- 25 Aralık 2013
- 624
- 18
- 34
tamamdır bugüne ekliyorum hareketleri
Hoşgeldin canım.. (;
Yürüyüşün bacak kalınlaştırdığı nerede görülmüş ya Hû..
İlk sayfada egzersizlerimiz var, oradan karma bir program oluşturabilirsin sorunlu bölgene göre.. (;
aramıza katılırsan seviniriz canım
kim demiş leslinin bacak kalınlaştırdığınıLeslie bacıma laf yok ben ilk spora onunla başladım bacaklarım gayet inceldi ve zayıfladım yani ama sıkıldım bıraktım sonra
şimdi yeni videosu var galiba onu yaparım belki
Benim boy 1.60
Bana göre senin boyun iyi kilonda iyi sayılır.
bEN daha öncede fitness falan yapmıştım o yüzden ağrım benimde olmadı ama ilk iki plates dersinden sonra baya ağrı olmuştu.
tamam arkadaşım kapışalım sen yeterki iste seennn ne zaman başladın peki
http://m.youtube.com/watch?v=ze_QTyBGEKE -- Skinny Jeans Workout
2 hafta bunu denicem bakalim 'Sottile' senin heraketlerden var hep etkili olur dmi
selamlar herkese
yeni uyandım hemen kilo bildirimimi yapıyorum, ayrıca dün egzersizimi de yapmadım
kilo 70 (bir kilo fazla çıktım ama belki regldendir)
bel 88 (aynı)
göbek 95 (aynı)
kalça 104 (aynı)
kol 32 (aynı)
bacak 62 (aynı)
spor saatim 2 saat 50 dakika
dün çok sinirliydim, okudum yazılanları ama ben yazmadım, sinirliydimdışarı yürüyüşümü yapacaktım, banyoya girdim ama bu soğukta buzzz gibi suyla yıkanmak zorunda kaldım, o kadar üşüdüm ki günün geri kalanını yorgan altında geçirdim.
gerçekten yaşamayı bilmiyor şu ingilizler. çeşmenin sıcak soğuk ayrımı bile yok. önceden ısıtma tuşuna basıyorsun ve şansına su ya sıcaktır ya soğuktur.
musluğu açtığımda sıcak su akmasını özlediiimmm.
bu arada şimdi bana ceza mı var
evvveeettt sana da ceza var ölçülerde değişim yoksen de 150 mekik ve bacak hareketi yapacaksın
ayy kış günü soğuk suda yıkanmakgeçmiş olsun denir buna anca ay buarada bütün hatunlar aynı hafta regl olmuşuz
bundan sonraki hayatına zayıf hatun olarak devam edicen hazırla psikolojini
kızlar öyle mi diyorsunuz bende bacaklarım kalınlaşır korkusuyla bıraktım tekrar başlayayım o zaman sevindim buna kaç gündr spor arayışı içerisindeym
hoşbuldum fındıkkurdu:) kilom 79 boyum 174 bacak ölçüm de 56
bugün spora gidemedim zaten 2 öğün yedim yanlış yaptım ama dışarda işim fazla uzadı ben de yarım saat yürüdüm biraz mekik çekeyim bari yatarken
kilo:60
bel:81
göbek:89
kalça:102
üst bacak :57
kol:27
Selam kızlar bende aranıza katılmak istiyorum kabul edermisiniz benide
Yaza fit hatun olmak istiyorum
Merhaba hanımlar, bugün nişanlımla görüştüğüm için tartılıp ölçülemedim.. (;
Ölçülerimde bir değişiklik olduğunu sanmıyorum ama yarın yine de ölçülüp tartılıp bildirimimi yapacağım.. (;
Evet canım benim egzersizlerimden birçoğu.. (;
İşe yarar elbette.. (;
Kızın bacaklarını çok beğendim bu arada..
Yalnız kız inanılmaz zayıf..
gerçekse şok yani
hoşgeldin canım geçmiş olsun
hoş geldinaktif görelim bu hafta seni haydi bakalım
Hatunlar bi bakın hele
kilo bildirim listemize bakınız orada ölçüsü eksik olanlar eksik bölgelerini ölçüp en kısa zamanda bildirsinler .
Ve yeni gelen arkadaşlar kendinizi tanıtırsanız eğer burada daha iyi ilişkiler kurabiliriz.
Günlük spor bildiriminizi aksatmayın ve spor yapmadığınız günleride belirtiniz.
Hergün mutlaka girmeye çalışın topik aktif olsun
Herhangi bi şikayetiniz isteğiniz olduğunda söyleyiniz ve bu topik hepimizin kontrolünde aramıza katılanlara yol gösterin
Yeni gelen arkadaşlar kilo aldığınız zaman yada incelmediğiniz hafta ceza veriyoruz üst bölgesi sorunlu olanlara haftanın hergünü 150 mekik , alt bölgesi sorunlu olanlar için haftanın hergünü 100 - 150 squat cezası veriyoruz
Etkili olduğunu düşündüğünüz sporları ve faydalı bilgileri burada paylaşmaya çalışın
Dicek başka bişeyim yok sanırım esen kalın
150 mekik cezası + spor cezası cnaım seninde kilonda artış olduğu için ben gibi yemene dikkat ediceksin bu hafta kader ortağım
ay niye öyle bi saçmalık var ya hasta olursun mazallah :18: Dikkat et canım kendine üşütme sakın ingilizleri döverim
ay evet ya hepimiz aynı anda böyle
ay inşallah canım 49u bi görsem sözlümle girdiğim iddayı kazanıcam49 olursam o sigarayı bırakıcak ve istediğim herşeyi yapıcak
yok canım bırakma devat et
birde canım ölçülerini en kısa zamanda yazarsan eğer listeye ekliyebilirim seni
canım ya hepsini bir arada yazar mısın bugün çok konuşuldu bulmam zor olucak sen hepsini kilo bel göbek vs istenilen ölçüleri yarın ver bana olur mu
hemen listeye ekliyorum tatlım aramıza hoşgeldin
tabiki canım ölçülerini yazarsan eğer listeye ekliyebilirim seni
nasilda bildin kendini hadi bakalim kolay gele...Sıra geldi benim bildirimime
kilo 57.7 ( 300 gr almışım )
bel 73 (2 cm incelmişim)
göbek 85 ( 2 cm incelmişim )
toplamda 4 cm incelmişim +300 almışım :18:
vereceğiniz cezaya hazırım a dostlar ama bugün reglimin ilk günü bugünü ceza dışı syaınız sporda yapmıcam karın ağrısından ağlıyabilirim heran
ama ceza istiyorum yemekle ilgili olsun ama incelmemle ilgili bi sıkıntım yoksporuma +150 mekik alabilirim ama
yarim mekige ne dersin....hos gelsin gecmis olsun...Anlaşıldıııı
Ama her gün giremeye bilirim...
Squat tamam da mekik çekemeyenler napıcak ?? benim gibi meselaa