• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hemoroid ve fissür ekmek ağacı

fatmanurse

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2012
48
0
16
Zonguldak
arkadaşlar bugün bir alternatif denemeye başladım.gelişmeleri buraya yazacağım.hemoroid ve fissür var 2 aydır kanıyor ve ağrı vardı.her türlü ot çöp denedim.ve bu son çarem.sonrasımı ameliyat.:( eskişehirden ekmek ağacı meyvesi geldi bugün saat 18:40 itibariyle bu meyveyi sıkıp sütünü sürüyorsun...ağrılara birebirmiş.söyleyenin yalancısıyım.ve 19:00 da sürdüm.ağrım yok o dakkadan beri.dip not:bugün ağrı kesici hiç kullanmadım,meyveyi bekledim ve ağrıdan resmen kıvrandım.ama şu an % 70 ağrım azaldı.gelişmeleri yazacağım.

öğlen oldu.yanma hissi var ağrı çok az.halamda kolu için kullandı dün.yakı gibi sıcaklık veriyor.yanma hissi bundan ibaret.bu arada halamında kol ağrısı hafiflemiş.amcamın kızıda beline sürüyor,onda yanma hissi olmamış ağrı %50 azalmış.ben ağrı çok az

çok şükür bugünüme binlerce şükür.arkadaşlar vallahi ağrım yanmam kabızlığım yok.maaşallaahh.devam ediyrum yazmaya ki sonuç bir haftada net çıkar.

ben merakla takip ediyorum konunuzu,inşallah tez zamanda iyileşirsiniz. iyileşme süreci 1 hafta belli oluyor mu peki ?

evet 1 haftada belli olur bence.iyiye yada kötüye gideceği.oturamıyordum kalkamıyordum ve ben ebeyim yani sen düşün.işyerim hep kalabalık ayakta kalıyorum çoğu zaman.çocuk 1 e gidiyor.zaman bulsam mekan bulamıyorum ameliyata.ailemdende uzaktayım.ama şu an ki durumum.çok mükemmel.elbette yememe içmeme dikkat ediyorum .ama 1 ekim 2012 tarihiyle kanamam fazlaydı 12,5 ken hemoglobinim 11,3 e düştü 2 ayda.bu sadece kanama geçiren insanlarda böle düşer.yiyemiyordum,içemiyordum,gezemiyordum.takii geçen pazar bu meyve gelinceye kadar.

BUGÜN NE OLDU.BUGÜN BİRAZ AĞRIM OLDU ESKİ AĞRILARDAN DEĞİL TABİKİ.BEN SEVİNCİMDEN HOPPİDİK HOPPİDİK GEZİNCE,İŞ DOLAYISYLADA AYAKTA FAZLA KALDIM BU HAFTA ARKADAŞIM YILLIK İZİNDE.TEK ÇALIŞTIM.SABAHTAN HAFİF AĞRIDI.SÜRDÜM MEYVENİN SÜTÜNÜ AĞRI GEÇTİ.

BUGÜN 4.GÜN VE BEN ARTIK SİZLERE TAVSİYE ETMEYE BAŞLIYORUM.BU MEYVEYİ SATIN ALAMIYORSUNUZ.İNTERNETTEN RESMİNİ BULUN.KONU KOMŞU AKRABALARA SORDURUN BULUN.BEN RAHATLADIM BÜYÜK ÖLÇÜDE SİZDE RAHATLAYIN.AYRICA NERENİZ AĞRIYORSA BEL BOYUN BUNU SÜRÜN AĞRI ÇOK HAFİFLİYOR.

BULABİLİRSİNİZ İNŞAALLAH.BEN ESKİŞEHİRDEN BULDUM.

Arkadaşlar iyileştim.ağrı % 100 gitti.memeler yarıyarıya küçüldü.kanamam zaten kesilmişti.artık burdan yazmayacağım.sorularınızı mesajla iletiniz.allah ımmmmm çok şükür yarabbim..o ağrılar o kanamalar.yüreyemez olmuştum.çok şükür allah ım.bugün tam bir hafta oldu.

çok sevindim iyieşmenize :) bende ortalama 15 gündür 4 merhemi karıştırıp kullanıyorum bugüne kadar iyiydim bugün biraz sıkıntım var,ama öncekilere göre çok şiddetli değil. dün çorba içmedim ondan oldu böyle :( benin henüz özel mesaj atma şansım yok,buradan takip ediyordum sizi.. ne kadar daha kullanacaksınız ekmek ağacı meyvesini? ve fissürünüze de iyi geldi mi?

ekmek meyvesini nasıl bulacağımı bilmiyorum.adapazarında yaşıyorum.bulunca nasıl kullanacağım.sütü nasıl sıkaracağım.biraz daha yardımcı olurmusunuz.

Back