Selam kızlar bende aranıza katılmak istiyorum kabul edermisiniz benide
Yaza fit hatun olmak istiyorum
bunu yaparsan wooowww diyecektim ki geç kalkmışsın tam uyamamışsın ama olsun yine günü boş geçmeyarınki planımı anlatayım
erken kalkıp 150 mekiğimi çekip yeşil çayımı içip kahvaltı etmek
ders çalışmak sonra ebru şallının karın savar videosuna başlamak ve akşamındada spor salonuna gidip 1 saatte orda spor yapmak
Gelelim bu haftanın En'lerine
En çok incelen ;
1. Melekimsi
2.Bluemoon
En çok kilo veren ;
1.Yenilik
2. KedilerdeTatilYapar
Fndkkrdu...
Merhaba.
Güzelim rica etsem ölçülerimde değişiklik yapar mısın..
Dün unutmuştum tartılmayı biraz yedikten sonra tartıldım. Bu gün yine tartıldım 53.3 çıktı. Baya fark varmış.
Haksızlık olmasın gerçekten zayıflayan arkadaşlara, yoksa önümüzdeki hafta tartıldığımda fazla zayıflamış görüne bilirdim.
Bi de bel ve göbekte fark var.
Bel - 72
Göbek - 87
bu asil ve adaletli davranış için alkışı hakettin canım
naber canım rakibim nasılsınnnnnn
iyiyim canım sen nasılsın, seçebildin mi bi spor program yapabildin mi ?
bugün ip atladım ama program yapamadım çünkü kafam karışık yardımına ihtiyacım var canım
bugün ip atladım ama program yapamadım çünkü kafam karışık yardımına ihtiyacım var canım
ip atlamak da güzeldir ama tek başına yetmez tabi . ama sporlarının arasında olsun ip atlama toparlar hemilk günler çok yüklenecek bişeyler yapma vücut alışsın. bir çok seçenek var spor olarak. kendin deneyerek bulabilirsin anca bunu. herkes aynı sporu aynı verimde yapamaz çünkü. cardio videolarına yönelebilirsin . hoplayıp zıplayamam dersen plates iyi seçenek olacaktır.
ben 2.5 yıllık evliyim 1 senedir bebek istiyoruz allah nasip ederse ama kiloda vermek istiyorum bildiğin üzere fakat spor yapmaktan çekinmiyorum desem yalan olur ne yapmam lazım bilemedim programda yapmadım onun için
sana kanım ısındı valla pek destekçim oldun sagollllll
hımm o zaman ağır olabilecek sporlar seçme . cardio da yapma ne olur ne olmaz. daha sakin sporlar yaparsan kafan da rahat olur. pilatesi dene derim onda da çok zorlandığın hareketleri yapmama şartıyla
teşekkür ederimekliyorum listeye canım
jillian çok iyi ya kesinlikle devam et
listeye ekliyorum canım
canım bu hafta istersen sana bişey demiyelim ölçülerinide yanlış vermiştin zaten. Ama dün çok yediysen bugün tartıya göstermiştir kendini korkma gider bikaç güne