Yazar kimdi ki:26:
adını unuttum kayda değer değilmiş demek ki ekşi ekşi diyip tepe taklak gitti.
Ne komik düşüyorlar ama
Konunuz ekşide konu olacak gibime geliyor
Buldum, yazarın adı "venüs" müş..
Güzel nickmiş
önce yazarlarını yetiştirip sonra bize yetişsinler.... araştırma yapmayan, oturdukları yerden sağı solu eleştiren, kendilerini entellektüel olarak sınıflandıran kitle.
Eyvah düşüyorum kriter mi ? tabiki değil ama kriter olmayan bir yarışmada bile madara olmaları yetti bana ...
konunun linkini verir misin ? hatta yazarsan ver bu linki gene çekelim kılıçları ...
Kaliteli yazarlar var aralarında, takip ettiğim bir sözlüktür.
Ama maalesef bir okadar da troll diye nitelendirdiğimiz boş yazar var. Onları temizleseler çok iyi olacak.
Onlar da burada gayet donanımlı kadınların olduğunun bilincindeler.
Fakat nedense kezban diye nitelendirdikleri hatunları takip etmek daha cazip geliyor.
Hatta öyle ki zaman zaman kezban olarak aramıza katılıyorlar
(Bu arada, yazar daha önceden de canlı paraya katılmış, o daha riskliymiş açıkçası.)
Eski sözlük ile yeni sözlüğü mukayese bile etmiyorum.
Bu abla nereye katılsa karavana, fotoğraf filan da dedi yazık kullandığı fotoğraf makinesine.... El atmadığı bir tek bizim site kalmış galiba diyet filan diyerek bizim diyet başlığına gönderme mi yaptı ki ?
neyse bende eski programı izlemişim : ) olsun eziklenmeleri hoşuma gitti.
önce yazarlarını yetiştirip sonra bize yetişsinler.... araştırma yapmayan, oturdukları yerden sağı solu eleştiren, kendilerini entellektüel olarak sınıflandıran kitle.
Eyvah düşüyorum kriter mi ? tabiki değil ama kriter olmayan bir yarışmada bile madara olmaları yetti bana ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?