• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hemoroid(basur) sorunu olanlar

hayattaolan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2014
272
22
33
arkadaşlar doğum sonrası basur çıktı ve dış hemoroid 4 memeden fazla. kesin çözüm. ne önerirsiniz çok kötüyüm:(

Allah analı babalı büyütsün canım normal doğum mu yaptın ? Basur varsa sabahları aç karna ılık su iç armut ye elma ye katı yemekler yeme fazla makarna pilav bende de vardı doktor bana öyle söylemişti bide krem vermişti

Allah analı babalı büyütsün canım normal doğum mu yaptın ? Basur varsa sabahları aç karna ılık su iç armut ye elma ye katı yemekler yeme fazla makarna pilav bende de vardı doktor bana öyle söylemişti bide krem vermişti

saol cumlemizin. normal doğumuda yaşadım son ana kadar bebeğim dayanamadı acil sezaryene aldılar. yediğime dikkat ediyorum.. basuru olupta ne kullanıldı kesin çözüm nedir

Yani bu durumda en cok yeduklerine dikkar etmelisin kabuz olmamaya gayret et cunku kabizlikda tetikliyo bu durumu hosaf tarzi seyler ye yani diskilamayi kolaylastiran seylrr ye bnde eczaneden bi krem almostim adini unuttum attim suan 3kere faln kullandim gecti ama bnmki kaniyodu tuvalete cikamiyodum resmen karnim agriyodu gitmek istiyodum ama agridan dolayi cok zorlaniyodum sen bi sure yediklerine dikkat et bakalim gecmis olsun

Yani bu durumda en cok yeduklerine dikkar etmelisin kabuz olmamaya gayret et cunku kabizlikda tetikliyo bu durumu hosaf tarzi seyler ye yani diskilamayi kolaylastiran seylrr ye bnde eczaneden bi krem almostim adini unuttum attim suan 3kere faln kullandim gecti ama bnmki kaniyodu tuvalete cikamiyodum resmen karnim agriyodu gitmek istiyodum ama agridan dolayi cok zorlaniyodum sen bi sure yediklerine dikkat et bakalim gecmis olsun

aynısını yapıyorum kabızlık yok. sadece çok ağrılı memeler var nasıl söner basur memesi bilmiyorum.

Bu konu kesinlikle ihmale veya eş dostun önerisine gelmeyecek bir konu,derhal doktora görünün,ilerleyince insan kafasına çok vuruyor..Doktor size ilaç,krem tarzı şeyler verecektir zaten.

canım ameliyattan önce memeleri boğma işlemi var...lastik gibi bantla bağlanıyor....kan akımı gitmeyince memeler düşüyor...istersen doktoruna sor...bu işlemi deneye bilirsin...geçmiş olsun...

canım ameliyattan önce memeleri boğma işlemi var...lastik gibi bantla bağlanıyor....kan akımı gitmeyince memeler düşüyor...istersen doktoruna sor...bu işlemi deneye bilirsin...geçmiş olsun...

şimdi olamıyorum ameliyat. yeni sezaryen oldum. sadece ağrılari dindirmek istiyorum çok Cnm aciyor bebeğimle ilgilenemiyorum.

şimdi olamıyorum ameliyat. yeni sezaryen oldum. sadece ağrılari dindirmek istiyorum çok Cnm aciyor bebeğimle ilgilenemiyorum.
Canım sende Eylül annesiydin demi bu 4meme birden mi çıktı aniden yoksa bi süredir çekiyor musun ? Benim de dün farkettim aniden 1tane meme olmus agrıyo ne sebeb oldu hiç bilmiyorum normal dogum bekliyorum perişan etcek beni :(

Canım sende Eylül annesiydin demi bu 4meme birden mi çıktı aniden yoksa bi süredir çekiyor musun ? Benim de dün farkettim aniden 1tane meme olmus agrıyo ne sebeb oldu hiç bilmiyorum normal dogum bekliyorum perişan etcek beni :(

Evet eylülde doğum oldu. Daha önce varmış ben ikinirken. Ortaya çıktı yani normal doğumda yaptım olmayınca sezaryan oldum.

Aynı dert bende de var. Tuvalette ağlıyorum artık. Neymiş bu ya? Çok kötü gerçekten : (

Allah şifa versin bize. Sezaryanlı biryandan bebek dayanilmaz ağrılar bitmek bilmiyor. İltihap var bende ilaçlarim bitti.

Merhaba arkadaşlar,
Bende de kan pıhtılaşması şeklinde çıktı, doğumdan sonra olur dedi doktor ama çok endişeliyim. Bu pıhtılar geçince tekrar olur mu bilmiyorum. Başına gelen var mı?

Back