Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce bu durumu yaşamaya başladım ve açıkçası bir sağlıkçı bile olsam doktora gitmeye utandım eczaneden hemoroid kremi aldım ama baktım gelişme yok bu sefer kendi bilgilerimi harmanladım ve sonunda çözümü buldum hem de 4 günde kurtuldum bundan
şimdi anlatıyorum yapacağınız şeyleri sabah akşam tekrarlayacaksınız
1- batikon
2- gliserin
3- sudo krem
4- kulak çubuğu
Öncelikle barikon ve gliserinli 1 e 1 oranda karıştırdım ben kulak çubuğu ile sıkıntılı bölgeye sürdüm ardından farklı bir kulak çubuğu ile sudo krem alıp onu da aynı bölgeye sürdüm sabah akşam tekrarladım ve 4 günde kurtuldum bu arada benim canım artık o kadar çok yanıyordu ki kanama falan bile oluyordu eğer bu dertten muzdaripseniz mutlaka bu yolu deneyin hepinize geçmiş olsun
şimdi anlatıyorum yapacağınız şeyleri sabah akşam tekrarlayacaksınız
1- batikon
2- gliserin
3- sudo krem
4- kulak çubuğu
Öncelikle barikon ve gliserinli 1 e 1 oranda karıştırdım ben kulak çubuğu ile sıkıntılı bölgeye sürdüm ardından farklı bir kulak çubuğu ile sudo krem alıp onu da aynı bölgeye sürdüm sabah akşam tekrarladım ve 4 günde kurtuldum bu arada benim canım artık o kadar çok yanıyordu ki kanama falan bile oluyordu eğer bu dertten muzdaripseniz mutlaka bu yolu deneyin hepinize geçmiş olsun