• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEMOROİD TEDAVİSİ NERDE YAPTIRILIR?

lara_06

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2013
10
0
16
Ankara
Ben hamileyken çok araştırdım.Sordum soruşturdum.Herkes mevlüt topbaş ve afm hemoroid merkezi dedi.sgk anlşamalı diye afm hemoroid merkezine gittim.Ekip bilgili ve ilgili.Hemşireleri anne gibi ilgilendi.doktor da çok nazik ve ilgiliydi.fiyat bilgisi ve diğer konuları görütüğüm Candan hanım sorduğum her soruyu yanıtladı ve güvenim tam bişekilde tedaviyi yaptırdım.şimdi çok memnunum.her genel cerrah bence bu ameliyatı yapamaz.kimlere kimlere ne paralar döktüm acıyorum.hem çok hesaplı , hemde çok rahat bir şekilde tedavimi yaptırıp çıkıp geldim.Bugün inanılmaz rahatım keşke çooook önceden gelseymişim.her yerde tavsiye ediyorum herkese.boşuna ağrı çekmeyin.not bebekliler için ayrı oda hazıramış olmaları çok güzeldi.Hamile gittiğim için yatak bile vardı.Uzanıp bekledim sıramı.Gidenler benden selam söylesin hepsini çok seviyorum.

vallahi bu dertten muzdariptim. yıllarca çekingenliğimden doktora gidip de nasıl muayene olcam diye çok utanıyordum. daha sonra inanılmaz sıkıntılar yaşamaya başladım ve sağlıktan başka hiçbişey önemli olamaz deyip doktor araştırmaya başladım. 3-4 doktora gittim çeşitli işlemler yaptılar ama fayda etmedi. sonra bu konuda bi sözlükte ameliyatsız hemoroid tedaivisiyle ilgili bir yazarın yazısını okuduktan sonra avrupa cerrahi tıp merkezini aradım ve genel cerrahları yasir gözü den randevu almak istedim. erkek doktor diye daha da çekindim ama kendisi şahane bir insan ve ekibi de sağolsunlar tedirginliğimi alacak kadar ilgiliydiler. yıllarca boşuna eziyet çekmişim. işlem gözaçıp kapayıncaya kadar kısa sürdü. şimdi o kadar rahatım ki keşke daha önce yasir gözü beye başvursaymışım.
herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Arkadaşlar bu işlemler için yaklaşık nası fiyatlar ödediniz ben de ona göre bütçeme uyarsa şehir dışından geleceğim

Ben Bursa'da yaşıyorum. Yıllarca hemoroid rahatsızlığı çektim. En sonunda Özel Esentepe Hastanesinde Lazer ile hemoroid ameliyatı oldum. Artık çok rahatım. Tavsiye ederim. Çok ilgililer ve iyi bir hastane.

Arkadaşlar bu işlemler için yaklaşık nası fiyatlar ödediniz ben de ona göre bütçeme uyarsa şehir dışından geleceğim
açıkçası fiyatı öğrenmek istediğimde bana fiyat vermediler önce doktorun görmesi gerektiğini söylediler. bizde de para durumları sıkıntılı olduğu için çok kararsız kaldım ama yine de hemoroid sıkıntısı çekmektense neyse bedeli öderim diyerek doktora gittim. fissürün seviyesine göre fiyat veriyolar ben de net bişy deyip sizi yanıltmak istemem ama ortalama 1500-2000 lirayı gözden çıkarın tabi

Son düzenleyen: Moderatör:
HEMOROID EN ETKİLİ YÖNTEMLER

1- HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI + PAMUK = TAMPON VEYA FİTİL
2- ZEYTİN YAĞI + PAMUK = TAMPON VEYA FİTİL
3- HİNT YAĞI + PAMUK = TAMPON VEYA FİTİL
4- ELMA SİRKESİ + PAMUK = TAMPON VEYA FİTİL
5- ÇÖREKOTU YAĞI + PAMUK = TAMPON VEYA FİTİL

BU YÖNTEMLER BAŞKA YERDE ZOR BULUNUR DEĞERİNİ BİLİN

Back