• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hemen hamile kalmak için ne yapmalym

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mutluluk27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2017
7
1
36
27
Merhaba 2 ay önce 22 haftalk dogum yaptm bebeğimi kaybettim tekrar gebelik istyrm dün 26 kasımda adet oldum ve ovulasyon testi aldm ne zman kullanmaya başlamalıyım yardım edermisinz dogumdan sonra hemen gebelik olur mu?

Çok geçmiş olsun canım Rabbim tekrar nasip etsin inşallah adetlerin düzenliyse ovu testlerini adetin onuncu gününden itibaren sıvı alımına dikkat ederek hergün yakın saatlerde yaparsan gününü yakalarsın inşallah hakkında hayırlısı

başınız sağolsun normal bunu doktorunuza danışmalısınız mutlaka eğer uygun görürse devam edin basit bir durum değil bayağı doğum olmuş eğer bünyeniz elverişli ise hamile kalmak için çaba gösterin

başınız sağolsun normal bunu doktorunuza danışmalısınız mutlaka eğer uygun görürse devam edin basit bir durum değil bayağı doğum olmuş eğer bünyeniz elverişli ise hamile kalmak için çaba gösterin
Sağol canmm allah razı olsun yeni evliydim bi kez adet olup hemen hamile kaldm ama tam 6 aylk olucaktı bebgmi birden anszn sanci tuttu ve kaybettim iki ay oldu 30 gün kanamam sürdü ve 40mdan 10 gün sonra adet oldum inş hemen hamile olurum gerçekten evlat acsi çok kötü bunun acsni ancak kardeşi dindircktr

Sağol canmm allah razı olsun yeni evliydim bi kez adet olup hemen hamile kaldm ama tam 6 aylk olucaktı bebgmi birden anszn sanci tuttu ve kaybettim iki ay oldu 30 gün kanamam sürdü ve 40mdan 10 gün sonra adet oldum inş hemen hamile olurum gerçekten evlat acsi çok kötü bunun acsni ancak kardeşi dindircktr

haklısın canım doğrudur İnsallah sağlıklı bi sekklde olur ama doktoruna danis mutlaka

Back