Hep Birlikte 2014 Yazına Fit Gireliiim

nasilda bildin kendini hadi bakalim kolay gele...

yarim mekige ne dersin....hos gelsin gecmis olsun...

biliyorum kendimi naz yapmaya gerek yok

Anlaşıldıııı
Ama her gün giremeye bilirim...

Squat tamam da mekik çekemeyenler napıcak ?? benim gibi meselaa

canım hangi bölgen sorunluysa onu yap mekik çekemiyosan zorlama beline bişey olmasın. squat yaparsın o hafta sporunada devam edersin

biliyorum kendimi naz yapmaya gerek yok

canım hangi bölgen sorunluysa onu yap mekik çekemiyosan zorlama beline bişey olmasın. squat yaparsın o hafta sporunada devam edersin

Mekik bel, göbek için çok yararlı sanırım ve benim bu bölgelerim sorunlu..
O zaman tembellik yok, yavaş-yavaş öğrenmeye başlasam iyi olucak :)

Her gün en az 1-2 tane motivasyon resmi koysak yaa.. Ben fena gaza geliyorum onları görünce... :)

Mekik bel, göbek için çok yararlı sanırım ve benim bu bölgelerim sorunlu..
O zaman tembellik yok, yavaş-yavaş öğrenmeye başlasam iyi olucak :)

öğren öğren dikkat et ama kendine

Her gün en az 1-2 tane motivasyon resmi koysak yaa.. Ben fena gaza geliyorum onları görünce... :)

hergün mutlaka koyuyoruz canım bizde gaza geliyoruz

Bugunki sporumu yazayim

15 dakika karın
10 dakika bacak
250 mekik
Ve julian level 1 dördüncü günüm bitti

TE=fndkkrdu;33280640]Gelelim bu haftanın En'lerine

En çok incelen ;

1. Melekimsi
2.Bluemoon

En çok kilo veren ;

1.Yenilik
2. KedilerdeTatilYapar[/QUOTE]

basta dereceye giren arkadaslar olmak uzere hepimizi tebrik ediyorum az yada cok bi amac icin verdigimiz mucadeleden dolayi...
Bugunki sporumu yazayim

15 dakika karın
10 dakika bacak
250 mekik
Ve julian level 1 dördüncü günüm bitti
Wuuuuwwwww supperrrr.....

selam kızlar kendimi ölçtüm geldim
kilo 59
bel 79
göbek 89
kalça 98
bacak 56
kol27
iyi yaptin hosgeldin....

Son düzenleme:
Bu aksam jillian 1 levele basladim misafir geldi yarim kaldi ama super bisey ya r in tekrar denicem bugun sadece 17 dk jilian yaptim tum gun disardaydim bayagi yol yurudum meediven ciktim resmen pertim ama aksam tartida 78 kusurleri gorsum noluyo boyle yaa..

Yeni bi diyete baslicam yarin sonuclari paylasirim gerisi kismet...

günaydın kızlar bugün hava biraz daha iyi gibi o salak salona gideceğime perkta yürümeyi düşünüyorum. gelince de mekik çekerim artık aranızda ankara yenimahallede olan yok mu yahu beraber yürürdük

Kilo: 48,6
Göğüs: 8o
Bel: 58
Göbek: 67
Kalça: 95
Üst bacak: 54

Toplam spor saati: 1 saat 35 dakika (Toplam 4 gün yapıldı)

Not: Kilo aldığımı sanmıyorum, dün çok yedim ya ondan kaynaklanıyor ya da tartımın pilini değiştirdim ondan kaynaklanıyor..
Tartıdansa yuhh diyorum, kaç olmuştum acaba en fazla..
Bu arada geçen haftaki ölçülerim hatalı imiş, belirtmiştim zaten..

selam kızlar kendimi ölçtüm geldim
kilo 59
bel 79
göbek 89
kalça 98
bacak 56
kol27

ekliyorum listeye canım

jillian çok iyi ya kesinlikle devam et

yazayım canım
kilo 79
bacak 57
basen 107
göbek 109
bel 89
göğüs 100
kol 33

listeye ekliyorum canım

canım bu hafta istersen sana bişey demiyelim ölçülerinide yanlış vermiştin zaten. Ama dün çok yediysen bugün tartıya göstermiştir kendini korkma gider bikaç güne

Şimdi dün planlarımı anlatmıştım ama düşündüğüm gibi olmadı geç kalktım kahvaltımı yeni yaptım 1 saat sonra ebru şallıyla ya karın savar yada yağlarınızdan kurtuluna başlıcam

fındıkkurdu benide eklemişsin tşk ederim fakat bebek düşündüğümden dolayı fazla spor yapamıyrm ypablcgim spor varsa yazrsn sevinrm

dimi yaa mekik cekerken sakir sakir ter doktum resmen kalbim gum gum yerinden girlicak sandim..
Bugun diyete basladim saglam diyet jilianida aksatmadan yaparsam
22 ocakta 70 kilo mumkun gibi...

fındıkkurdu benide eklemişsin tşk ederim fakat bebek düşündüğümden dolayı fazla spor yapamıyrm ypablcgim spor varsa yazrsn sevinrm

hamile miisin düşünüyo musun canım ? yani belirti vs var mı ona göre bakıcam ?

dimi yaa mekik cekerken sakir sakir ter doktum resmen kalbim gum gum yerinden girlicak sandim..
Bugun diyete basladim saglam diyet jilianida aksatmadan yaparsam
22 ocakta 70 kilo mumkun gibi...

ay ben başlamadım daha ama birazdan mekiğimi çekerim akşam sporaa giderim ebruya yarın başlarım ders çalışmam gerek şuanda
inat ettim bu matematiği bitiricem bugün

Hamile olan arkadaşlar için Ebru şallının hamile pilatesi önce bi izleyin derim ağır gelirse eğer zorlamayın sakın ha mesuliyet kabul etmiyorum ve önce bi doktorunuza başvurun spor yapabilir misiniz öğrenin

[video=youtube;eEXdBdUoUYM]https://www.youtube.com/watch?v=eEXdBdUoUYM[/video]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…