Hemen işe başlamak üzere takım arkadaşı arıyoruz ( Başörtü / Tesettür sorun değil )

ezgi4

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2009
16
0
43
Kafanızın içindekilerle ilgileniyoruz.

Dünyanın her yerinden müşterilere hizmet veren ufak bir teknoloji takımıyız.

Yazılım alanında çalışmak üzere / internete ve teknolojiye ilgi duyan,
Sabırlı,
Kendini bu işe adayacak,
Ekip çalışmasına yatkın,
Yeni fikirlere / gelişmeye / öğrenmeye istekli,( eksiklikler için takım içi eğitim alma şansınız olacak, yeter ki öğrenme isteğiniz ve beceriniz olsun )
Detaycı / iyi iletişim becerilerine sahip,
Teknik literatürü takip edebilecek yeterlilikte ingilizce bilen sorumluluk sahibi,
Maaşlı veya performansa dayalı prim pakediyle çalışacak,
Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,
Tercihen lise yada üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun (Üniversitelerin Bilgisayar, Elektronik, Matematik Mühendisliği veya Bilgisayar Programcılığı vb. bölümler)
Çekmeköye ulaşım sorunu olmayan,
Yarı zamanlı / Tam zamanlı,
Bayan çalışma arkadaşları arıyoruz.

Detaylar için mesaj atın.

Son düzenleme:
İlan güncel! Mesaj atamıyorsanız ilgilendiğinizi buraya yazın arkadaşlar.

İşin tam olarak ne olduğunu yazmamışsınız.
Yazılım alanında diyorsunuz ama lise mezunu da olur diyosun ki yazılım yapmak bilg mühendisi için bile kolay değildir.
Bir sürü bilg müh arkadaşım var 4 yıl okumasına rağmen çalışma hayatına atılmadan yazılım yapamıyor, kaldı ki lise mezunu hiç yapamaz.
İş tam olarak nedir?

İşin tam olarak ne olduğunu yazmamışsınız.
Genel başvuruları alıyoruz şu an siz ilgileniyorsanız başvurursunuz detayları anlatırız.
Yazılım alanında diyorsunuz ama lise mezunu da olur diyosun ki yazılım yapmak bilg mühendisi için bile kolay değildir.
Bunu da nereden çıkardınız? Her işin kolaylığı zorluğu kişiye göre değişir başkalarının adına konuşmayalım.
Evet yazılım alanında diyoruz .. Ruby, Python ya da Haskell yazabiliyorsanız hemen başlarsınız işe. Tam aradığımız kişisiniz, isterseniz lise mezunu olun hiç önemi yok.
Eksikleriniz varsa eğitim meselesini de düşünüyoruz.
Bir sürü bilg müh arkadaşım var 4 yıl okumasına rağmen çalışma hayatına atılmadan yazılım yapamıyor, kaldı ki lise mezunu hiç yapamaz.
Hayli iddialı konuşmussunuz :)
Biz eğitim alan üstelik 4 sene değil özel dersler de almaya çalışan bir çok insan tanıdık; tüm Dünya'da yazılım meselesi diplomayla yapılmıyor emin olun.
Eğer öyle olmasaydı Steve JOBS ya da Bill GATES 'ler olmazdı değil mi? :) Onlar da üniversite mezunu değiller.
Tabi siz aynı zamanda üniversite mezunu da olabilirsiniz. Ayinesi iştir kişinin ona göre ücreti de takdir edilir emin olun.
İş tam olarak nedir?
Yazılım diyoruz buna "web programlama" "web tasarım" dahil detaylar konuşulacak; buradan görüşme yapamayız değil mi?

Tekrar ediyorum arkadaşlar birden fazla kişi arıyoruz.Önemli olan; ne yapabildiğiniz ve ne istediğiniz ona göre görev alacaksınız.
Lise mezunu ya da Üniversite mezunu aramıyoruz. Bize gelenleri sadece yapabildikleriyle, çalışmalarına göre değerlendiriyoruz.

Mesaj atan arkadaşlar,

Mesaj sayım az olduğu için özelden mesaj atamıyorum.Bu yüzden özel mesajınızda size ulaşabileceğimiz bir e-mail adresi bırakabilirseniz oradan geri dönüş yapabilirim.

Son düzenleme:
Arkadaşlar ilgilenenler için ilan hala güncelliğini korumakta..

İlan hala geçerli mi? Ayrıntılı bilgi alabilmem mümkün mü acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…