Bayanlar elime gelen bir dış hemeroidim var seneler senelerdir..yaş 22..alkol sigara yok..Bu konudan dolayı hiç doktora gitmedim ama çekindiğimden değil kötü birşey çıkarsa diye korktuğumdan.Şimdi ben şöyle bir özet geçeyim;2-3 sene öncesinde dışkıdan sonra ara sıra tuvalet kagıdına bazen pembe bazen kırmızı nokta halinde kan gelirdi...Bazen canımı çok acıtırdı şişerdi oturamaz oturdum mu kalkamazdım ama şimdilerde hiç böyle bir acı yaşamıyorum.yaklaşık 4-5 ay önce bahsettiğim kanama bir hayli çoğaldı,dışkıyada bulaştı 2 hafta falan sürdü sonra geçti derken 2 ay sonra yine oldu yine gecti...ve derken 2-3 gün önce yine başladı ve dünden beri hiç gelmedi.Beni iyice korkuttuğu için doktora gitmek fikrini aklımdan bile geçiremiyorumYalnız gözlemledim nezaman dışkıyı zorlanarak yaparsam ozaman ilk kan geliyor ve birkaç gün sürüp geçiyor..Bu sadece basit bir hemeroid midir sizce?
cnm ihmal etme bir an önce doktora görün ve kolonoskopi iste.seni korkutmak istemem ama aynı şikayetler bende de vardı.önce peçeteye geliyordu az az.sonra dışkıyla gelmeye basladı.doktora gittim doktor yaşımdan dolayı kötü bişey olmayacağını söyledi bense pimpirikli olduğumu ,içimin rahat olması için kolonoskopi istediğimi söyledim.ve iyiki de yaptırmışım [doktora kalsa istemicekti kolonoskopi).kolit die bir rahatsızlık çıktı.kalın bağırsak iltihabı oluyor.neyseki daha çok başındaymış ilaçları kullanmaya başladığım ilk gün kesildi şikayetlerim.2.5 aydır rahatım.bi prof.la devam ediyorum artık yılda birkaç kez kontrollerim olacak.şimdi eylülde gidicem tekrar.umarım seninki sadece hemoroidten ibarettir.ama sakın ihmal etme.doktordan da utanma,sıkılma cnm.sağlık bu. sevgilerimle..
birkeresinde benim başıma gelmiştim tam 10 gün hastanede yattım
cnm ihmal etme bir an önce doktora görün ve kolonoskopi iste.seni korkutmak istemem ama aynı şikayetler bende de vardı.önce peçeteye geliyordu az az.sonra dışkıyla gelmeye basladı.doktora gittim doktor yaşımdan dolayı kötü bişey olmayacağını söyledi bense pimpirikli olduğumu ,içimin rahat olması için kolonoskopi istediğimi söyledim.ve iyiki de yaptırmışım [doktora kalsa istemicekti kolonoskopi).kolit die bir rahatsızlık çıktı.kalın bağırsak iltihabı oluyor.neyseki daha çok başındaymış ilaçları kullanmaya başladığım ilk gün kesildi şikayetlerim.2.5 aydır rahatım.bi prof.la devam ediyorum artık yılda birkaç kez kontrollerim olacak.şimdi eylülde gidicem tekrar.umarım seninki sadece hemoroidten ibarettir.ama sakın ihmal etme.doktordan da utanma,sıkılma cnm.sağlık bu. sevgilerimle..
Kolonoskopi acı veriyor mu?:26:
Benimde gitmem lazım doktora ama çok korkuyorum..