canım geçmiş olsun önceliklearkadaslar hemorajik over kisti teshisi konmus olan var mi aranizda ? dun gece cok ama cok buyuk bir sanciyla apar topar hastaneye kaldirildim. resmen yerlerde kivrandim.
vajinama bicak saplaniyormus gibi bir agri duyuyordum ve makata dogru vuruyordu. ayni zamanda gobegimin alt kisminda, vajinaya yakin olan bolgede de inanilmaz bir agri vardi.
cekilen ultrasonlar sonucunda yumurtaligimda 3 cm lik bir kist oldugu, bu kistin patladigi ortaya cikti. ama kanama olmamis.. simdi ilac tedavisi gorucem ve adetin 2. gunu tekrar ultrason cekilecek. kuculme var mi kistte diye.
boyle bir durum yasayan oldu mu hic ? ileride hamile kalmama engel olurmu ?
allah korusun tabi de...
Merhaba,konuyu hortlatıyorum ama bana da hemorajik over kisti tanısı kondu, pelvik mr istedi siz hangi ilaçları kullandınız?
konuyu hortlatıyorum ama bana da hemorajik over kisti tanısı kondu, pelvik mr istedi siz hangi ilaçları kullandınız?
mr istendi yanlış hatırlamıyorsam bir kaç gün içinde mr çekildim ve doktoruma sonucu gösterdiğimde allah allah dedi kendi de mr görüntülerine baktı ve de vücut kendi kendine absorbe etmiş kanama alanı da yok olmuş dedi o yüzden bir tedavi uygulanmadı.Merhaba,
tedavi süresinde nasıl ilerlediniz bugün bana da hemorajik over kist tanısı konuldu 4.9 cm büyüklüğünde .. doktor takibe alacağız dedi birde adet dönmlerimi sordu ama ben henüz olamadım stresten 5 gündür tık yok .. belirtileri cabası
mr istendi yanlış hatırlamıyorsam bir kaç gün içinde mr çekildim ve doktoruma sonucu gösterdiğimde allah allah dedi kendi de mr görüntülerine baktı ve de vücut kendi kendine absorbe etmiş kanama alanı da yok olmuş dedi o yüzden bir tedavi uygulanmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?