• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hemoroid tedavisi için istanbul'da hastane tavsiyesi ?

minnaks

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
199
115
33
Arkadaslar hemoroid tedavisi için istanbulda hastane ve ameliyat ücretleri hakkında bilgisi olan var mi ? Lazerle tedavi varmış bir de. Ameliyat olan arkadaşlar yorum yaparlarsa acilen çok sevinirim...

Arkadaslar hemoroid tedavisi için istanbulda hastane ve ameliyat ücretleri hakkında bilgisi olan var mi ? Lazerle tedavi varmış bir de. Ameliyat olan arkadaşlar yorum yaparlarsa acilen çok sevinirim...
Bence hemoroid konusunda en iyi doktor Tuğrul Kadıoğlu. Yengemin başına gelmişti, çok araştırmıştık. Çok da memnun kaldık canım. Öneririm kesinlikle

Bence hemoroid konusunda en iyi doktor Tuğrul Kadıoğlu. Yengemin başına gelmişti, çok araştırmıştık. Çok da memnun kaldık canım. Öneririm kesinlikle
Hangi hastanede çalışıyor bahsettiğiniz Tuğrul Kadioglu

Kadıoğlu Hastanesinde, Şişli’de, cevahir alışveriş merkezinin yan sokağında hemen.
Çok oluyorum ama bir de ne kadara mal oluyor acaba ameliyat? Bu arada çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için

Çok oluyorum ama bir de ne kadara mal oluyor acaba ameliyat? Bu arada çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için

Aşk olsun canım ne demek. Sağlığına kavuş yeter ki.. Ben seni yanlış yönlendirmeyeyim canım, hastalığın durumuna göre ameliyatın şekli değişirse fiyat fln değişir. En iyisi seni Tuğrul Bey yönlendirsin.

Back