• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEMOGLOBİN YÜKSEKLİĞİ LÜTFEN ACİL BAKARMISINIZ?

Biktimherseyden

Caresizim
Kayıtlı Üye
15 Mart 2018
245
28
28
51
HAYIRLI GÜNLER. 46 YAŞINDAYIM UZUN YILLAR SİGARA KULLANDIM 14 GÜN ÖNCE BIRAKTIM. TAM KAN SAYIMINDA HEMOGLOBİN 15.6 CIKTI DOKTOR ÇOK YÜKSEK DEDİ. KALP KRİZİ GEÇİRİRSİN DEDİ OLDUM OLASI TANSİYONUM 8 VE 9 LARDA. ARA ARA BAŞ DÖNMELERİM OLUYOR NÖROLOJİYE GİTTİM BEYİN EMARI TEMİZ SADECE BOYUN FITIĞI VAR DEDİ. BU ARA ÇOK ÇARPINTIM VAR VE DURDUĞUM YERDE NABIZ 130 LARA ÇIKIYOR. BİLGİSİ OLAN PAYLAŞIRSA SEVİNİRİM. BU ARA HASTANELER SIKINTILI GİDEMİYORUM ÇOL KORKUYORUM NABIZ NEDEN YUKSEK ÇARPINTIM NEDEN OLUYOR😔😔😔

Ee doktor bunu söledi de çözüm olarak bişey söylemedimi öneri yada tedavi? Bence carpıntınız stresten

Hiçbirsey demedi sıgarayı içme normale döner dedi. Bıraz aksi bır doktordu şeker yüklemesi yapalım dedi kabul etmedim öfkelendi hiçbir acıklama yapmadı
Anladım sizde bırakmışsınız zaten rahat olun bence bidahada başlamayın içilen ortamda da durmayın pasif içiçilikte aynı etkiyi yaratabilir, daha sonra kontrol için başka bir doktora gidersiniz gecmiş olsun

Geçmiş olsun canım şimdi tansiyon ve nabız yüksekliğinin bir çok sebebi var tabii ki ama yaşın hipertansiyon tanısı için normal, sana erken geliyor ama tansiyon hastası olabilirsin. Hemoglobin yüksekliğinin de birçok sebebi var. Ayrıntılı araştırmak lazım anca klinikte gördüğüm kadarıyla sigara içen hastalarda yüksek değerler sık. Yine de bi periferik yayma bakan hastaneye başvurman iyi olur. Üniversite hastanelerinin birinin genel dahiliye, hematoloji yada nefroloji polikliniklerine başvurabilirsin.

Back