Cilt Bakımı Ürünleri hemeroid kremi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

punchlinee

MANGA
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2007
785
1
bayanlar... hemeroid yani basur kremlerinin cilde çok iyi geldiğini duydum.. deneyimi olan varsa paylaşsın.. bir de yenileyici ve yoğun bakım kremlerinden tavsiyelerinizi istiyorum... vıchy ve clınique markaları arasında kararsız kaldım.. kafamçokkarıştı ya da kefil olacağınız başka marka varsa lütfen yazın.. yerimseniben

canım ben ergenlik döneminde çok sivilceli bu suratım vardı en çokta alnımda çıkardı bu durumu resmen kendime sorun yapmıştım canım babam bi arkadaşından aktar gibi bişeymiş galiba adam babama bi karışım vermiş süt gibi bişeydi yanındada bi krem vermiş hemoroid kremi tabi ben o zaman o kremin hemoroid kremi oldugunu bimliyordum..7-8 ay kadar kullandım çokta faydasını gördüm.daha sonra amcamda bu kremi gördüm şuan adını hatırlamıyorum ama görsem mutlaka hatırlarım neyse amcama bu kremi sivilcen içinmi kullanıyon dedigimde hayır hemorid kremi demişti bölede bi anım vardır bu kremle ilgili
ama gercekten birebir kullanmsam söylemem canım ben çok faydasını gördüm..

saol tılsım ..ben de çok duydum iyi geldiğini.. sitede arama yaptım ama bununla alakalı konu görmedim..kullananların da fikrini almak istiyorum sadece.. biliyorum kulağa hoş gelmiyor ama şifa niyetine , eğer faydalı bişeyse neden kullanmayalım ki :)

bugün internetten clinique bakım kreminin siparişini verdim.. yarın elimde olur.. umarım iyi bir şeydir.. hemeroid kremi hakkında da tecrübelerinizi bekliyorum..

rica ederim canım bi faydam olursa ne mutlu bana ama korkmadan kullan derim inan çok faydasını gördüm

merhaba arkadaşlar buna kesin çözüm yokmu ya:KK43: prof. ömer çoşkun kudret narı yağı demiş acaba doğrumu? Bilgisi olan duyan bi fikri olan nolur yazsin...

X