- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
2 gun boyunca kacirdim ustune koca tabak rus salatasi da +400 olduneyse dikkat edicem en azindan yilbasi aksamina kadar cok yanlis besleniyorum mesela hala kahvlti yapmadim insan yemek yemeye usenir mi ben useniyorum
Bu cok iyi oldu iste simdi 1 dilim ekmek ve 1 kase yogurt yiyorummemkike ek olarak bacak hareketi de yapın mahsun kalmasın
özdens de cezalı o zaman iki kişi cezalı bu hafta görünüşe göreozaman 150 mekik belirlenmişti zaten o yapılsın. ayrıca yemeklere dikkat edilecek özellikle fındıkcığım sen bir de bu hafta sporunuzu güzel yapmaya çalışın oldu mu
2 gun boyunca kacirdim ustune koca tabak rus salatasi da +400 olduneyse dikkat edicem en azindan yilbasi aksamina kadar cok yanlis besleniyorum mesela hala kahvlti yapmadim insan yemek yemeye usenir mi ben useniyorum
Bu gercek miiiiiiii
Merhaba...
Geçen hafta aranıza katılacaktım ama olmadı, yine hastalandım. Son aylarda kaç kez hastalandım..
Bu haftadan ben de sizinleyim.
Ölçülerim...
Kilo - 54.5
Göğüs - 88
Bel - 75
Göbek - 88
Kalça - 93
Üst bacak - 54
Üst kol - 28
Bır gun bende buraya motivasyon olarak kendi resimlerimi eklicemgerçekse şok yani
Merhaba...
Geçen hafta aranıza katılacaktım ama olmadı, yine hastalandım. Son aylarda kaç kez hastalandım..
Bu haftadan ben de sizinleyim.
Ölçülerim...
Kilo - 54.5
Göğüs - 88
Bel - 75
Göbek - 88
Kalça - 93
Üst bacak - 54
Üst kol - 28
kızlar spor yapamadığınız ya da içinizden gelmediği günlerde müzik açıp az göbek atınhiç yoktan iyidir kan dolaşımı hareket eder biraz hiç değilse emi
beni de alın aranızadeğilmi ya haftasonu geldimmi aman eşim evde donat kahvaltı sofrasını :18:
öğleyin aman ailece sofradayız yesem bişey olmaz
dışarı çıkınca ye aburu cuburu ipin ucu kaçsın sonra pazartesi olunca amanın benim ölçüler almış başını gidiyo
fındıkkurdu biz cuma diyoruz sende katılırsan bize cumaya startı verelim
beni de alın aranıza
hoş geldinölçülerini bizimle paylaşırsan canım fındık kurdu görünce ekler seni de listeye
boyum 1.55 kilom 60 basenlerim ve göbeğimden kurtulmam hedefim 50
Buldummmm
★★★★★★★ Hedef bu hatun gibi olmak.... aynisinin tipkisi kemiklerim sayilsin istiyorum ama cok fit goruneyim ★★★★★★
istesem de bu hatun gibin olamam hatlarım yuvarlak çünkümama sen ol , ol da before and after fotosu koy