Hemen Tüp Bebek mi Önerilir ?

SedaUmut

Buğlemim 💜
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2015
1.550
4.266
83
33
Kızlar merhabalar iyi akşamlar uzun zaman olmuş buraya gelmeyeli nerden başlasam nasıl anlatsam içimdekileri ,çok zor zamanlar yaşadık .. Buraya üye olduğumda sadece bilgi edinmekti ama şimdi çok takıntı haline getirceğimii bilemezdim .. biraz uzaklaşmak istedim ..Ve bu zaman zarfında eşim de bende hastanelerde süründük diyebilirim . İlk başta bende polistik over süphelendi doktor ilaç tedavisi uyguladıtabi bir doktorum yoktu o doktor bu doktor geziyoruz tabi eşim ise spermiogram verdi düşük diye takviye ilaç verdi ve herhangi bir sonuç aalmadık daha sonra eşimle karar verip bursada özel natal klinik Ahmet hocaya gittik ve bana tekrar bakıp hiçbişey olmadığını eşimde sorun olduğunu emin olmak için art tüp bebek merkezine yönlendirdi ve hazin sonuç bizim sağlıklı yollardan bile bebeğimizin olmayacağını hatta 10 sene sonra belki dedi tabi biz yıkıldık paramparça olduk sonra hemen toparlandık şükür neyin ne olduğunu anlamamıza rabbimin sayesinde hemen öğrendik . şükür istanbula cerrahpaşa hastanesine gittik direk üroloji ana bilim dalının en iiyisi profesör emre akkuş (yardımcısı )gttik sonuçlarımıza bakarak şaşırdı herşeyi anlattı ve hiçbişey olmadığımı sadece eşimin konsantrasyon düşük çıkınca destekleyici vitamin verdi 2 ay sonra gel dedi . İçimiz deki refahlığımı o üzüntümün nasıl kalktığını anlatamam .Bizim gibi insanları sömürmelerine asla izin vermemeliyiz tabi bunu anlamamız çok geç oluyor o duyguyla ne yaptığımızı bilmediğimiz için allah kimseye bu acıyı vermesin biz ne umutlarla gidiyoruz ama bu şekilde dönmek çok zor .. sadece sabırla beklemekten başka çarem yok kızlar çok uzun oldu özür dilerim kızlar eşimin bu sonuçlarına göre bir bebek sahibi olabiliriz değilmi ?..

Eklentiler

• PicsArt_12-02-09.01.16.jpg
    PicsArt_12-02-09.01.16.jpg
    29,9 KB · Görüntüleme: 84
Son düzenleme:
Maalesef bu işin çok iyi parası var bu yüzden mümkün olduğunca böyle durumlarda en az 2-3 doktora görünmekte fayda var. Kötü insan çok malesef

Maalesef bu işin çok iyi parası var bu yüzden mümkün olduğunca böyle durumlarda en az 2-3 doktora görünmekte fayda var. Kötü insan çok malesef

Evet canım gerçekten doğru söylüyorsun ama o an parayı pulu düşünmüyorsun ama o yıkım hiçbişey benzemiyor işte bakalım profesör bile saşırdı o yüzden ben önce Allah sonra doktor sayesinde yaşayacağız canım peki eşimin tahlili yeni bu tahlil sayesinde olur değil mi

Bakabilirmisniz acaba ?

Eklentiler

• downloadfile.jpg
    downloadfile.jpg
    29,9 KB · Görüntüleme: 70
SedaUmut SedaUmut merhaba..
Test sonucunuzu yorumlayamayacağım ama sizr biraz da olsa moral vermek isterim..
Umudunuzu kaybetmeyin sakın.. Bu epey sabır gerektiren bir iş. Maddi ve manevi gücünüz oldukça deneyin. Mümkün olduğunca doktorlarla görüşün ve inandığınız bir doktorla deneyin..
Bu arada kaç yaşındasınız?
Biz yaklaşık 3,5 yıldır deniyoruz. Aşılama, yumurta takibi, ve derken 4.tüp bebek denememiz.. 38 yaşındayım ve elle tutulur bir sebep yok. Bazen boşa çabaladığımızı düşünsem de kendimi topluyorum ve inancıma sığınıyorum.. Evet, umudumu kaybetmiyorum..
Lütfen siz de kaybetmeyin.. Umarım bebişinizi sağlıkla siz de alacaksınız kucağınıza.

SedaUmut SedaUmut merhaba..
Test sonucunuzu yorumlayamayacağım ama sizr biraz da olsa moral vermek isterim..
Umudunuzu kaybetmeyin sakın.. Bu epey sabır gerektiren bir iş. Maddi ve manevi gücünüz oldukça deneyin. Mümkün olduğunca doktorlarla görüşün ve inandığınız bir doktorla deneyin..
Bu arada kaç yaşındasınız?
Biz yaklaşık 3,5 yıldır deniyoruz. Aşılama, yumurta takibi, ve derken 4.tüp bebek denememiz.. 38 yaşındayım ve elle tutulur bir sebep yok. Bazen boşa çabaladığımızı düşünsem de kendimi topluyorum ve inancıma sığınıyorum.. Evet, umudumu kaybetmiyorum..
Lütfen siz de kaybetmeyin.. Umarım bebişinizi sağlıkla siz de alacaksınız kucağınıza.
Öncelikle mesajınız için çok teşekkür ederim sizin gibi insanlar olduğu sürece biraz olsada umut etmekten başka bişey düşünemiyorum. .. Benim yaşım 25 ablacım yaş farkımız olduğu için abla demek istedim .. bizde yanlış doktor ve tedavi süreci yaşadık şuan çok pişmanım ama bilemezdim böle olsun hatta o kadar tecrübesiz o kadar çaresiz kalınca her sölenene inanmaktan başka bir şey gelmiyor elden en son olay da bu olay gelince bir an düntadurdu sandım henüz ne gebelik yaşadım ne kötü bir olay yaşadım 3 senedir evliyim bende ama hayla o güzel haberi alamadık 1 senedir tedavi ve düzenli deniyoruz ne bileyim ilk zamanlar zor geçse e şimdi daha iyiyim ama hayla bir yerim acıyor mutsuzluk kaplıyor bir yanımı umarım bizimde herkes gibi bebeğinizi kucagımızı alacağımız günleri görmeyi nasip etsin. . Ablacım :KK200:

SedaUmut SedaUmut merhaba canim :)
Öncelikle güzel dileklerin için çok teşekkür ederim:)
Hep diyorum.. Tedaviye başlamadan önce en az 3 4 doktorla görüşün. Görüşmelerde bile insan o kadar çok sey öğreniyor ki.. Ilkinde başarısız olabilir ama yılmayın. Moralini hiç bozma. Daha çok gençsin. Daha 10 senen var sınıra:) 35 sonrası riskli sayılıyor. Ki artik 35 sonrası için gebelikler mümkün.
Sürekli olmalı olacak diye düşünme. Hayırlısını dile. Biraz sabır biraz zaman ve moral. Illaki olacak o bebiş. Sağlıkla sen de alacaksın kucagına :KK39:

Merhaba arkadaslar tüp bebek için bir doktora gidecegm daha hic gitmedim. Adetin 3 .gunu mu gitmem gerek

Back