Hemen her gün alerji sorunu yaşıyorum..İlaç tedavisi de gördüm ama hala geçmedi..

gkbn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2011
95
0
kızlar çocukluğumdan beri bu aptal kırmızılardan nefret ediyorum....

eskdien sadece yılda bir kere oluyordu ama şimdi 23 yaşındayım ve hemen hemene her gün bir tane 2 tane çıkıyor ya boynumda ya da kolumda sırtımd her yerdeler.... pirik test yaptırdım madde testi yaptırdım elma soğan toz polen deterjan her şeye alerjim var... bir çok doktora gittim ve haptan başka ilaç veren yok hep atarax ya da xyzial avil tarzı şeyler...

kesin bir yolu yok mu bunlardan kurtulmanın.................

yok canım yok maalesef yok. benimde yılda bir iki kollarımın iç kısımları tamamen kabarır ama bi yolu çaresi yok allerji ilaçları var onlarda bi işe yaparmıyor. doktor zarar veren şeylerden uzak dur diyor. deterjandan domatesden soğandan nasıl uzak duracaz bilmiyorum helede evliysek. çekecez yani anlayacağın canım. yok bi yolu yok merhemler var ama o anlık kaşıntıyı geçiriyor sadece.

wala allah başka sıkıntı vermesn diorum bazen ama bazende olur olmadık zamanda çıkmıolr mı uyuz oluyorum yaaa.... yanağımın ortasında çıkıyor bazen kıpkırmızı ya da boynumdaaa yanlış anlayacak die millet bazen bahrda falan boğazlı kazak giyiyorum

aynısı bendede var benım kı asırı sızınkı nasıl bılmıyorum cızgı cızgı heryerı kaplıyorlar 5 dk ıcınde kayboluyorlar bısey var bende dıye doktora gıtmeye korkuyorum en son muayene oldum doktor alerjı testı yapıcaktı yaptırmadım oyle kaldı ama en yakın zamanda yaptırıcam ınsallah

git canım git aksatma... benimkiler kırmızı nokta gibi çıkıyor aşırı tatlı kaşınıyorlar... en azından neye alerjin var onu öğrenirsin canım...

bende alerji oluyorum tedavi için akupuntur yaptırıyorum çok faydasını gördüm tedaviye başladığımdan beri hiç alerji olmuyorum benim yüzümde göz altlarımda ve burun çevremde kırmızı kırmızı kızamık gibi kabarık şeyler çıkardı sonra kuruyup pul pul olurdu yüzüm şimdi böyle şikayetim kalmadı bu tedavi yöntemini düşünebilirsin zaten alerji bünyeli birine ilaç tavsiye edilmiyor doğal yöntemler en iyisi ayrıca akapuntur aynı anda birden fazla hastalığı tedavi ediyor alerji için tedavi olurken başka şeylerdene aynı anda kurtulmuş oluyorsun ayrıca alerji ileride astıma çevirebilirmiş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…