• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hemen adet olmam lazım

Papatyalar ve Huzur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2017
262
181
103
35
Merhaba hanımlar
8'inde bohça alışverişim 10'unda isteme/söz/nişanım var, bugünleri adet sancısı ve akıntı stresiyle geçirmek istemiyorum. Elbisem de zaten dar bide adet şişkinliğim eklendi üstüne. Geçen ay 6'sı gibi adet olmuştum, PKO sağolaun düzensizdir adetim.
31'inde akşam bütün soğan kaynattım suyunu içtim, 1-2 yudum da kekik çayı
1'inde sabah yine bütün soğan kaynattım suyunu içtim
2'sinde akşam soğanı 4'e bölüp kaynattım suyunu içtim
Bugün de demin soğanı 3'e bölüp yine suyunu içtim ama tık yok, leke bile yok. Soğanlar kahverengi soğan, kabuklarıyla kaynatıyorum, herkeste işe yarayan şey bende yaramıyor. Başka formül bilen var mı ? Bugün yarın hemen işe yarayabilecek :(

Soğan kürü + civan perçemi çayı diyeceğim ama etkisi olmayabilir yinede siz tanıdık eczacıya danışıp Tarlusal 5mg falan edinin yan etkisi yok, işe yarar.

Bu arada ne 5-6 gündür içtiğim soğan suyunun bir etkisi oldu ne de 4 gündür içtiğim kekik çayının.
2 gün sonra bohça için alışveriş 4 gün sonra da nişan var ve bende hala tık yok :işsiz: Karnım bildiğiniz içi su dolu bir balon gibi şişti, elbisem için kilo vermeyi düşünürken şiştikçe şiştim, bakalım elbiseme sığar mıyım, ya da sığar da giyersem ne tür bir yaratığa dönüşecem acaba :işsiz:

Evet yarın nişanım var ve bugün nihayet teşrif etti leke bulaştı, sanki nişanı bekliyordu
Ama yarın bütün korse giyecem ve lavaboya gidemicem sanırım, leke bulaştıktan sonra adetimi kesme inkanım var mı ? şansımı seveyim

Cuma akşamından itibaren yani leke bulaştıktan sonra ilaç kullandım, cuma akşamı, c.tesi sabahı ve pazar sabahı
Ama hem iş hem adetten dolayı aşırı bir şekilde stresim de vardı. Pazar gününden beri hiçbir şey içmememe rağmen hala tam anlamıyla adet olamadım. Metabolizmamı bozdum sanırım en sonunda, düğüne kadar bir daha bulaşmam ellemem :işsiz:

Back