KIZLAR BEN SEZERYANLA DOĞUM YAPTIM 3 AY OLDU AMA HAYATTA HİÇ ÖYLE BİR ŞEYLE KARŞILAŞMADIM TA Kİ GEÇEN AYA KADAR KABIZLIK DA VAR DOKTORA GİTTİM FİTİL VERDİ KULLANDIM İYİ GELDİ AMA YİNE 1 AY SONRA BAŞLADI BEBEĞİMİ EMZİRİYORUM ACABA KABIZLIK ONDAN MI ?ŞU ANA KADAR HİÇ BİR SORUN YAŞAMAMIŞTIM KABIZ BİLE OLMAMIŞTIM DOĞUMA KADAR BİLE HAMİLELİKTE DE OLMAMIŞTIM
YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.KABIZLIK İÇİN NE YAPABİLİRİM ?
SAOLUN :Saruboceq:
HEMOROİDE KESİN ÇÖZÜM MUTLAKA DENEYİN
arkadaşlar dereotuda hemroide cok iyi geliyor henüz dogum yapmadım ama eşimde ve bende vardı her gun sabah öğle ve akşamyemeklerinde 15 dk önce dereotu yiyin inanın daha ilkj gunden tatlı bir kaşıntıyla geçiyor ve uzun süredirde acı kanama olmadı hemd kabuzlıgı önlüyor inşallah bebeklerede gaz falan yapmıyordur mutlaka deneyin hem ulaşması kolay hemde ucuz hemde yapımı zaaman almıyor annem prof. ibrahim saraçoğlundan öğrenmiş
sonradan öğrendim dere otu gaz yapmayı engellermiş deneyin sevgili annalersiz anlattıkça ben üzüldüm
ben de muzdaribim bı zıkkımdan.sizin tavsiyelerinizi deniycem.benim de bi yöntemim var.gece yatmadan kabak ya da ıspanak haşlayıp bi tabağa alın biraz suyundan da koyun.içine zeytinyağı,limon tuz koyun hem çok lezeetli oluyor hem de sabaha işlem tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?