• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hemoroid dış meme ameliyatı

damladam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2016
326
134
103
35
Arkadaşlar , aranızda hemoroid ameliyatı olan tecrübeleriniz varsa yazar mısınız ? Ama bu dediğim sadece deride oluşan meme gibi yerin kesilmesi. Çok ağrı oluyor mu ? Ben başka ameliyatta olacağım aynı anda olacak. Merak ediyorum.

Arkadaşlar , aranızda hemoroid ameliyatı olan tecrübeleriniz varsa yazar mısınız ? Ama bu dediğim sadece deride oluşan meme gibi yerin kesilmesi. Çok ağrı oluyor mu ? Ben başka ameliyatta olacağım aynı anda olacak. Merak ediyorum.
Merhaba, bu operasyonu ben de olmayı düşünüyorum. Siz oldunuz mu? Lütfen cevaplarsanız çok sevinirim.

Merhaba, bu operasyonu ben de olmayı düşünüyorum. Siz oldunuz mu? Lütfen cevaplarsanız çok sevinirim.
Merhabalar , evet oldum. Aynı anda 3 ameliyat oldum. Çık sayıda miyom alindi,bartholin kistim alındı ve hemoroid aynı zamanda alindi. Başlarda sadece karnımın kesik ameliyatımı hissettim. O hafifleyince diğerleri başladı . Hemoroid biraz uzun sürüyor oturma zor oluyor ama uzanabilirsiniz rahat sürekli. Büyük tuvalet biraz sıkıntı aslında toplamda 2 aya yakın dişinizi sıkmanız lazım sonra bitiyor

Back