• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hemoroid olan var mı sezeryan sonrası

rosa67

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2008
202
2
96
Bartın
KIZLAR BEN SEZERYANLA DOĞUM YAPTIM 3 AY OLDU AMA HAYATTA HİÇ ÖYLE BİR ŞEYLE KARŞILAŞMADIM TA Kİ GEÇEN AYA KADAR KABIZLIK DA VAR DOKTORA GİTTİM FİTİL VERDİ KULLANDIM İYİ GELDİ AMA YİNE 1 AY SONRA BAŞLADI BEBEĞİMİ EMZİRİYORUM ACABA KABIZLIK ONDAN MI ?ŞU ANA KADAR HİÇ BİR SORUN YAŞAMAMIŞTIM KABIZ BİLE OLMAMIŞTIM DOĞUMA KADAR BİLE HAMİLELİKTE DE OLMAMIŞTIM
YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.KABIZLIK İÇİN NE YAPABİLİRİM ?
SAOLUN :Saruboceq:

bana doktorum bol bol kayısı suyu içmem gerektiğini söyledi. a.sa.sa.s hem tuvalate çıkarken yardımcı olur hemde süt vermen için faydalıdır dedi ve işe yaradı daha öncede kayısının tuvalet sorunlarında etkili olduğunu duymuştum.

canm lifli gıdalar tüketmeye çalış karbonhidratlara ara ver pilav beyaz ekmek vs. sebze diyeti uygula fitilide tuvaletten sonra uygula.birde ılık su ile temizlemeye çalış.ılık su çok iyi geliyor.

bendede oldu canım ve çok canım acıyo ayıptır söylemesi ama bol su elma kuru kayısı tüketmekte fayda var ben gördüm faydasını geçmiş olsun

bundan 5 sene önce ilk hamileliğimi yaşadım..hamilelik döneminde hemoroid oldum..o gün bugün bu illetten kurtulamadım..ne yaptıysam geçmedi...

ben de 40 gün önce sezeryanla doğum yaptım..
ve korkarım bende de var.
ilaç kullanmaya başladım kabızlık için.
inş yoktur,cok korkuyorum walla

KIZLAR BEN SEZERYANLA DOĞUM YAPTIM 3 AY OLDU AMA HAYATTA HİÇ ÖYLE BİR ŞEYLE KARŞILAŞMADIM TA Kİ GEÇEN AYA KADAR KABIZLIK DA VAR DOKTORA GİTTİM FİTİL VERDİ KULLANDIM İYİ GELDİ AMA YİNE 1 AY SONRA BAŞLADI BEBEĞİMİ EMZİRİYORUM ACABA KABIZLIK ONDAN MI ?ŞU ANA KADAR HİÇ BİR SORUN YAŞAMAMIŞTIM KABIZ BİLE OLMAMIŞTIM DOĞUMA KADAR BİLE HAMİLELİKTE DE OLMAMIŞTIM
YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.KABIZLIK İÇİN NE YAPABİLİRİM ?
SAOLUN :Saruboceq:

sezeryandan sonra ben de oldum,sıvıyı çok almama rağmen eskisi gibi değildi artık.doğallık bozulmuştu.canım ben çözümü,kahvaltıdan 1 saat kadar önce,aç, katı meyve sıkacağında havuç suyu hazırlayarak(1 su bardağı içine biraz zeytinyağı yarım tatlı kaşığı kadar)içmekte buldum ve çok rahatım.kesinlikle tavsiye ederim faydasını görürsün hem sütün olur hem de kan yapar..

ben de vardı aynı sorun nerden duyduğumu hatırlamıyorum ama 3-4 tane kayısıyı akşamdan bir bardak suya ıslıyorum sabah aç karnına önce suyunu içiyorum sonra kayısıları yiyorum çok faydasını gördüm tavsiye ederim

birde bi uyarıda bulunmak istiyorum ishal yapıcı ilaç gıda vs.kullanmayın.Onunda çok zararı oluyormuş.dr demişti.sık tuvalete çıkmak ta hemoroidi sürekliuyarıyormuş.sevgiler

Arkadaşlar;
kayısı oldukça faydalı ama ondan kat kat iyi gelen bişey var ki o da balkabağı,şimdi tam da mevsimi,hergün bir parça kabak tatlısı yiyorum,yoğurtlar falan hikaye,hiçbişey bu kadar iyi gelemez,şiddetle tavsiye ederim.

bende 2 ay once sezerynla doğum yaptım ve bende de hemeroid oluştu.cok sıkıntı cektırıyo ama hakıkı zeytınyagı ıse yarıyo en azından ağrı cekmenızı engellıyo...

hemeroid çok kötü bir illet bende doğum öncesi vardı normal doğum yapınca dikişler falan çok ağrı çektim.krem ve fitilini kullanıyorum. birde acı-ekşi-baharatlı şeylerden kaçınıyorum. birde buhara oturma diye duydum. buhar biraz daha rahatlatırmış.zeytinyağını senden duydum denemekte yarar var.by

HEMOROİDE KESİN ÇÖZÜM MUTLAKA DENEYİN

arkadaşlar dereotuda hemroide cok iyi geliyor henüz dogum yapmadım ama eşimde ve bende vardı her gun sabah öğle ve akşamyemeklerinde 15 dk önce dereotu yiyin inanın daha ilkj gunden tatlı bir kaşıntıyla geçiyor ve uzun süredirde acı kanama olmadı hemd kabuzlıgı önlüyor inşallah bebeklerede gaz falan yapmıyordur mutlaka deneyin hem ulaşması kolay hemde ucuz hemde yapımı zaaman almıyor annem prof. ibrahim saraçoğlundan öğrenmiş

sonradan öğrendim dere otu gaz yapmayı engellermiş deneyin sevgili annalersiz anlattıkça ben üzüldüm

HEMOROİDE KESİN ÇÖZÜM MUTLAKA DENEYİN

arkadaşlar dereotuda hemroide cok iyi geliyor henüz dogum yapmadım ama eşimde ve bende vardı her gun sabah öğle ve akşamyemeklerinde 15 dk önce dereotu yiyin inanın daha ilkj gunden tatlı bir kaşıntıyla geçiyor ve uzun süredirde acı kanama olmadı hemd kabuzlıgı önlüyor inşallah bebeklerede gaz falan yapmıyordur mutlaka deneyin hem ulaşması kolay hemde ucuz hemde yapımı zaaman almıyor annem prof. ibrahim saraçoğlundan öğrenmiş

sonradan öğrendim dere otu gaz yapmayı engellermiş deneyin sevgili annalersiz anlattıkça ben üzüldüm

Deneyeceğim..Paylaşım için teşekkürler.. gAZ giderici özelliği olduğunu bilmiyordum inş. işe yarar =))

ben de muzdaribim bı zıkkımdan.sizin tavsiyelerinizi deniycem.benim de bi yöntemim var.gece yatmadan kabak ya da ıspanak haşlayıp bi tabağa alın biraz suyundan da koyun.içine zeytinyağı,limon tuz koyun hem çok lezeetli oluyor hem de sabaha işlem tamam:1:

ben de muzdaribim bı zıkkımdan.sizin tavsiyelerinizi deniycem.benim de bi yöntemim var.gece yatmadan kabak ya da ıspanak haşlayıp bi tabağa alın biraz suyundan da koyun.içine zeytinyağı,limon tuz koyun hem çok lezeetli oluyor hem de sabaha işlem tamam:1:

kabızlığı gidermek için ilk aklıma gelenler
-1 çay kaşığı saf zeytinyağı
- bamya
- kabak
- balkabağı
- kayısı (kuru veya taze)
- kavun
- haşlanmış mısır

hemoroidi yok etmek için ise ÇÖREKOTU YAĞI
günde 1-2 kere sürün en geç 3. güne hiçbir şeyiniz kalmaz doğum sonrası benim ikinci günde bitmişti, kullanan arkadaşlarımda da aynı şekilde
geçmezse beni bulun :27:
şişesi 2-3 lira çektiğiniz acıya değmez en azından denemedim demezsiniz

Back