• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HENÜZ 30 YAŞINDAYIM HPV OLDUM

Dönse de ölsem kurtulsam diyorum üç çocuğuma acıyorum
Ölmeyi düşünene kadar sana ahlaksız iması yapmaya çalışan ama kendi yediği haltları itiraf eden kocanı mı rezil edip boşasan?

Çocuk varken kolay bırakılmıyor işte arkanı dönüp bir anda gidemiyorsun çocuklar çok babacı

Daha 7 aylık evliyim ama 5 yıllık ilişkimiz var ve aktif olarak birliktelikte yaşıyorduk sadece 1 yıl ayrılık yaşadık o süreçtede kimle oldu ne oldu yada daha öncesinde olduda şimdimi ortaya çıktı bilmiyorum eşimde bir kaç tane siyah ben çıktı ve şüphelenip hastaneye gitmesni söyledim bende smear testi verdim ve orada sonucum L-SIL ÇIKTI Hemen hpv testi yaptırdım sağlık ocağında ama sonucum 1 ay sonra çıkacak aynı gün hemen hpv aşısı yaptırdım eşimdeki benlerde yakılacak kafamda kurduklarımı hayal bile edemezsiniz bu süreci nasıl atlatacağım şuan ne durumdayım tam olarak anlamdıramıyorum çocuk düşünüyorduk ama bu durumda olurmu olursa nasıl olur napıcam ne edicem ne kullanıcam naısl geçiricem bilmiyorum birileriyle paylaşmaya ihtiyacım vardı buraya yazdım umarım birleri görür ve iyi birşeyler duyarım 😢

Daha 7 aylık evliyim ama 5 yıllık ilişkimiz var ve aktif olarak birliktelikte yaşıyorduk sadece 1 yıl ayrılık yaşadık o süreçtede kimle oldu ne oldu yada daha öncesinde olduda şimdimi ortaya çıktı bilmiyorum eşimde bir kaç tane siyah ben çıktı ve şüphelenip hastaneye gitmesni söyledim bende smear testi verdim ve orada sonucum L-SIL ÇIKTI Hemen hpv testi yaptırdım sağlık ocağında ama sonucum 1 ay sonra çıkacak aynı gün hemen hpv aşısı yaptırdım eşimdeki benlerde yakılacak kafamda kurduklarımı hayal bile edemezsiniz bu süreci nasıl atlatacağım şuan ne durumdayım tam olarak anlamdıramıyorum çocuk düşünüyorduk ama bu durumda olurmu olursa nasıl olur napıcam ne edicem ne kullanıcam naısl geçiricem bilmiyorum birileriyle paylaşmaya ihtiyacım vardı buraya yazdım umarım birleri görür ve iyi birşeyler duyarım 😢
Öncelikle sakin olun ve süreci sakinlikle yönetin çünkü streste etkiliyor bu durumu. Benim 16 pozitif evliyim ve Kolposkopi cin3 geldi 5 şubatta Leep olacağım ilk doz aşımı oldum. Yaşım 32. Sigara kullanıyorsanız hemen bırakın, günde yarım saatte olsa muhakkak egzersiz yapın. D vitamini eksikliği var ise muhakkak takviye alın! Ahcc mantarı kullanımı iyi geliyor takviye olarak kullanabilirsiniz. Ben her gün bir bardak yeşil çay içmeye özen gösteriyorum. Kekik çayı da olur. Aynı zamanda muhakkak kefir tüketiyorum. Sağlıklı beslen! Sigaradan uzak dur! Lütfen stres yapma inanılmaz yaygın olan bir durum.

Back
X