- 11 Aralık 2017
- 327
- 185
- 35
-
- Konu Sahibi redpinkyellow
Haklisiniz, bende oyle yapmaya çakışıyorum. Tesekkur ederim yorumunuz icin.Bunları yasayan o zamankiredpinkyellow du .
Bunları uğraşması gerekende o zamankiredpinkyellow . Siz değilsiniz .
Siz şuan bambaşka birisiniz .
Geçmişteki olayları şimdiki siz yasasa olaylar çok farklı olurdu .
Bunun için geçmişe bakıp acı duymak tamamen faydasız. Her şeye rağmen hayat yaşamaya, dibine kadar yaşamaya deger.
Bence hayatınızın tadını çıkarmaya odaklanin.
Esim bir anda parlayan biri kucuk bir hatasi olsun da sinirleneyim diyen biri ve bende saygısızlıga tahammul edemiyorum. Kalp kirmaya karsi son derece karsi biriyim ama esim tarafından her gun kuçuk mevzularda kalbimin kırılması beni cok uzuyorÇok doğru yapıyorsunuz.
Kimi daha azını kimi daha çoğunu, ama çeşitli sıkıntıları yaşadı geçmişte.
Bunlar içinde debelenmenin faydası yok.
Eşinizle esas sıkıntılarınız nedir bilmiyorum.
Çok mutlu olmasam da demişsiniz, zaman zaman mutlusunuz demektir bu.
İnanın evlilik zaten bence zaman zaman mutlu olunan, belli dönemlerde insana
evlendim dert sahibi oldum dedirten bir şey.. :)
Umarım her şey çok iyi olur bundan sonra.
Kolaylıklar dilerim.
Esim bir anda parlayan biri kucuk bir hatasi olsun da sinirleneyim diyen biri ve bende saygısızlıga tahammul edemiyorum. Kalp kirmaya karsi son derece karsi biriyim ama esim tarafından her gun kuçuk mevzularda kalbimin kırılması beni cok uzuyorkirildigimi anlayip 10dk için de siniri geçer gecmez yanima gelir gönlümü almaya calisir ama yoruldum.. baska sylerde var daha once konu acmistim. https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bu-adam-neden-boyle.1123032/
Cok tskr ederim
Zorla barışıncaya kadar ugrasiyor beni sıkıyor asiliyor gulduruyor. Sizce basarablr miyimGönlünüzü kolay alabildiği için kendine ayar verme gereği duymuyordur.
Süründürün, o ayarsızlıkların bedeli ağır olsun mesela.
Günlerce yabancı olun.
Tuzuna laf mı etti ertesi gün yemek yapmayın hiç.
Böyle böyle anlayacak hatasını ve belki düzeltme yoluna gidecek.
Gözyaşları o an için etkiler ama daimi bir düzelme sağlamaz.
Etkili çözümler deneyin.
Zorla barışıncaya kadar ugrasiyor beni sıkıyor asiliyor gulduruyor. Sizce basarablr miyim
Mesela aksam kavga ettik sabah uyaninca sinirim azalinca yapıyor. Cok degisken bir insan sanki sinirliyken o kisi o degil tuhaf biri.. haklsnz bundan sonra daha da ciddi duracagimGülebiliyorsanız hemen, o kadar da üzülmüyorsunuz demektir.
Çok kırıldığım anda ağzımdan girip burnumdan çıksa boş.
Suratımı yastık altına gömer, yüzüne bakmam.
Yüzüme bak diye ısrar etse de, seni görmek istemiyorum bu kaçıncı özür derim.
Ciddi durun, yüz vermeyin.
Sabrınızın taştığını görsün.
Hatta yatağın bir ucuna yatarak, bedeninizle uzaklaşın önce.
Ruhunuza verdiği zararı anlasın.
Mesela aksam kavga ettik sabah uyaninca sinirim azalinca yapıyor. Cok degisken bir insan sanki sinirliyken o kisi o degil tuhaf biri.. haklsnz bundan sonra daha da ciddi duracagim