ya inan çok doldum bakma olayı çok normal bişey kime söylesem abartıyosun dedi.İyide ben kaldıramıyorum bakması yetmiyor bide bana gösteriyor yetmedi geçmiş böyle böyle diye anlattı düğünde kız varmışmış sonrada ben suçlu oluyorum erkekler bakarmış onların geninde varmış ama bu sevmiyor demek değilmiş annesi bile öyle dediEvet evet çok seviyor belli!!!!!!
Çok sevdiğinden gözüne soka soka başka kızlara bakıyor,utanmadan da bunu söylüyor!
Bizim burada onun gibilere terbiyesiz derler!
Aaaa ne komik genlerde varmış he?ya inan çok doldum bakma olayı çok normal bişey kime söylesem abartıyosun dedi.İyide ben kaldıramıyorum bakması yetmiyor bide bana gösteriyor yetmedi geçmiş böyle böyle diye anlattı düğünde kız varmışmış sonrada ben suçlu oluyorum erkekler bakarmış onların geninde varmış ama bu sevmiyor demek değilmiş annesi bile öyle dedi
çünkü önceden çok farklıydı bu 4 yılda çok çabaladı çok değişti ve şimdi bu olayını anlatmasam seni çok seviyor dersin bilmiyorum dediğinide düşündüm çok sadece düzeltir diye bekliyorum çünkü kendiside öyle dedi zaman ver düzelticem dedi bi anda tamamen değişmemi bekleme dedi çabalıyorda ama katlanamıyorumda çünkü o ne kadar değişmeye çalışsada başta annesi sonra çevresi ona bunun normal olduğunu söylüyorAaaa ne komik genlerde varmış he?
Başkalarının söylediklerine niye bakıyorsun ki?
Eğer kızlara bakması sana normal gelmiyorsa ayrılırsın olup biter.
Bir de seni suçlu duruma düşüyormuş he?
Ya inanamıyorum nesini çekiyorsun bu kekonun?
İyi ya ne güzel.çünkü önceden çok farklıydı bu 4 yılda çok çabaladı çok değişti ve şimdi bu olayını anlatmasam seni çok seviyor dersin bilmiyorum dediğinide düşündüm çok sadece düzeltir diye bekliyorum çünkü kendiside öyle dedi zaman ver düzelticem dedi bi anda tamamen değişmemi bekleme dedi çabalıyorda ama katlanamıyorumda çünkü o ne kadar değişmeye çalışsada başta annesi sonra çevresi ona bunun normal olduğunu söylüyor
İyi ya ne güzel.
Beklemeye devam et o zaman.
Ne diyeyim.
İyi beklemeler.
Kolay gelsin.
Allahım akıl fikir versin inşallah
iyide sadık erkek var mı ki bana sanki hepsi aynı gibi geliyor
tiksinmen gereken hemcinslerin değil o yanındaki karaktersiz.Sen çok güzel olabilirsin(kendince) ama bu ona yetmiyormuş bellibenim sözlüm oğlak burcu .. çok seviyor ve seviliyorum bundan eminim.Çokta sadık benim için çok çabalıyor 4 yıl oldu çoğu saçma huyunu değiştirdi düzeldi bu huyu kaldı yardımcı ol diyor ama inadına beni tetikliyor.Biraz odun ama bunu doğal karşılıyorum.Bizim aramızdaki tek ve hep devam eden sorun başka kızlara bakması .Tamam biri güzeldi baktın kafanı çevirdin başkasıda güzel onada baktın çevirdin başkası da güzel o da güzel bu da güzel yani hepside mi güzel ..!!! Ben fazlasıyla güzel bi bayanım o da bunun farkında herkeste farkında ama niye bakıyor bi baktı bidaha niye kalçası göğsü bilmemnesi yani inanın bıktım.En son olarakta bi akraba düğünleri vardı annesini bıraktı ve benim yanıma geldi bu güzel bi fedakarlık benle olmayı seçti ama daha gelir gelmez bana dediki neymiş orda kızlar varmış köşeden görmüş çok güzellermiş ama o ona rağmen yanıma gelmiş imalı imalı bende kıyameti kopardım evet büyüttüm farkındayım ama sinir olduğumu ve çok üzüldüğümü bile bile neden hep bi karı kız muhabbeti neymiş bana şaka yapamıcakmış mı bi kızı gördümü gösterip şaka yapamıcakmış mı..kardeşim başka şaka konusu mu kalmadı da hep karı kız miğdem bulandı artık hemcinslerimden tiksiniyorum kalbim parça parça batıo artık ..üzülüyorum kıskanıyorum bunu bile bile inadına yapıyor..ben mi kuruntuluyum neyim yardımcı olun ya bıktım sinir hastası oldum deliricem