selam kızlar spor salonuna yazılcam fitness mi yoksa pilates mi önerirsiniz sıkılaşmak ve 5 kilo fazlam var ondan kurtulmak istiyorum bilgisi olanlar lütfen yardım etsin
İkisini de yapma imkanın yok mu?
Pilates hatlarını esnetir, yuvarlar, şekillendirir..
fitness kolay kilo verdirir, sıkılaştırır; fakat biraz hantal bir duruş verebiliriz..
İkisini birden yaparsan süper olursun.. (;
tşk ederim cnm tavsiyen için
Canim
kilo 53
Bel 63
Popo93,5
Bacak53
Kol 24
Kızlar ben sık giremiyorum. Ama arada okumaya çalışıyorum, gaza geliyorum vallahi, bu bana yetiyor. Ben siZden 1 hafta önce başlamıştım. 2 haftayı bitirdim yani.
Kesinlikle bırakmayın kesinlikle işe yarıyor.
Çok beğendiğim ithal bir kot pantolonu düğmesi kapanmadığı için alamamıştım. Karnımı içime çektim zorlandım falan nafile.. Kız kardeşim denedi ona oldu ve o satın aldı. Üzerinden bir ay geçti, ve ben dün o pantolonu denedim. Kardeşimde ben de inanamadık. Düğme rahat kapandı. Hemen ölçtük, belim 70 den 68 e düşmüş. Göbek de 1 cm incelmiş. Ama basenlerde bir değişikşik yok. Ben karın ve bel egzersizleri yapıyorum tamamen. Günlük 40-45 dk sürüyor. Yediklerime dikkat ediyorum, bu da bana 1,5-2 kg verdirmiş. Bu kadar kısa sürede bu kadar hızlı sonuç beni çok şaşırttı.
Allah`ım yaa benim koca bir popom var!
Bugün dayanamadım ölçeyim bir dedim, 95 cm, sanırım diğer ölçümü yanlış almışım, gerçi yarım cm var arada ama 95 95`tir!
Ne ara büyüttüm ben bunu bu kadar yaa..
Ay küçülteceğim ama inanılmaz inat ettim!
en büyük ölçüler benim sanırım =(
kilom = 73
bel = 94
göbek = 100
kalça = 105
kol = 31
en dertli olduğum yer göğüsler = 108
en büyük ölçüler benim sanırım =(
kilom = 73
bel = 94
göbek = 100
kalça = 105
kol = 31
en dertli olduğum yer göğüsler = 108
merhaba kızlar bende kilo vermek ve sıkılaşmak istiyorum ama hangi sporu yapacağımı henüz bulamadım leslie e bşladım ama bzı arkadaşlar bacakları kalınlaştırıyor dedi korktum bıraktım ilk sayfadaki videoları inceledim ama henüz karar vermiş değilimcanım göğüsler için şınav çekmeni öneririm çok etkili internetten bi bak istersen yarı şınav pozisyonunu yapabilirsin mesela
birde canım bacak ölçünü yazar mıısın
merhaba kızlar bende kilo vermek ve sıkılaşmak istiyorum ama hangi sporu yapacağımı henüz bulamadım leslie e bşladım ama bzı arkadaşlar bacakları kalınlaştırıyor dedi korktum bıraktım ilk sayfadaki videoları inceledim ama henüz karar vermiş değilim
merhaba kızlar bende kilo vermek ve sıkılaşmak istiyorum ama hangi sporu yapacağımı henüz bulamadım leslie e bşladım ama bzı arkadaşlar bacakları kalınlaştırıyor dedi korktum bıraktım ilk sayfadaki videoları inceledim ama henüz karar vermiş değilim
canım göğüsler için şınav çekmeni öneririm çok etkili internetten bi bak istersen yarı şınav pozisyonunu yapabilirsin mesela
birde canım bacak ölçünü yazar mıısın
canim bel olcum zaten orasi iste gobek olcusu ne yahu :) gobegim yooku bel olcusu 63 iste findkiim
canim bel olcum zaten orasi iste gobek olcusu ne yahu :) gobegim yooku bel olcusu 63 iste findkiim
canim sinav iyi evet toparlar ama birakirsan sinavi aninda catlak ve srkma yyapar gofuslerinide kucultur kasa donsur yaglar cnku
merhaba kızlar okuyordum hemen üye oldum. 2 haftadır zayıflamaya çalışıyorum 1 hafta önce de bir salona yazıldım. eve yakın diye tercih ettim ama içerde ne hoca var ne bişey haftada 2 gün pilates var o da çok iyi gelmedi bana. ah havalar iyi olsa çıkar 1 saat koşarım eve gelir pilates yaparım gidip saçma sapan bir yere 3 aylık para verdim. ama azimle her gün 90 dakika spor yapıyorum. ölçülerimi dün alabildim metre yoktu evde:) aranızda salona giden var mı kalori yakmak için hangi aletleri tercih ediyorlar. yürüyüş bandı eliptik bisikleti kullanıyorum ama kol göğüs ve göbek için ne kullancam bilmiyorum. bir de evde pilates yapanlar her hangi bi sakatlanma oluyor mu?