• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hemşirelık okuyanlar yada okuyanı tanıyanlar...

sovalyemm

SAVAŞÇI RUHUM...
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2011
858
0
96
Kocaeli
ıyı geceler hanımlar kısmetse bu yıl kocaelide hemşirelık okumaya
baslayacagım,
burada staj 2.sene oluyormus merakım kıyafet konusu ılk yıl unıforma zorunludur degılmı yoksa sıvılmı gıdecegız
ve devamsızlık konusunda hemsırelık okulları katılarmı yoksa sorun oluyormu cunku bır oglum var ve bı sekılde denge kurmak ıstıyorum

tebrık ederım hayırlı olsun :31:

ben hemşıreyım ama yurtdışındayım
burda 1. sene staj başlıyor ve her an zorunlu unıforma
hıç bı hastanede hemşıreyı sıvıl hayal edemıyorum ben staj bıle olsa :53: umarım türkıyede böyle değıldır
hıç sıvıl hemşıre mı olurmuş ılk defa duydum vallah
devamsızlık konusundada bırşey dıyemıcem vallah çünkü bızım burda çok katılar :31:

tebrık ederım tekrardan :16:

tebrık ederım hayırlı olsun :31:

ben hemşıreyım ama yurtdışındayım
burda 1. sene staj başlıyor ve her an zorunlu unıforma
hıç bı hastanede hemşıreyı sıvıl hayal edemıyorum ben staj bıle olsa :53: umarım türkıyede böyle değıldır
hıç sıvıl hemşıre mı olurmuş ılk defa duydum vallah
devamsızlık konusundada bırşey dıyemıcem vallah çünkü bızım burda çok katılar :31:

tebrık ederım tekrardan :16:

tesekkurler canım yok staj esnasında tabıkı unıforma sartta burda ılk yıl sadece ders gorecekmısız ozaman sıvılmıdır dıye sordum yoksa stajda tabıkı formadır bu arada hemşirelık gercekten cok ıstedım ama bazen endıselerım oluyo yapabılırmıyım dıye ınsan alısıyor mu

ayy tmm cnm kusura bakma ben yanlış anlamışım :17:
dedığım gıbı yurtdışındayım ben bılgım yok malesef keşke yardımcı olabılsem

ama çok güzel bı meslek ben çook severek yapıyorum
zaten sevmezsen çekılmez hıç bı şekılde
ılk başta belkı zorlanabılırsın ama alışırsın :1:

Ders esnasında tabiki sivil giyineceksiniz. Sonrasında okul standart bir forma istiyor sizden. Benim iki kuzenim var. Biri bitirdi biri 2. Sınıfa gitti. Bitiren gercekten de cok isteyerek gitmedi başka yer olmadıgı icin yazdı. Cok da pimpirikli titiz biri . Ama 2 senedir cok da guzel yapiyo mesleğini.
Tam olarak bilmiyorum ama sanırım devam zorunluluğu var. Zaten saglik bölümlerinde %70 devam zorunluluğu vardır.
Hayırlı olsun

öncelikle tebrik ederim :)
derslerde serbest kıyafet tabi ama stajlarda forma.
devam konusu önemli hatta bazı stajlarda hocaları çok sıkı tutuyorlarmış, halk sağlığında filan diye duymuştum.

öncelikle çok tebrik ederim canım.
ben de kocaelide okuyorum.
hemşirelik okuyan tanıdığım yok ama çok ebelik okuyan tanıyorum.
aynı olmaz sanırım sistem. ama bizim okulun dersleri katıdır biraz özellikle bazı bölümlerin devam zorunluluğu vardır ki hemşirelik gibi bi bölümün de devam zorunluluğu olur diye düşünüyorum.
umarım çoookk mutlu olursun hayırlı olsun senin için...:16::16::16:

öncelikle çok tebrik ederim canım.
ben de kocaelide okuyorum.
hemşirelik okuyan tanıdığım yok ama çok ebelik okuyan tanıyorum.
aynı olmaz sanırım sistem. ama bizim okulun dersleri katıdır biraz özellikle bazı bölümlerin devam zorunluluğu vardır ki hemşirelik gibi bi bölümün de devam zorunluluğu olur diye düşünüyorum.
umarım çoookk mutlu olursun hayırlı olsun senin için...:16::16::16:

bende kocaelide oturuyorum canım evet cocukla zor olacak ama ALLAH onunda kolaylıgını verecek ınanıyorum ınsallah oglumada bıraz olsun vakıt kalır

bende kocaelide oturuyorum canım evet cocukla zor olacak ama ALLAH onunda kolaylıgını verecek ınanıyorum ınsallah oglumada bıraz olsun vakıt kalır

kalır canım merak etme
Allah bi yolunu gösterir elbet..
sen tadını çıkar şimdilik...
hayırlı uğurlu olsun tekrardan...

baslayacagım,
burada staj 2.sene oluyormus merakım kıyafet konusu ılk yıl unıforma zorunludur degılmı yoksa sıvılmı gıdecegız
ve devamsızlık konusunda hemsırelık okulları katılarmı yoksa sorun oluyormu cunku bır oglum var ve bı sekılde denge kurmak ıstıyorum

hayırlı olsun tatlım okula normal sıvıl stajlar mecburı forma labrtuara giderken önlük giyiliyor(bazı üniversitelerde gecerlı bu soyledıgım ilk dönem) stajlar okula göre 1. dönem baslayıp haftada 1 gunde olabılıyor yada 2 donem baslayıp 2 gunde olabılıyor..senın soyledıgın gıbı 2 yıl staja baslayan hıc duymadım yada rast gelmdm bılmıyorum yanı.. devamsızlık hakkında ona gore donem basına 1 yada 2 gun devamsızlık hakkın var ıı bır hocaya dusersen 3 bır gun devamsızlık yapmana goz yumar telafı stajı yaptırır baska bır gun tavsıyem hocalarla aranı ıı tut ne kadar ıyı olursan ders notların yuksek olursa abartmamak sartıyla goz yumuyolar tabı hocasına gore yıne stajlardada ne arkada ne onde ol derım ben

baslayacagım,
sizi gerçekten kutlarım bir annesiniz ve buna rağmen hedefinizin peşinden gitmişsiniz bende çok istiyorum yaşım şuan 24 diye bi çekimserlik oluyo sizi görünce çok sevindim gerçekten hayırlı olsun :)

Back