merhaba arkadaşlar hemoroid ameliyatı oldum 3.gün ağrılarım biraz azaldı ağrı kesici ile daha iyim ama akıntı var sarı renkli doktora gittim iyileştiğini gösteriyor seröz akıntı dedi aranızda ameliyat olan var mı Benimle paylaşabilir mi.Şimdiden teşekkür ederim
Çok zordu çok iyi bir. Doktor arayın daha bir ay önce yeni toparladım ama ben de doktor yüzünden çatlak ve apse oldu iyi doktorla çabuk toparlanır bence ben de komplikasyon gelişti
Ben kimseye tavsiye etmem ameliyatı. Ameliyattan sonra komplikasyon gerçekleşmeme ihtimali yok yani kime sorsam herkes ameliyat sonrası çektiği acıları anlatıyor. Ben size lazer tedavisini öneririm, kesik yok, yara yok, mis gibi tedavi oluyorsunuz. Ben ameliyattan korktuğum için ben böyle tedavi oldum herkese de tavsiye ederim. Doktor Hatice Şahin sağ olsun 15 dakikada tedavi etti beni.
Ben kimseye tavsiye etmem ameliyatı. Ameliyattan sonra komplikasyon gerçekleşmeme ihtimali yok yani kime sorsam herkes ameliyat sonrası çektiği acıları anlatıyor. Ben size lazer tedavisini öneririm, kesik yok, yara yok, mis gibi tedavi oluyorsunuz. Ben ameliyattan korktuğum için ben böyle tedavi oldum herkese de tavsiye ederim. Doktor Hatice Şahin sağ olsun 15 dakikada tedavi etti beni.
Merhaba bende ameliyattan çok korkuyorum, ameliyatsız tedavi nasıl yapılıyor yani taburcu olma süresi ne kadar? İşime geri dönmem gerekiyor birkaç güne çünkü. Bilgilendirirseniz sevinirim
Valla ben ameliyat olduğumda muayene sonrası 15 dakikalık bir tedavi gördüm. Sonrasında beni dinlemem için odaya aldılar ve ortalama 30 dakika da burada dinlendikten sonra evime geri döndüm. Aynı gün içerisinde sorun yaşamadan tedavi olursun merak etme.