tebrık ederım hayırlı olsun
ben hemşıreyım ama yurtdışındayım
burda 1. sene staj başlıyor ve her an zorunlu unıforma
hıç bı hastanede hemşıreyı sıvıl hayal edemıyorum ben staj bıle olsaumarım türkıyede böyle değıldır
hıç sıvıl hemşıre mı olurmuş ılk defa duydum vallah
devamsızlık konusundada bırşey dıyemıcem vallah çünkü bızım burda çok katılar
tebrık ederım tekrardan
öncelikle çok tebrik ederim canım.
ben de kocaelide okuyorum.
hemşirelik okuyan tanıdığım yok ama çok ebelik okuyan tanıyorum.
aynı olmaz sanırım sistem. ama bizim okulun dersleri katıdır biraz özellikle bazı bölümlerin devam zorunluluğu vardır ki hemşirelik gibi bi bölümün de devam zorunluluğu olur diye düşünüyorum.
umarım çoookk mutlu olursun hayırlı olsun senin için...
bende kocaelide oturuyorum canım evet cocukla zor olacak ama ALLAH onunda kolaylıgını verecek ınanıyorum ınsallah oglumada bıraz olsun vakıt kalır
ıyı geceler hanımlar kısmetse bu yıl kocaelide hemşirelık okumaya
baslayacagım,
burada staj 2.sene oluyormus merakım kıyafet konusu ılk yıl unıforma zorunludur degılmı yoksa sıvılmı gıdecegız
ve devamsızlık konusunda hemsırelık okulları katılarmı yoksa sorun oluyormu cunku bır oglum var ve bı sekılde denge kurmak ıstıyorum
sizi gerçekten kutlarım bir annesiniz ve buna rağmen hedefinizin peşinden gitmişsiniz bende çok istiyorum yaşım şuan 24 diye bi çekimserlik oluyo sizi görünce çok sevindim gerçekten hayırlı olsun :)ıyı geceler hanımlar kısmetse bu yıl kocaelide hemşirelık okumaya
baslayacagım,
burada staj 2.sene oluyormus merakım kıyafet konusu ılk yıl unıforma zorunludur degılmı yoksa sıvılmı gıdecegız
ve devamsızlık konusunda hemsırelık okulları katılarmı yoksa sorun oluyormu cunku bır oglum var ve bı sekılde denge kurmak ıstıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?