Henry Cavill (bir zamanlar edward için düşünülen oyuncu ve kesinlikle çok yakışıklı)

_aysu_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2009
287
3
0
- Yurtdışı
Doğum tarihi: 06 Mayıs 1983
Doğum yeri: Jersey,Channel Islands,Ingiltere
Boyu:185

Henry Cavill Stardust, Tristan & Isolde gibi filmlerde rol aldıktan sonra Showtime'da üç sezondur yayınlanan The Tudors dizisinde kralın en yakın arkadaşı Suffolk Dükü Charles Brandon'ı canlandırmaya başlamıştır.Dizide Jonathan Rhys Meyers ile başrolü paylaşarak üne kavuşmuştur.

Stephanie Meyer, başlangıçta Twilight filmindeki Edward karakteri için kendisini düşündüyse de, yaşı nedeniyle Dr. Carlisle Cullen rolü önerilmiş, fakat bu rolü de The Tudors dizisinin çekimleri nedeniyle reddetmiştir.

Birçok reklam filminde rol almaya başlayan ve genç kızların sevgilisi olan Cavill, son olarak başarılı yönetmen Woody Allen'ın henüz ülkemizde gösterime girmeyen Whatever Works adlı filminde Evan Rachel Wood ile oynamıştır.

Aşağıdaki resimler Dunhill parfümünün reklamlarından.Daha bir yakışıklı göründü gözüme bu resimlerde

Bu piliç benim gözümden nasıl kaçtı aklinialirimsmile Zararın neresinden dönsen kar anem sempatiksalakcinni

robbert pattinsondan cooooooooooooooooooooooooooooookkk daha iyiaklinialirimsmile

Offf onu varya offf
Oğlanın baldır fetişsliği var sanırım (Sen bendeki baldırı gör Henry :jeyyar:) Yada şu fotoları çeken entel insanlar oğlanın suratını ençok kadın baldırlarıyla yakıştırıyor

Anasını satıyiim bazı gavurlar çok yakışıklı oluyor.Şimdi gelde kadınlar tarafından lince uğrama pis herif.

çok yakışıklı cidden baktıkça bakası gelir insanın İan Somerhalder gerçeğini bilmeseydim buna kesin hayran kalırdım...

çok yakışıklı cidden baktıkça bakası gelir insanın İan Somerhalder gerçeğini bilmeseydim buna kesin hayran kalırdım...

Yapma gözünü seveyim İan Somerhalder bu adamın yanında solda sıfır kalıyor. O kız gibi güzel bir adam Hery Cavill yakışıklı .

Şaka yapıyorum Ama yine de Henry daha yakışıklı

Yapma gözünü seveyim İan Somerhalder bu adamın yanında solda sıfır kalıyor. O kız gibi güzel bir adam Hery Cavill yakışıklı .

Şaka yapıyorum Ama yine de Henry daha yakışıklı

yok bu adamda çok yakışıklı zaten bir şey demiyorum
ama bana göre İan Somerhalder daha yakışıklı

cocuk yakısıklı ama bundan vampir olmaz edward tam vampir ya o cocuk cok baska valla bi damon bi edward zaten

ay ay ay ammada yağuşuğlusun ha ))::çok cizelmiş beğendim seni

the tudors filminde bi harikaydı bayılıyorum bu adama çok yakışıklı gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…