Hep Birlikte 2014 Yazına Fit Gireliiim

Fndkkrdu...

Merhaba.
Güzelim rica etsem ölçülerimde değişiklik yapar mısın..

Dün unutmuştum tartılmayı biraz yedikten sonra tartıldım. Bu gün yine tartıldım 53.3 çıktı. Baya fark varmış.
Haksızlık olmasın gerçekten zayıflayan arkadaşlara, yoksa önümüzdeki hafta tartıldığımda fazla zayıflamış görüne bilirdim.
Bi de bel ve göbekte fark var.

Bel - 72
Göbek - 87

Son düzenleme:
bugün zumba yapamayacağım sanırım kızlar ama boş geçmeyeceğim günü hareketlerimi yapıcam. yarın off günü olacak belirledim dışarı çıkıcam çünkü . akşam gelince de halim olmaz büyük ihtimal. o yüzden yarın off günüm şimdiden bildireyim

Selam kızlar bende aranıza katılmak istiyorum kabul edermisiniz benide

Yaza fit hatun olmak istiyorum

tabi kii hoş geldin

bunu yaparsan wooowww diyecektim ki geç kalkmışsın tam uyamamışsın ama olsun yine günü boş geçme
Gelelim bu haftanın En'lerine

En çok incelen ;

1. Melekimsi
2.Bluemoon

En çok kilo veren ;

1.Yenilik
2. KedilerdeTatilYapar

tebrikler bizeeee

bu asil ve adaletli davranış için alkışı hakettin canım

iyiyim canım sen nasılsın, seçebildin mi bi spor program yapabildin mi ?

ben 2.5 yıllık evliyim 1 senedir bebek istiyoruz allah nasip ederse ama kiloda vermek istiyorum bildiğin üzere fakat spor yapmaktan çekinmiyorum desem yalan olur ne yapmam lazım bilemedim programda yapmadım onun için

ben 2.5 yıllık evliyim 1 senedir bebek istiyoruz allah nasip ederse ama kiloda vermek istiyorum bildiğin üzere fakat spor yapmaktan çekinmiyorum desem yalan olur ne yapmam lazım bilemedim programda yapmadım onun için

hımm o zaman ağır olabilecek sporlar seçme . cardio da yapma ne olur ne olmaz. daha sakin sporlar yaparsan kafan da rahat olur. pilatesi dene derim onda da çok zorlandığın hareketleri yapmama şartıyla

teşekkür ederim

Kizlar yeni bi hareket buldummmmmmmm cok zor gibi ama etkilidir simitlere sizinlede paylasmak istedim

Eklentiler

• $Screenshot_2014-02-04-15-46-57.jpg
    34,3 KB · Görüntüleme: 46
  • $PicsArt_1391522207626.jpg
    60,8 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
QUOTE=ozdens;33288092]Kizlar yeni bi hareket buldummmmmmmm cok zor gibi ama etkilidir simitlere sizinlede paylasmak istedim [/QUOTE]

Amanin ben bunu yapamam ki yaa aninda yapisirim yere...
Ama katiliyorum bencede faydali gibi duruyor...

Son düzenleme:
Hamile kalmak isteyenler/hamile olma ihtimali olanlar spor yapmadan önce okuyunuz!

Vücudunuz normalde egzersizlere alışık bir bünye ise yürüyüş ve pilates tarzı sakin sporları tercih ediniz..
Sakın cardio, zıplama, ip atlama gibi egzersizler yapmayınız!

Bünyeniz spora alışkın/yatkınsa bile öncelikle doktorunuza danışınız!

Lütfen hanımlar bilinçsiz davranmayın, Allah muhafaza düşüklere sebep olabilir..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…