Hep başka kızlar

Evet evet çok seviyor belli!!!!!!
Çok sevdiğinden gözüne soka soka başka kızlara bakıyor,utanmadan da bunu söylüyor!
Bizim burada onun gibilere terbiyesiz derler!
ya inan çok doldum bakma olayı çok normal bişey kime söylesem abartıyosun dedi.İyide ben kaldıramıyorum bakması yetmiyor bide bana gösteriyor yetmedi geçmiş böyle böyle diye anlattı düğünde kız varmışmış sonrada ben suçlu oluyorum erkekler bakarmış onların geninde varmış ama bu sevmiyor demek değilmiş annesi bile öyle dedi

Aaaa ne komik genlerde varmış he?
Başkalarının söylediklerine niye bakıyorsun ki?
Eğer kızlara bakması sana normal gelmiyorsa ayrılırsın olup biter.
Bir de seni suçlu duruma düşüyormuş he?
Ya inanamıyorum nesini çekiyorsun bu kekonun?

çünkü önceden çok farklıydı bu 4 yılda çok çabaladı çok değişti ve şimdi bu olayını anlatmasam seni çok seviyor dersin bilmiyorum dediğinide düşündüm çok sadece düzeltir diye bekliyorum çünkü kendiside öyle dedi zaman ver düzelticem dedi bi anda tamamen değişmemi bekleme dedi çabalıyorda ama katlanamıyorumda çünkü o ne kadar değişmeye çalışsada başta annesi sonra çevresi ona bunun normal olduğunu söylüyor

İyi ya ne güzel.
Beklemeye devam et o zaman.
Ne diyeyim.
İyi beklemeler.
Kolay gelsin.
Allahım akıl fikir versin inşallah.

bakmak var bakmak var. ben güzel bir araba veya elbise veya ayakkabı gördüğümde de bakarım sahibi bir erkek olsada. ama "ayyy nasıl seksi kızzz "diye bakmıyorum. çünkü neden baksam ne fark eder adam benim mi olacak o seksapelin nimetlerinden ben mi faydalanacağım? hayır.. ee o zaman ne gerek var. erkek arkadaşınızda bu eksiklik var her an "aha kız aha bi kız daha aa meme gördüm" diye bakıyor anladığım kadarıyla. ergen değilse ergenlikte kalmış gibi. yada kıskanılmak hoşuna gittiği için abartıyorda olabilir.

tiksinmen gereken hemcinslerin değil o yanındaki karaktersiz.Sen çok güzel olabilirsin(kendince) ama bu ona yetmiyormuş belli

Ben bu alışkanlıkta sevdigim birini terkettim. Çünkü 1 yildan sonra baktim halen degismiyor. Inan cekilmez bir aliskanlik bu. Asla degismezler asla.. Ağladım zırladım ama asla aramadim sormadim. içim yansa da iyiki terketmisim diyorum. onuruma yakışmaz oyle bir erkek yanimda iken.. sizde oyle dusunun..

Benim en cok zoruma giden şeydir. Bazen sevgilisiyle veya eşiyle elele iken bile bana bakıp duran adamin kafasına çanta ile vurasim geliyor. Yanindaki kadin icin üzülüyorum. onun gururunu yerle bir etmis oluyor aslinda. ay sinir oldumm yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…