henuz yeni yada annelige aday anneler sizin icin

aysima81

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
1.009
16
43
[

1. ....bu yüce varligi kavusmamiza izin veren yarada a hep sukredeceyimize,onu bildigimiz ve sükredeceyimiz ve elde edeceyimiz en iyi olanaklarla yetistireceyimize,ruhunu guzeliklerle süslemesine,bedeninin kiymetini bilmesine yardimci olacagimiza,sevmeyi ve sevilmeyi ögreteceyimize,onu sayagagimiza ve saygiyi ögreteceyimize,mutlu aninda kederli aninda daile yaninda olacagimiza,ancak,..........emek verdik...........diyerek ,haksiz beklentiler icine girmeyeceyimize,onun varligi icin ve hayat arkadasligi icin.hep yaninda,yanimizda olan esimize verdigimiz sevgi.sagyi ve guveni,tazeleceyimize,gözümüzün nuru,evimizin nesesi.hayatimizin anlami olan......bebeyimizi............kendi arzularini gerceklestirmesi yonunde destekleyeceyimize,....ama kendi arzularimizi ona yasatmaya calismayacagimiza,kendi cikarlarindan önce,toplumsal deyerleri,on planda tutmasini ögreteceyimize .---anneligin---babaligin---- icimizde yeserttigi .zenginlikleri isteyen herkeze mutluluk du<yarak paylasacagimiza ,ve onu yaziyla kisiyla .gunduzunyle gecesiyle .butun varligimizla daima -----sevip korucagimiza ....SÖZ VERIYORUZ:::
/B]

ben bu yaziyi henuz ilk cocuguma hamileyken tesadufen bir yerde denk gelip okuyup cok beyenmistim .ve kendime dersler cikarmistim bu yazidan.sonrasindada hic unutmayayim diye.oglumun fotoraf albumunun ilk sayfasina yazmistim.sonra esimede okudup beraberce soz vermistik.inan gercekten cocuklarimizi isterken buyuturken bunlari yapmaliyiz.cok beyendigim icin bu yaziyi sizlerlede paylasmak istedim

bende SÖZZZZZZZ veriyorum oğlum sanaaaaa
canım bu yazıyı hangi siteden aldın bana varsa lınk atarmısın cok merak ettım de

bende SÖZZZZZZZ veriyorum oğlum sanaaaaa
canım bu yazıyı hangi siteden aldın bana varsa lınk atarmısın cok merak ettım de
canimcim bunu bir sitenen almadim canim okumustum bir yerden unuttum dort sene onceydi ogluma hamileydim cok beyendigim icin not aldim oglumun albumunun ilk sayfasina yazdim .yoksa sana soylerdim nerden aldigimi canim

:1no2:merhaba ben anne olmak istiyorum henüz hamile deyilim araştırıyoruz doktor hastane.ümraniyedeki hisar intercontınental ve koşuyolundaki medipol iksinden biri olucak buralarda doğum yapanlar varsa yada bu hastanelerdeki herhangi bir doktoru(kadın doğumcu) tavsiye edebilecek olan varsa görüşlerini bekliyorum lütfen bana yardım edin daha anne olmadan paçalarım tutuştu ne zormuş anne olmak bebeğin için en doğruyu bulmak :KK43:

X