evet 1 haftada belli olur bence.iyiye yada kötüye gideceği.oturamıyordum kalkamıyordum ve ben ebeyim yani sen düşün.işyerim hep kalabalık ayakta kalıyorum çoğu zaman.çocuk 1 e gidiyor.zaman bulsam mekan bulamıyorum ameliyata.ailemdende uzaktayım.ama şu an ki durumum.çok mükemmel.elbette yememe içmeme dikkat ediyorum .ama 1 ekim 2012 tarihiyle kanamam fazlaydı 12,5 ken hemoglobinim 11,3 e düştü 2 ayda.bu sadece kanama geçiren insanlarda böle düşer.yiyemiyordum,içemiyordum,gezemiyordum.takii geçen pazar bu meyve gelinceye kadar.
BUGÜN NE OLDU.BUGÜN BİRAZ AĞRIM OLDU ESKİ AĞRILARDAN DEĞİL TABİKİ.BEN SEVİNCİMDEN HOPPİDİK HOPPİDİK GEZİNCE,İŞ DOLAYISYLADA AYAKTA FAZLA KALDIM BU HAFTA ARKADAŞIM YILLIK İZİNDE.TEK ÇALIŞTIM.SABAHTAN HAFİF AĞRIDI.SÜRDÜM MEYVENİN SÜTÜNÜ AĞRI GEÇTİ.
BUGÜN 4.GÜN VE BEN ARTIK SİZLERE TAVSİYE ETMEYE BAŞLIYORUM.BU MEYVEYİ SATIN ALAMIYORSUNUZ.İNTERNETTEN RESMİNİ BULUN.KONU KOMŞU AKRABALARA SORDURUN BULUN.BEN RAHATLADIM BÜYÜK ÖLÇÜDE SİZDE RAHATLAYIN.AYRICA NERENİZ AĞRIYORSA BEL BOYUN BUNU SÜRÜN AĞRI ÇOK HAFİFLİYOR.
BULABİLİRSİNİZ İNŞAALLAH.BEN ESKİŞEHİRDEN BULDUM.