Hemşire Azize, Ekşi sözlük yazarını "Eyvah düşüyorumda" madara etti...

Kazen

Ahtapotlara takılıp gidiyor aklım 🦀
Administrator
14 Kasım 2001
21.338
En iyi cevaplar
2
69.475
1.623
101
Her zaman çok bilmişliği, kültür abideliği ile kendiden bahsettiren ekşi sözlük yazarı X(venus müş), hemşire Azize karşısında madara olup elendi. Hemşire Azize'nin cevapladığı sorular ise oldukça kaliteli olup gene rakibi tarafından sadece izlendi. İşin ilginç tarafı ekşi sözlük yazarının ekonomist olup matematik sorusunda 109 rakamından 73 rakamını çıkartamaması ise kaliteyi de ortaya koydu.

Hemşire Azize Ekşi sözlüğüne kapak açtırarak ekşi yazarının kalitesini ortaya koydu...

Kazen
Bunlar bize kezban diyor ya, kezban kim gördük

Ne komik düşüyorlar ama

Konunuz ekşide konu olacak gibime geliyor

önce yazarlarını yetiştirip sonra bize yetişsinler.... araştırma yapmayan, oturdukları yerden sağı solu eleştiren, kendilerini entellektüel olarak sınıflandıran kitle.

Eyvah düşüyorum kriter mi ? tabiki değil ama kriter olmayan bir yarışmada bile madara olmaları yetti bana ...

Kaliteli yazarlar var aralarında, takip ettiğim bir sözlüktür.

Ama maalesef bir okadar da troll diye nitelendirdiğimiz boş yazar var. Onları temizleseler çok iyi olacak.

Onlar da burada gayet donanımlı kadınların olduğunun bilincindeler.

Fakat nedense kezban diye nitelendirdikleri hatunları takip etmek daha cazip geliyor.
Hatta öyle ki zaman zaman kezban olarak aramıza katılıyorlar

(Bu arada, yazar daha önceden de canlı paraya katılmış, o daha riskliymiş açıkçası.)

Eski sözlük ile yeni sözlüğü mukayese bile etmiyorum.

Bu abla nereye katılsa karavana, fotoğraf filan da dedi yazık kullandığı fotoğraf makinesine.... El atmadığı bir tek bizim site kalmış galiba diyet filan diyerek bizim diyet başlığına gönderme mi yaptı ki ?

neyse bende eski programı izlemişim : ) olsun eziklenmeleri hoşuma gitti.

Bir ara ekşi sözlük ve kk barış imzalayacak diye bir entry okumuştum, anladığım kadarıyla aslı yok

Şöyle medya önünde bir zeytin dalı afilli olurdu

Yalnız hemen hemen hepsi de buraya üyedir.
Tuhaf bir ironi

internette şu kezban kelimesinden bayağı bi daraltı geldi bana, kadınlara kezban diyen erkekler ya da kadınlar dönüp bi kendilerine bakıyorlar mı acaba, başkasını aşağılayarak poplüler olmaya çalışmak ilkokulda kalmadı mı, asıl ezik ya da kezban kim acaba?

ayrıca internette neden küfür bu kadar popüler onunuda merak ediyorum, küfür edene alkış kıyamet gidiyor, ismi lazım değil i... gibi ekşiciler gibi
ağzından salyalar irinler akıtmak ne zaman alkışlanacak bişey oldu, ne zaman entellektüel bir tavır olarak kabul edildi

belkide ben anormalim bilemiyorum

Son düzenleme:

herkes eleştirmen çünkü, gerçekte de eleştirmenlik diye bi meslek olmasıda absürt ayrıca

sıfır üretim ve hareket,

bol laf, bol eleştiri, bol küfür gelsin poplülerlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…