How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Hemoroid (Basur)

GM1606

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2016
31
10
8
28
Bayanlar ben 2 ay önce dpgum yaptim hamilelikte basur meydana geldi 1 haftadir ne oturabiliyorum ne ayakta durabiliyorum bugun doktora gittim kan pıhtısı oldugunu ve o pıhtının çürüdüğünü söyledi anestol uyusturucu krem verdi ve iceriye ittirmemi söyledi bugun esim yapicakti fakat ben korkudan ağlayinca yapmadi canim cok yanıcak diye korkuyorum tek careside bu yoksa ameliyatmiş. Siz hic boyle bisey yaptiniz mi? Yardimlariniza ihtiyacim var rahatlamam gerekiyor canim cok yanar mi :(

Bayanlar ben 2 ay önce dpgum yaptim hamilelikte basur meydana geldi 1 haftadir ne oturabiliyorum ne ayakta durabiliyorum bugun doktora gittim kan pıhtısı oldugunu ve o pıhtının çürüdüğünü söyledi anestol uyusturucu krem verdi ve iceriye ittirmemi söyledi bugun esim yapicakti fakat ben korkudan ağlayinca yapmadi canim cok yanıcak diye korkuyorum tek careside bu yoksa ameliyatmiş. Siz hic boyle bisey yaptiniz mi? Yardimlariniza ihtiyacim var rahatlamam gerekiyor canim cok yanar mi :KK43:
Doktor niye yapmadı. Papatya çayını kuvvete at sıcak suyla karışsın. Sonra otur icinde. Cok rahatlarsin

Bayanlar ben 2 ay önce dpgum yaptim hamilelikte basur meydana geldi 1 haftadir ne oturabiliyorum ne ayakta durabiliyorum bugun doktora gittim kan pıhtısı oldugunu ve o pıhtının çürüdüğünü söyledi anestol uyusturucu krem verdi ve iceriye ittirmemi söyledi bugun esim yapicakti fakat ben korkudan ağlayinca yapmadi canim cok yanıcak diye korkuyorum tek careside bu yoksa ameliyatmiş. Siz hic boyle bisey yaptiniz mi? Yardimlariniza ihtiyacim var rahatlamam gerekiyor canim cok yanar mi :KK43:
Canim cok kotu birsey benimde oglumda oyleydi 5 aydan sonraydi galbA agrisindan kurtuldum ilac almadim ben ama dayandim agriya korkudan gidemedim doktora sen doktorun dedigini yap erkenden agrilarin gecsin

ic basur mu dis basur mu basur hep yeniler ameliyat fayda degil diye biliyorum dr oyle dmeisti cünķü sicak su torbalari var onlari kullan kalcana soguk su kullanma hic ve baharatli yiyeceklerden uzak dur.krem kullanmadigin surece agri yapar ama kremi bi kac defa kullan gecer

Patlıcan sapı basura iyi geliyor hatta iyileştiriyor diyorlar denemek lazım ne kaybedersin ki sonuçta? Google da arat "patlıcan sapı basur" diye, karşına bi çok bilgi ve kür çıkar zaten.

Doktor niye yapmadı. Papatya çayını kuvvete at sıcak suyla karışsın. Sonra otur icinde. Cok rahatlarsin
Eşimde yanimdaydi ona anlatti yapin eger yapamazsaniz pazartesi günü gel ben yapicam dedi eşimde doktor benim kadar sabirli olmaz diyor haklida ama koekuyorum iste...

ic basur mu dis basur mu basur hep yeniler ameliyat fayda degil diye biliyorum dr oyle dmeisti cünķü sicak su torbalari var onlari kullan kalcana soguk su kullanma hic ve baharatli yiyeceklerden uzak dur.krem kullanmadigin surece agri yapar ama kremi bi kac defa kullan gecer
Dış basur sanirim içte var dışda tromboze olmuş kan pıhtısı bile var yani baya bi ileri derecede...

Eşimde yanimdaydi ona anlatti yapin eger yapamazsaniz pazartesi günü gel ben yapicam dedi eşimde doktor benim kadar sabirli olmaz diyor haklida ama koekuyorum iste...
Ben dogumuma 2 gün kala üç doğum yapmış gibi acı çektim ..doğum da neymiş o acının yanında diye düşündüm , doğum yaptıktan sonra :) hemen ilacını kullan ve kurtul .babam ameliyat olup kurtulamamisti. .

Merhaba , kremler ilaçlar hiç çözüm olmadı bana bende de hemoroid vardı. Özel bir kuruma gittim Allah razı olsun ameliyatsız lazer ile 5 dakikada hemoroidimden kurtuldum.

Back