Henry Cavill (bir zamanlar edward için düşünülen oyuncu ve kesinlikle çok yakışıklı)

Ooooofff:52:Bu da ne böyle:53: Dünyalı olamaz bu güzellik
İyikide oynamamış edward rolünü
o filmlere layık değil bu harika varlık:16::16::16:

çocukta bi bacak baldır fetişi var sanırım resimlerden anladıüım kadarıyla:53::52:
ama offf diyorum başkada bişi demem yakışıklı Allah için şimdi:94:
ama bana edward da çok çekici gelir film de ya vampirlere karşı bi ilgim var filmdede hep sevgilisini ısırsın diye bakmıştım ayy anamm ısırılmaya karşı ilgim mi vardır ne vampir var içimde bi tane sanırım hahahaha:D

Son düzenleme:
uwwwwww Rabbim neler yaratıyor
Bunlar dunyada yasıyorsa bız nerde yasıyoruz anlamadım gitti

Edward olmazdı ama bundan bunda vampir tipi yok
Bu böyle aptal aşık olmalı romantık fılmlerde başı göğse yaslanası bısey :D gözlere bak hönk :D

Son düzenleme:
yok bu adamda çok yakışıklı zaten bir şey demiyorum:nazar:
ama bana göre İan Somerhalder daha yakışıklı :16:

aynen katılıyorum Ian banada daha sıradışı yakışıklı geliyor. Bu adamda çok yakışıklı tabiki niye karşılaştırıyorsak bir kere Ian'a bayılmamızın sebebi mimikleri ve aşırı tatlılığı Henry Cavill daha düz duyguları bana geçiremiyor oyunculuk olaraktan

gereksız derecede yakısıklı ya bu ne nasıl kactı benım gozumden bu:53:

$henry_cavill_ellen_whitaker_engaged.jpg

nişanlıymış:37:

Puuuh zevkine nilanlısına bak kendisine bak.:33: Gerçi sempatik ve iyi birisi gibi duruyor poposu kalkık bir ünlüyle çıkmasından iyidir gene.:34:
Zevki böyleyse bele haydi haydi çıkardı :52:

Puuuh zevkine nişanlısına bak kendisine bak.:33: Gerçi sempatik ve iyi birisi gibi duruyor poposu kalkık bir ünlüyle çıkmasından iyidir gene.:34:

Puuuh zevkine nişanlısına bak kendisine bak.:33: Gerçi sempatik ve iyi birisi gibi duruyor poposu kalkık bir ünlüyle çıkmasından iyidir gene.:34:

Yüzü çok şekermiş gerçektende ama nişanlısını nasıl beğendi şaşırdım baya :)

Back