• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hemşirelik mi Polislik mi ?

YURDUM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2010
173
30
98
Konya
Merhaba arkadaşlar.Ben 22 yaşındayım geçen sene üniversiteden mezun oldum hemşireyim.Ama kpss ye hazırlanıyorum işte çalışmıyorum.Aynı zamanda pomem sınavına girdim parkur sınavını geçtim.2 ay sonra mülakat var oda olursa 4 ay polislik için eğitim göreceğim.Ama hala kararsızım .Hemşireliği hiç istemeyerek okudum hala daha nefret ediyorum.İstemediğim mesleği yapmam hem bana hem hastalara haksızlık.Ama devlete atanırsam daha rahat ederim.Polisliği de istiyordum önceden ama ailem izin vermemişti.Polislik hakkında pek bilgim yok kadın polisler zor görevlere veriliyor mu bilmiyorum.Herkes gibi normal bi hayatım olsun istiyorum aynı zamanda sevdiğim işi yapmak istiyorum .Sizce kazanırsam polisliğe gideyimmi?Hiçbir hemşire memnun değil mesleğinden her yaştan hemşire.Öyle olmak istemiyoruım

Her iş zor önce bunu kabullenmelisin bu bir,hemşirelik aevmeden yapılacak bir iş değil iki,polis olduysan ne görev verilirse onu yapmalısın üç

Her iş zor önce bunu kabullenmelisin bu bir,hemşirelik aevmeden yapılacak bir iş değil iki,polis olduysan ne görev verilirse onu yapmalısın üç
yani nefret ettiğim bir mesleği yapmaktansa polisliği tercih ederim en azından az çok istiyorum bu mesleği

Once hayaller bence polislik. Keşke benimde boyum tutsaydi hiç düşünmezdim

Bence genelleme yapma mesleğini çok severek yapan hemşireler var tıpkı benim gibi :KK200: polislik seviyorsan polisliği seçmelisin bence sonuçta o işte çalışacak olan sensin tabi polislikte angarya iş biraz fazla eşimden biliyorum :KK14:

Back
X