Hemoroid

shitlembik92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2010
12
0
36
Diğer
1 2 yıl olmuştur hemoroidten şikayetim benim şikayetim dışarı küçük bi parçanın sarkması ve boşaltım ihtiyacımı giderdikten sonra karnımda bağrsağmda şiddetli ağrı (her zaman denk gelmiyor tabi) dikkat ediyorum rahatsızlığı arttıracak acı yemiyorum, sadece bunu biliyorum

ne yapacağımı bilmiyorm ameliyat felan diyolar yaşım henüz 17, tavsiyeleriniz nedir gelişmesini önleyecek hiç değilse

kanamam hic olmuyor az önce wcden cıktım ve cok ağrım var yeniden tuvaletim varmış gibi bi ağrı

Son düzenleme:
belki sıkıntın sadece hemoroid değildir, belki bağırsakta polip falan vardır. benim gibi saçma sapan bir yeri gösterme sıkıntın yoksa, bi dr.a gitmen iyi olur.genel cerrahlar ilgileniyor hemoroidle.

cok utanıyorum ya ya başka bi sebeptense boşu boşuna açmış olmayayım kışın cok kilo almıştım bacağımda çatlak oluşmuş varis sanıp doktora gittim tabi hiç tahmin etttiğim gibi bi muayene olmamıştı hazırlığım bile yoktu

neyse gidipte muayene olacak cesaretim yok işte ilaçta kullanmıyorum ilaçsız hallolmaz mı bu illet

aktardan sarısabır al ben ilk içtiğim anda geçti bir kaç ay kullandım tekrarlamıyor bile.inş. işine yarar seninde

Hemorra-h.Bitkisel bir ilaç.Benim de hamilelikte başlamıştı bu sorun.Hamileyken kullanmadım tabi de.Sonrasında da bir süre gitmişti.O zaman kullandım.Ben de dr.a görünmeden kullandım.Bitkisel olduğu için zararlı olduğunu düşünmüyorum.

Hoşgeldin o zaman :) vesile olduk kaydirigubbakcemile5
yok ya cok nadir kabız olurum kabız oldummu da direk çaresine bakarım hiç uzun kalmam yani, dra gitmek şart gibi görünüyor bide sarısabırı deneyeceğim bakalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…