- 26 Mayıs 2014
- 2.563
- 1.118
-
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
Carsambaya randevu aldim. İnsallah sadece kuruntudur. Siz de farkediyo musunuz karninizda oyle bir atım oldugunu???Kuruntu olsa da olmasa da doktora görünün siz
Bende olmuyor ama karnınızın nerelerinde oluyor ki ? Aorttan kaynaklı oldugunu nerden biliyorsunuz belki midenizde falan bir sıkıntı vardırCarsambaya randevu aldim. İnsallah sadece kuruntudur. Siz de farkediyo musunuz karninizda oyle bir atım oldugunu???
Karnimin orta hatti uzerinde oluyo. Aort kaynakli eminim hemsirelik ogrencisiyim. Bileginizdeki atar damar gibi atiyo. Ama yerinden cikicak gibi. O beni korkutuyo. Normalde herseyi cok kuruntu yapmam ama aort anevrizmasi cok sinsidir belirti olarak damarin bu derece atmasi gosterilebilir ondan dolayi korktum biraz daBende olmuyor ama karnınızın nerelerinde oluyor ki ? Aorttan kaynaklı oldugunu nerden biliyorsunuz belki midenizde falan bir sıkıntı vardır
valla benim pek bilgim yok inşallah bir sıkıntı yoktur stres yapıp iyice büyütmeyinKarnimin orta hatti uzerinde oluyo. Aort kaynakli eminim hemsirelik ogrencisiyim. Bileginizdeki atar damar gibi atiyo. Ama yerinden cikicak gibi. O beni korkutuyo. Normalde herseyi cok kuruntu yapmam ama aort anevrizmasi cok sinsidir belirti olarak damarin bu derece atmasi gosterilebilir ondan dolayi korktum biraz da
İnsallaahhvalla benim pek bilgim yok inşallah bir sıkıntı yoktur stres yapıp iyice büyütmeyin
Ay biran kotu bisey yazdin sandim korktum bi titredim. İnsallah benimki de psikolojiktir ben abartiyorumdur. Karnimj oyle gorunce aglayasim geliyo. Telefon koyuyorum ustune oyle atiyo ki telefon dusuyoBenim arkadasimda oldu. Doktora gorundu psikolojikmis. Tabi herkesin farkli olabilir. Doktora gorunun.
Cok paniksin sakin ol belki bu yuzden atıyor.Ay biran kotu bisey yazdin sandim korktum bi titredim. İnsallah benimki de psikolojiktir ben abartiyorumdur. Karnimj oyle gorunce aglayasim geliyo. Telefon koyuyorum ustune oyle atiyo ki telefon dusuyo
İnsallah oyledir, insan bu isin icine girince acaba bende de mi var diye korkuyoacaba hemşirelik okuduğun için hastalıklar hakkında bildiklerine mi pimpirikleniyorsun ki? inşallah öyledir bi hastalık çıkmasında
Yok bildigin damar cok bariz sekilde atiyo. Hani bileginden nabzina bakarsin da atar ya. Onun karnimda gozle gorulur sekilde attigini dusun karnim inip kalkiyo. Kalp atimimla ayni anda ve ayni sayida atiyo. Cok dikkatimi cekti. Kardesime falan bakiyorum karninda cok hareket yok. Benimkine bakiyorum telefon uzerinde hopluyoGöz seyirmesi gibi mi?benim de devamlı karnım,gözüm,şakağımdaki damarlar atıyordu. babam doktor ona sorduğumda magnezyum eksikliği olabilir dedi. hap kullandım gerçekten de geçti.
O yok cok sukur olsa kafayi yerim heraldeabdomınal anevrızma olabılır eger karın agrınız varsa
Ay ne guzeell bu sayfada ilk defa meslektasimla karsilasiyorum :) İnsallah psikolojiktir. Bi de ilk defa boyle biseyi kafama taktim. Normalde hastaligim oldugunda bile cok dert etmem. İlk defa acaba olabilir mi korkusunu yasadim. Randevumu aldim gidicem insallah bikac gun sonraMeslektasmisiz canım ama bende de şöyle oldu psikolojik olarak hastalıkları öğrenirken falan kafama takiyodum acaba nasıl olur diye empati kuruyodum bi nevi sonra doktora gorunmustum o da bana psikolojik demişti yani kafada bitiyor canım herşey ama sen bi doktora görün yine de riske atmamak lazım