Hep Birlikte 2014 Yazına Fit Gireliiim

Hoşgeldin canım.. (;
Yürüyüşün bacak kalınlaştırdığı nerede görülmüş ya Hû..
İlk sayfada egzersizlerimiz var, oradan karma bir program oluşturabilirsin sorunlu bölgene göre.. (;

kızlar öyle mi diyorsunuz bende bacaklarım kalınlaşır korkusuyla bıraktım tekrar başlayayım o zaman sevindim buna kaç gündr spor arayışı içerisindeym

hoşbuldum fındıkkurdu:) kilom 79 boyum 174 bacak ölçüm de 56

bugün spora gidemedim zaten 2 öğün yedim yanlış yaptım ama dışarda işim fazla uzadı ben de yarım saat yürüdüm biraz mekik çekeyim bari yatarken

Benim boy 1.60
Bana göre senin boyun iyi kilonda iyi sayılır.
bEN daha öncede fitness falan yapmıştım o yüzden ağrım benimde olmadı ama ilk iki plates dersinden sonra baya ağrı olmuştu.

valla hep balık etliydim ama 3 ayda 9 kilo almışım hayatımda ilk kez spora diyete başladım geçen gün eve kombici gelmişti o bile çok kilo almışsın dedi ahahha

bugünkü sporum 30 dk. pilates
Ben youtube dan yapıyorum ebruli pilates yazıyorum her gün bir video seçiyorum keyfime göre ama ısınma hareketlerini saymıyorum dakikamdan düşüyorum

Merhaba hanımlar, bugün nişanlımla görüştüğüm için tartılıp ölçülemedim.. (;
Ölçülerimde bir değişiklik olduğunu sanmıyorum ama yarın yine de ölçülüp tartılıp bildirimimi yapacağım.. (;

http://m.youtube.com/watch?v=ze_QTyBGEKE -- Skinny Jeans Workout

2 hafta bunu denicem bakalim 'Sottile' senin heraketlerden var hep etkili olur dmi

Evet canım benim egzersizlerimden birçoğu.. (;
İşe yarar elbette.. (;
Kızın bacaklarını çok beğendim bu arada..
Yalnız kız inanılmaz zayıf..

Selam kızlar bende aranıza katılmak istiyorum kabul edermisiniz benide

Yaza fit hatun olmak istiyorum

150 mekik cezası + spor cezası cnaım seninde kilonda artış olduğu için ben gibi yemene dikkat ediceksin bu hafta kader ortağım

ay niye öyle bi saçmalık var ya hasta olursun mazallah :18: Dikkat et canım kendine üşütme sakın ingilizleri döverim

ay evet ya hepimiz aynı anda böyle

bundan sonraki hayatına zayıf hatun olarak devam edicen hazırla psikolojini

ay inşallah canım 49u bi görsem sözlümle girdiğim iddayı kazanıcam 49 olursam o sigarayı bırakıcak ve istediğim herşeyi yapıcak

kızlar öyle mi diyorsunuz bende bacaklarım kalınlaşır korkusuyla bıraktım tekrar başlayayım o zaman sevindim buna kaç gündr spor arayışı içerisindeym

yok canım bırakma devat et
birde canım ölçülerini en kısa zamanda yazarsan eğer listeye ekliyebilirim seni

canım ya hepsini bir arada yazar mısın bugün çok konuşuldu bulmam zor olucak sen hepsini kilo bel göbek vs istenilen ölçüleri yarın ver bana olur mu

kilo:60
bel:81
göbek:89
kalça:102
üst bacak :57
kol:27

hemen listeye ekliyorum tatlım aramıza hoşgeldin

Selam kızlar bende aranıza katılmak istiyorum kabul edermisiniz benide

Yaza fit hatun olmak istiyorum

tabiki canım ölçülerini yazarsan eğer listeye ekliyebilirim seni

önemli değil canım yarın ölçülerine bakarsın aynıysa şayet sana da güzel bir 150 squat egzersizi veririz hiiiç problem değil

gerçekse şok yani

hoşgeldin canım geçmiş olsun

Hoşbuldum :)
Teşekkür ederim

hoş geldin aktif görelim bu hafta seni haydi bakalım

Hoşbuldum :)
İnşaAllah görücez

İlk günden aksattım ama sporu, bu gün hiçbişey yapamadım..
Git-gel yoruldum spora halim kalmadı maalesef..
Yarın güzel, bol sporlu bir gün olur umarım...

Hatunlar bi bakın hele

kilo bildirim listemize bakınız orada ölçüsü eksik olanlar eksik bölgelerini ölçüp en kısa zamanda bildirsinler .

Ve yeni gelen arkadaşlar kendinizi tanıtırsanız eğer burada daha iyi ilişkiler kurabiliriz.

Günlük spor bildiriminizi aksatmayın ve spor yapmadığınız günleride belirtiniz.

Hergün mutlaka girmeye çalışın topik aktif olsun

Herhangi bi şikayetiniz isteğiniz olduğunda söyleyiniz ve bu topik hepimizin kontrolünde aramıza katılanlara yol gösterin

Yeni gelen arkadaşlar kilo aldığınız zaman yada incelmediğiniz hafta ceza veriyoruz üst bölgesi sorunlu olanlara haftanın hergünü 150 mekik , alt bölgesi sorunlu olanlar için haftanın hergünü 100 - 150 squat cezası veriyoruz

Etkili olduğunu düşündüğünüz sporları ve faydalı bilgileri burada paylaşmaya çalışın

Dicek başka bişeyim yok sanırım esen kalın

Anlaşıldıııı
Ama her gün giremeye bilirim...

Squat tamam da mekik çekemeyenler napıcak ?? benim gibi meselaa

Tamam canim yarin olculerimi yazarim;-)))

yarınki planımı anlatayım
erken kalkıp 150 mekiğimi çekip yeşil çayımı içip kahvaltı etmek
ders çalışmak sonra ebru şallının karın savar videosuna başlamak ve akşamındada spor salonuna gidip 1 saatte orda spor yapmak

nasilda bildin kendini hadi bakalim kolay gele...

Anlaşıldıııı
Ama her gün giremeye bilirim...

Squat tamam da mekik çekemeyenler napıcak ?? benim gibi meselaa
yarim mekige ne dersin....hos gelsin gecmis olsun...

Gelelim bu haftanın En'lerine

En çok incelen ;

1. Melekimsi
2.Bluemoon

En çok kilo veren ;

1.Yenilik
2. KedilerdeTatilYapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…