hemoroid (BASUR) sanırım cozumu buldum!!!!! :)

1brna

Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
22
5
Merhabaa arkadaslarr
Hemen konuya geciyorum..yaklasık 3 yıldır hemoroid im var basta meme kendiliginden içeri girerken artık girmemeye basladı. Hiç bir kanama yanma vs şikayetim olmadı sadece kaşıntı sorunum oluyordu. Ama son 1 yılda usuttugumde,cok acı yedigimde etkılemeye basladı..ve birgun yagmurda ıslanmıstm Allah dedim nasıl agrıyor ama artık beni iyicd korku sardı tabi. Daha önce doktrum procto gyvenol adında krem verdi. Aksamları yatmadan once onu makat bolgeme suruyorum ve bir şırınganın ıgnesini cıkardım kremden iğneye yarım santim falan krem cekıyorum anus deligine sıkıyorum.. Kızlar inanılmaz faydası var ve sabahlarıda kantaron yağını once surup sonra sıkıyorum. İnanılmaz ama gerçek kesinlikle tavsiye ederim!!! Daha once dısarıda kalan meme artık yavas yavas küçülmeye basladı vr daha 4 gun oldu o kadar mutlu oldum ki direk yazdım. Allahım bj derdi olanlara sifa versin yardım etsin.. Ama deneyin pişman olmazsınız.. Her türlü soruya acıgım cunku suppperim suan:)

Son düzenleme:
öncelikle selam. gercekten faydasını gördünüz mü ben de hemoroid le uğrasıyorum ve çok zor durumdayım ya daha iki aylık bebeğim var doktor ameliyat dedi ama onda da tam bilgi sahibi değilim kendiliğinden geçer mi sizde ilerleme var mı

Birde Kantoran yağı nasıl birşey ne işe yarıyor bilgi verebilir misiniz?

Canım kullanmayı bıraktıktan sonra yine aynı oldu.. Ve kasıntı oldu morarma oldu meme kendiliginden geçmiyor ama şikayetleri aşırı azaltıyor memeyı kucultsede tamamen geçmiyor. Ben de doktora gittim ilaç verdi fitil verdi iyi geldi,ben ameliyat olmanızı tavsiye etmem.. Birde F*rmasi adlı kozmetik markasınkn çay ağaçı kremi var mutlaka edinip kullanmanızı tavsiye ederim. Amacım reklam degl kesnlıkle ben kullandım iyi geldi.. Allah şifa versin

Nereden temin edilir ki bu yağ sahte oluyor güvenemiyorum ki off
Canım benim buyukbabam kendisi yapmıştı doğal ve cok dikkatli ol zaten heryerde has ı bulunmuyor. Sarı kantaron çiçeğini bulabilirsen topla zeytinyağında bekleterek doğal elde edersin,şahsen ben güvenemedim aktardakilerede

10 adet patlıcanın (Bostan patlıcanı olmasın) yeşil sap kısmını patlıcandan ayır. Temizce yıka; bir tencerede 10 bardak suyla kaynat. Kaynamaya başlayınca tencerenin kapağını kapat.* Alevi iyice kıs, yarım saat * yavaş yavaş kaynasın sonra ocağı kapat. Kapağı açmadan * kendi kendine soğusun. Soğuyunca içindeki sapları at. Sarı rekli suyu buzdolabına koy.

-Akşam yatarken aç karnına 1 su bardağı iç.

-Sabah Kalkınca aç karnına 1 su bardağı iç.

10 bardak su olduğuna göre bu tedavi 5 gün sürecek. Bu 5 gün içinde Sirke, Turşu, Domates, Bulgur, Çilek, Acı Biber yasak sonra hepsi serbest. Demir sandelyeye, taşa oturmak bunlara çıplak ayakla basmak ebediyyen yasak.

kızlar bunu denemenizi tavsiye ederim.bendede çıkmıştı patlıcan suyu içerek kurtuldum.

Canlarim hem bu kremi hemde kantaronu kullandim ama 3 yil once yinede ameliyat oldum. Kesin cozum olmadi bana acikcasi. Ama ameliyattan sonra tekrar yasamamak icin kantaron yagimi (annem kendi yapti)(ceyizimde bile yanimda getirdim: ) hep kullaniyorum. Siringayla yillardir siktim zaten.

Kantaron yağı işe yaradı bence.. Sarı kantaron yağı kullandım. Sarı kantaron antibakteriyeldir ciltle alakalı her sıkıntıya devadır ve damar buzucu etkısıyle basur a da faydalıdır canım.

Merhaba ben de aynı dertteyim. Her sabah erkenden 1 çorba kaşığı kantaron yağı içiyorum. Yeme düzenimi çok değiştirmedim ama daha fazla çorba içmeye başladım. Şu anda durumum çok çok iyi ve meme küçüldü nasıl mutluyum anlatamam. Arada kanamam oluyor malesef onun içinde aleovera spreyi kullanıyorum aklıma geldikçe.

Arkadaşlar ben yaklaşık 15 senedir basuru çekiyorum yeni bırsey oğrendim 2 tane aspirini havanda dövün içine 1,5 çay kaşığı kantaron yağı yada zeytinyağı koyup karıştırın hepsini sürün her akşam tekrarlayın 4. Gundeyım iltihap akmaya başladı sürdüğünüzde acı cekiyorsunuz yalnız haberiniz olsun fakat memeler küçüldü 3 taneydi 2 kaldı denemenizi tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…