• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri hep aynı modellere takılıyorum ama bir bakın yine de...

• Konu Sahibi Konu Sahibi iklim__
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
I

iklim__

Ziyaretçi

kol kısmı bu şekilde olacak, ben kapalıyım da..

Son düzenleyen: Moderatör:
Iklim canim bu gelinlik harika, ben cok begendim.Benim gelinligim de buna cok benziyordu.Cok begenerek diktirmistim.
Mutluluklar

ben pek beğenmedim cnm ya

çok hoş ama kollarıda mı olacak

bence süper bir gelinlik. asil ve şık. benim tarzım da bu, dantelli olacak mutlaka ve çok kabarık olmayacak. buna benzer bişe istiyorum ben de...yani çok güzel, mutluluklar...

bence de çok şık bir gelinlik aynı zamanda asil duruyo seçimin harika canım ben gelinliğimi hazır almak zorunda kalıcam inşallah buna benzer bir model bulabilirim:kedi:

bende çok beğendimmmmmmmm opuyorumnanaktandelikafadulden

ben çok beğendim ama bundan farklı bi renkte aslında güzel bi nişanlık olur dantelleri çok güzel

Iklim canim bu gelinlik harika, ben cok begendim.Benim gelinligim de buna cok benziyordu.Cok begenerek diktirmistim.
Mutluluklar
çok sağol canım...ben de benzer bir model bulursam diktirmeme gerek kalmayacak.
ben pek beğenmedim cnm ya
olsun tatlım. zevkler ayrıdırolumunekankayizsmile

çok hoş ama kollarıda mı olacak
ben kapalıyım canım. bütün olacak üst kısmı...
bence süper bir gelinlik. asil ve şık. benim tarzım da bu, dantelli olacak mutlaka ve çok kabarık olmayacak. buna benzer bişe istiyorum ben de...yani çok güzel, mutluluklar...
sağol canımma.s.
bence de çok şık bir gelinlik aynı zamanda asil duruyo seçimin harika canım ben gelinliğimi hazır almak zorunda kalıcam inşallah buna benzer bir model bulabilirim:kedi:
ben de aynı durumdayım merak etmeolumunekankayizsmile

bende çok beğendimmmmmmmm opuyorumnanaktandelikafadulden

gelinlik güzell beğendimm bennn
sağolun kızlar

ben çok beğendim ama bundan farklı bi renkte aslında güzel bi nişanlık olur dantelleri çok güzel
güzel olur herhalde canım...

kolları bu şekilde bütün olacak. ama göğüs kısmından kurdeleyle toplanacak ilk modeldeki gibi..

çok güzel ben çok begendim.düğün nerde canım gelim bide üstünde görim.hemseriyiz:)

gelinlik çok güzel..

Back