Hep boyle mi gider

yusufyusuf

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2015
21
18
Nisanliyim 25 yasindayim, nisanlim 27 yasinda.
Derdim kayinvalidem.
ilk gunden bir hata yaparak samimiyet kurdum, su an ondan nefret ediyorum.
Asla yuz yuze tartismamiz, kusmemiz, kizmamiz olmadi ama ben ona tahammul bile edemiyorum sadece yuzune saygisizlik yapmak istemiyorum o'da simdilik, evlenene kadar.
Kayinvalidem kendini omru boyunca ezdirmis, sadece evin hizmetcisi gibi calismis ama her konuda fikri olan herseye ama akliniza gelebilecek herseye karisan birisi. Sacim toplu oldugunda acsana der, actigimda toplasana. Onlara gittigimde adeta robot gibiyim Kadin laftan anlamiyor ne diyorsa o olacak!
Nisanlim, aman annem kirilmasin, ana kuzusu... cooook tartismalarimiz oldu.. of cok karistirdim once neden sevmedigimi soyleyeyim
Nisanlima kocasi gibi davranmasindan nefret ediyorum, yahu senin kocan var git onu op ona saril onu pohpohla onun yaninda yat, sac boyani, hatta pedini git kocana aldir.. neden nisanlima bunlari yapiyorsun.. Yemin ederim tahammul edemiyorum, ben yanlarindaykende ben yokkende biz nisanlimla telefonda konusurkende nisanlima yapisik sevmelere doyamamasina katlanamiyorum, cildiricam.
Annesi dogurmus buyutmus iyi hos, bizde ana evladiyiz herkes ana evladi, herseyin bi siniri var bi dur be Kadin bi durrrr
Nisanlima dedigim gibi cok tartismalarimiz oldu ona gore ben annesini kiskaniyorum.
Belki adi kiskancliktir bilmiyorum ama ben koca adama bebek muamalesi yapmasini, banada kuma muamalesi yapmasina katlanamiyorum, kiskancim evet anne gibi olsunda kiskanmayalim
Ay anlatmakla bitmez cildiricam

Arkadaslar bu boyle mi gider? Degistirmeye calisiyorum nisanlimi, hep tartisiyoruz ama biraz ilerleme var, annesi geceleri wc veya su icmeye kalkinca gelip sarilip uyuyodu nisanlimin yaninda, nisanlim artik kapisini kilitliyormus oyle diyor bilmiyorum
Ya dustugum duruma bakin anayla oglu ayirmaya calisiyormusum gibi resmen ama tahammul edemiyorum ben daha fazla inanin gormeden anlayamassiniz, simdiden 3 ayda 1 kez gorusurken katlanamiyorum evlenince nolacak
ayrilmakta istemiyorum ne yapayim ben ya

Koca adamin yanina gelip nasil uyuyor ya??
Hele pedini nasil aldirtiyor??

basbaya aldiriyor
annem liste yapmis alalim diyor bir bakiyoruz deterjan wc kagidi ped ne tuhaf dimi
yaninda uyuyor ne demek kolayi olsa kucagina alip emzirecek bebek gibi o derece

oy oy oyyyanne oğluna fazlasıyla bağlı sanırım.ama gidip koskoca adama sarılıp uyumak bilemedim yaa

basbaya aldiriyor
annem liste yapmis alalim diyor bir bakiyoruz deterjan wc kagidi ped ne tuhaf dimi
yaninda uyuyor ne demek kolayi olsa kucagina alip emzirecek bebek gibi o derece
Cok fena cidden. Evlenince daha büyük sorun olur. Kaynanan sürekli gelir. Ya da siz hep onlarda olursunuz. Bu cok tehlikeli. Tamam evladina bagli olursun da bu kadar da degil.
Ne yapacaksiniz peki?? Aranizda hep sorun çıkar. Bir orta yol bulmalisiniz. Acaba kayinpederinizle mi konussaniz??

oy oy oyyyanne oğluna fazlasıyla bağlı sanırım.ama gidip koskoca adama sarılıp uyumak bilemedim yaa

dahada anormali bu durum nisanlimada normal geliyordu, ne varmis bunda ama artik 27 yasindasin olur mu 3 yasinda cocuklar bile anneyle uyumuyor diye diye sozde kapisini kilitliyormus onada inanmiyorum pek ama

annesi aşırı düşkün bağımlı annelerden. hep böyle gider bu. evlenince kaybetme korkusuyla dahada abartır hatta. benimde oğlum var ama yani koca adama sarılıp uyunur mu? onu bir birey bir erkek olarak görmüyor. hala 5 yaşında gibi davranıyor.

Bence abartılacak bir şey yok. Kadın oğlunu öyle sevmeye alışmış diye bundan cinsel yakıştırmalar çıkarmanın alemi yok. Her annenin tarzı bir olmaz. Belki sizin annenizle ilişkileriniz daha mesafelidir. Bence normal, hiç kıskanmayın.

dahada anormali bu durum nisanlimada normal geliyordu, ne varmis bunda ama artik 27 yasindasin olur mu 3 yasinda cocuklar bile anneyle uyumuyor diye diye sozde kapisini kilitliyormus onada inanmiyorum pek ama
evlenince de evinizden çıkmaz ise??Annedir oğluyla arasına girilmez de sürekli birlikte yatmaları garip geldi bana

tövbe yarabbim daha neler duyacağız gerçek mi bunlar

Saygısızlık yapmıyorum şimdilik Oda evleninceye kadar da ne demek. Evlenince saygısızlık yapacaksın yani. Çok ayıp. Yarın birgün kendi evladında yaşarsın. Kocan la mutlu olmak istiyorsan takma hoşgör He He de sende mutlu ol. Yada vazgeç bu sevdadan.

vallaha billaha yemin ederim ki gercek
bende konuyu, belki nisanlimin ddigi gibi gercekten abartiyorum burda kizlar aklimi yerine getirir diye acmistim
ama hakliymisim
öpmesi pohpohlaması abes değil onu sen abartmışsın da
bu yaşında yanında yatması hele
ped aldırmak filan

yanında yatması ped aldırması gerçektende enteresan bi durum, ancak bizdede az kaynana takıntısı yok değil hani, en ufak hareketi batar gözümüze, daha doğrusu bu siteden öğrendiğim kadarıyla öyleymiş kaynanasını sevene rastlamadım :)
bu tarz durumlar evlilikleri yıpratır, bence ya olayları biraz normal karşılamayı deneyin yada evlenmeyi düşünmeyin.

'saygısızlık yapmıyorum o da şimdilik' cümlesini şöyle agıladım ben: evlenene kadar bu konuda kv ye laf söylemeyecek ama evlenince bu durumdan hoşnut olmadığını bir şekilde belli edecek. Bana öyle geldi. Oğluna bağımlı, gelinini kıskanana klasik bir erkek annesi. Kız annelerinin böyle kızlarına düşkün olması lazım halbuki ama değiller. Evlenince daha da ileri gider diye düşünüyorum ben. Mesafeli olmakta fayda var ama eşiniz durumdan memnun gibi. O da el kol hareketlerini, şapır şupur öpmeleri biraz engelleyebilir, en azından senin yanında biraz engellenebilir gibi. Ama tamamen ortadan kalkmaz bu durum sanki. Sakin olun yoksa kavgalar çıkar.

yani su an hic ses edemiyorum canim ama evlenince boyle yaptiginda bende canim kocamm diye sevicem yanimda o anlamda saygisizlik dedim, devam ettirirsede devam ettiririm bende ozaman

kendi evladimda goremem, buyuk konusuyorum asla ben erkek evladima hele 27 yasina gelmis evladima boyle yapmam

evet yazdiklarin her kelimesiyle dogru canim
nisanlimda kucuk cocuklar gibi hosuna gidiyor bak bak annesinin bitanesi, nisanlisida kiskaniyor ohh o'da kendisini padisah goruyor e birsey diyemiyorum hakli, annesi devamli boyle buyutmus iyiki biz basbasayken oyle degil ama etkileri var herzaman ilgi alaka pohpohlanmak bekliyor sanki ben erkek o kiz bizim iliskide
annesinin kuzusu kuzusu

Koskoca adamin yaninda uyumak ne ya ?? Sevmek bu değil bence gerçekten. Sevmek, onun da ozel hayatina alanina saygi göstermek, bir birey olduğunu kabul etmek, sen doğurdun diye ona sahip olmadığını bilmek ya. Annesi oğlunun sahibi olduğunu düşünüyor bence.

Evlenince de kaynananizin bu huylarini degistirmeyecegini dusunuyorum, biraz daha farklilasir sadece, çat kapi odaniza girmek gibi. Bilemedim, farklı şehire gitme ihtimaliniz var mi

gitsekde gelir zaten
ya ben kaynana olsam onun yaptiklarini yapmam daha gelinimle iyi anlasirim oglumla mutlu olsunlar diye
yaptigim yemegi yemez agiz ucuyla alir eline saglik demez, aldigim hediyeye agiz burun kivirir tesekkur demez, bana asla kizim demez ben anne dememe ragmen, asla yaranamadim ona ama artik yaranmaya calismiyorumda, hep iyi anlasmak istedim ama o hep her seferinde bir kere yere vuruyor beni her yaptigimda
ne diyeyim Allah var kimse gormese Rabbim gorur ama cok gucume gidiyor cok kalbimi kiriyor artik o yuzden tahammul edemiyorum ona, bende ana evladiyim benim annem sozlume bize geldiginde 100 kere oglum der bana 1 kez kizim der, misafirdir o oglu sayilir elbette ona iyi davranacak, benim kaynanam beni yok sayiyor varsa yoksu oglu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…