Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
13 hafta 4 günlük hamileyim . Her anne adayı gibi ben de cinsiyeti çok merak ediyorum yarın doktor kontrolüm var sizce öğrenir miyim cinsiyeti yoksa boşuna umutlanmayayım mı ? Siz kaçıncı haftada öğrenmiştiniz ?
O zaman hiç beklentiye girmeden gideyim ikili tarama testi için perinataloji uzmanına gideceğim de acaba onların cihazı daha mı kalitelidir görür mü cinsiyeti diye bi umutlandım kendimce
O zaman hiç beklentiye girmeden gideyim ikili tarama testi için perinataloji uzmanına gideceğim de acaba onların cihazı daha mı kalitelidir görür mü cinsiyeti diye bi umutlandım kendimce