Hep Aft yarası olanlara çözüm

OVERnight

Guru
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2008
585
6
318
Arkadaşalr ben kendimi bildim bileli hep aftım omuştur agzımda biri sönerken diğeri başlardı.Bu sene tak etmişti canıma internette araştrıyorum çaresi nedir diye,birazda genetik bişey babamda da hhep vardır,zamanında şap sürdüm karadutadair herşeyi yedim ama sadece acı çektim hatta asitik oje gibi ilaçlardan sürdüm falan,ama sonunda çözümünü buldum sizlerlede paylaşayım dedim ,dişmacunlarının içinde bulunan bi madde afta mehilli olan agızları tetikliyormus..Bi kaç diş macununda bunlar yokmus ben Oral -B senstive aldım ve her zaman agzımda olan aftlar 3 aydır hiç ama hiç çıkmadı..Umarım benm gibi dertli insanlara çare olurumkaydirigubbakcemile5

hmmmm.... ben de diş macunundan şüpheleniyodum bu aftlar için. doğru tahmin etmişi..paylaşımın için çok teşekkür ederim a.s.

Aft ın diğer sebebepleride ağızda çürük olması, vücut direncinin düşmesi ve yakın zamanda herhangi bir hastalık geçirmektir. Ezkiden o kdar çok çıkardıki devamlı peltek konuşurdum Allah a çok şükür artık hemen hemen hiç çıkmıyor, birde çıktığında tuzlu su ile ağzını çalkalayın biraz zıplatır ama acısını alıp iyileşmesini hızlandırıyor.

kıslar bu aft ları ciddiiye alın sürekli çıkarsa doktora görünün derim bir çok hastalığın habercisi olabiliyor bu aftlar mesela sedef hastalığın belirtilerindendir

slmbenim dudağımın içinde aft olup olmadığını anlamadım.dahiliye doktoruda aft değldir dedi.benimki baloncukşeklinde çıkıyo ve büyüyerek ikignde patlıyor bu bnde 3 günde bir patlıyor.ne yapacam bilmiyorum bana yardımcı olun.bir bilginiz varsa:1no2:

Dış macunumu değiştirmeliyim ben de..
Aynı şekilde ağzımda 3-4 yerde de aft çıkıyor, geçmesi uzun sürüyor...
ınşallah faydasını görürüz, şifa buluruz...
Teşekkürler..

Aft çıkınca vitamin ilacı içerseniz bir kaç gün içinde yok oluyor yani vitaminsizlikten çıkıyor bende vitamin içtiğim zaman geçiyor..

Canım yıllardır benimde sorunum aftlardı. Birgün nette araştırırken aft çıkma sebeplerinden birinin diş macunlarının içinde sadece köpürmesi için konulan bir madde olduğunu öğrendim. Kızım için aldığım çocuk diş macununu kullandığımdan beri benimde çıkmıyor. Kesinlikle sana katılıyorum bu sorunu yaşayan herkesin diş macununu değiştirmesini tavsiye ederim.

bende kendimi bildim bileli ağzımda hep aft yarası olur...diş macunumu değiştiricem bakalım yardımcı olacakmı, çok teşekkürler!

Aynen ya bende de üç gündür var şimdi anladım yazın kaldığımız otelin macunu yaptı demekki onu kullandıktan sonra çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…