Saç Rengi ve Saç Boyama hep aradiginiz ama bulamadiginiz muazzam kizillik (resimli)

zitronen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2007
73
0
86
39
Almanya
iyi günler arkadaslar

kizil renk e hayran olanlar bu kizilligi mutlaka denemeliler ben tami tamina 7 yildir kullaniyorum. karisim kolleston ask alevi ile fram color 601 diye bir boya bulunmasi biraz zor umarim bulursunuz direkt karistirin ve boyayi can kizili cikiyo bu resim boyamanin ardindan cekildi. deneyi derim gerisini siz bilirsiniz...

Eklentiler

• $CIMG0615.jpg
    97,9 KB · Görüntüleme: 104
bnmkıde bunun bıraz canlısı

akmaması ıcın bı formulun varmıı

çok güzel bir renk gerçekten
kızıl akmasın diye boyanıza 1 kaşık tuz ekleyin öyle boyayın

Hımm demek tuz iyi geliyor ilk kez duyuyorum,bir dahaki boyamda deneyeceğim.Paylaşımın için teşekkürler arkadaşım

Bu arada ben en son dün akşam boyadım saçlarımı Garnier ın 764 boyası bakır çıksın istedim aynen seninki gibi güzel bir kızıl oldu.Not:Bundan öncede kızıl kahveydi

Süper bir renk gerçekten de.. Bir gün eğer kızl boyamaya karar verirsem, ilk deneyeceğim renk bu..

tam kızıl olmuş valla ama ben bukdr canlı kızılı yakıştıramıyorum kendime

aktığı zaman da bakırlaşıyor ve soluyor mu? ben baya bir süre kızıl renk kullandım baktım olmuyor bir anda siyaha boyadım gitti. ve sonunda kurtuldum kızıl saçtan. Ancak hala görünce özeniyorum, herkese yakışmayan bir renk çünkü.

arkadaslar ben tami tamina 7 yildir boyuyorum renk aktiktan sonra o kadar güzel nasum bir renk kaliyorki o ilk boyadigimdan dahada güzel kizil sabir isteyen bir renk inanin zamanla cok güzel oluyor cünkü renk oturuyor.

bu renk akinca daha güzel oluyor kizil saclilar sabrederse renk daha bi yerine oturuyor ve ben burdayim diyor.

Eklentiler

• $dene.jpg
    95,3 KB · Görüntüleme: 74