- 30 Aralık 2015
- 1.550
- 4.266
- 83
- 33
Kızlar merhabalar iyi akşamlar uzun zaman olmuş buraya gelmeyeli nerden başlasam nasıl anlatsam içimdekileri ,çok zor zamanlar yaşadık .. Buraya üye olduğumda sadece bilgi edinmekti ama şimdi çok takıntı haline getirceğimii bilemezdim .. biraz uzaklaşmak istedim ..Ve bu zaman zarfında eşim de bende hastanelerde süründük diyebilirim . İlk başta bende polistik over süphelendi doktor ilaç tedavisi uyguladıtabi bir doktorum yoktu o doktor bu doktor geziyoruz tabi eşim ise spermiogram verdi düşük diye takviye ilaç verdi ve herhangi bir sonuç aalmadık daha sonra eşimle karar verip bursada özel natal klinik Ahmet hocaya gittik ve bana tekrar bakıp hiçbişey olmadığını eşimde sorun olduğunu emin olmak için art tüp bebek merkezine yönlendirdi ve hazin sonuç bizim sağlıklı yollardan bile bebeğimizin olmayacağını hatta 10 sene sonra belki dedi tabi biz yıkıldık paramparça olduk sonra hemen toparlandık şükür neyin ne olduğunu anlamamıza rabbimin sayesinde hemen öğrendik . şükür istanbula cerrahpaşa hastanesine gittik direk üroloji ana bilim dalının en iiyisi profesör emre akkuş (yardımcısı )gttik sonuçlarımıza bakarak şaşırdı herşeyi anlattı ve hiçbişey olmadığımı sadece eşimin konsantrasyon düşük çıkınca destekleyici vitamin verdi 2 ay sonra gel dedi . İçimiz deki refahlığımı o üzüntümün nasıl kalktığını anlatamam .Bizim gibi insanları sömürmelerine asla izin vermemeliyiz tabi bunu anlamamız çok geç oluyor o duyguyla ne yaptığımızı bilmediğimiz için allah kimseye bu acıyı vermesin biz ne umutlarla gidiyoruz ama bu şekilde dönmek çok zor .. sadece sabırla beklemekten başka çarem yok kızlar çok uzun oldu özür dilerim kızlar eşimin bu sonuçlarına göre bir bebek sahibi olabiliriz değilmi ?..
Eklentiler
Son düzenleme: