Doktor niye yapmadı. Papatya çayını kuvvete at sıcak suyla karışsın. Sonra otur icinde. Cok rahatlarsinBayanlar ben 2 ay önce dpgum yaptim hamilelikte basur meydana geldi 1 haftadir ne oturabiliyorum ne ayakta durabiliyorum bugun doktora gittim kan pıhtısı oldugunu ve o pıhtının çürüdüğünü söyledi anestol uyusturucu krem verdi ve iceriye ittirmemi söyledi bugun esim yapicakti fakat ben korkudan ağlayinca yapmadi canim cok yanıcak diye korkuyorum tek careside bu yoksa ameliyatmiş. Siz hic boyle bisey yaptiniz mi? Yardimlariniza ihtiyacim var rahatlamam gerekiyor canim cok yanar mi
Canim cok kotu birsey benimde oglumda oyleydi 5 aydan sonraydi galbA agrisindan kurtuldum ilac almadim ben ama dayandim agriya korkudan gidemedim doktora sen doktorun dedigini yap erkenden agrilarin gecsinBayanlar ben 2 ay önce dpgum yaptim hamilelikte basur meydana geldi 1 haftadir ne oturabiliyorum ne ayakta durabiliyorum bugun doktora gittim kan pıhtısı oldugunu ve o pıhtının çürüdüğünü söyledi anestol uyusturucu krem verdi ve iceriye ittirmemi söyledi bugun esim yapicakti fakat ben korkudan ağlayinca yapmadi canim cok yanıcak diye korkuyorum tek careside bu yoksa ameliyatmiş. Siz hic boyle bisey yaptiniz mi? Yardimlariniza ihtiyacim var rahatlamam gerekiyor canim cok yanar mi
Eşimde yanimdaydi ona anlatti yapin eger yapamazsaniz pazartesi günü gel ben yapicam dedi eşimde doktor benim kadar sabirli olmaz diyor haklida ama koekuyorum iste...Doktor niye yapmadı. Papatya çayını kuvvete at sıcak suyla karışsın. Sonra otur icinde. Cok rahatlarsin
Dış basur sanirim içte var dışda tromboze olmuş kan pıhtısı bile var yani baya bi ileri derecede...ic basur mu dis basur mu basur hep yeniler ameliyat fayda degil diye biliyorum dr oyle dmeisti cünķü sicak su torbalari var onlari kullan kalcana soguk su kullanma hic ve baharatli yiyeceklerden uzak dur.krem kullanmadigin surece agri yapar ama kremi bi kac defa kullan gecer
Ben dogumuma 2 gün kala üç doğum yapmış gibi acı çektim ..doğum da neymiş o acının yanında diye düşündüm , doğum yaptıktan sonra :) hemen ilacını kullan ve kurtul .babam ameliyat olup kurtulamamisti. .Eşimde yanimdaydi ona anlatti yapin eger yapamazsaniz pazartesi günü gel ben yapicam dedi eşimde doktor benim kadar sabirli olmaz diyor haklida ama koekuyorum iste...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?