hemcinslerimiz tarafından süzülmek

Kadinlar dogasi geregi birbirini cekemiyor, bunu diyorum. Evet bu dusuncemde de kararliyim.
Bazisi ozguven eksikliginden herkes bana bakiyor derdine dusuyor, bu da ayri bir mesele. Cumlelerim duzensiz olmus, o yuzden nerde ne demek istedigim karismis.

Size bakan kisinin belki gozu daldi, belki birine benzetti, belki kiyafetini begendi bakti, yani bunun zilyon tane sebebi olabilir, sahsen benim aklima "beni kiskaniyor" diyene kadar 40 tane dusunce gelir. Ama cok begendi, cekemedi demek daha cazip geliyor tabii sanirim. Bunun da direk egoyla ilgili oldugunu dusunuyorum.

Iyi de arkanizdan oyle dendigini duydunuz da birsey mi oldu? Seni cekememis, kiskanmis filan mi oldu? Bunu diyorum iste. Ne kadar anlamli ne kadar ciddi buluyorsunuz boyle seyleri, karakterinize karakter katiyorsunuz hic tanimadiginiz insanlarin lafiyla. Valla anlatmak istedigime cok guzel bir ornek vermissin, tebrik ederim. Kendine guveni olan insan bunlari ciddiye alip oturup dusunmez bile diyorum iste. Ben de baskasina "kiza bak" dedim, benim arkamdan da "kiza bak" lafi duydum. Hic de oturup bunlari dusunmedim tabii senin gibi o ayri. Kafaya birsey taktigim yok yani rahat ol. Benim bunlara ihtiyacim yok ki. Kendinden emin insan disariyi bu kadar onemsemez.

Bir de herkesten rica edicem. Yorumumu alintilayip yorum yapmayin. Burasi bir derdim var bolumu degil, sozluk bolumu. Senin yorumun benimkinden farkliysa banane? Altina yaz gec. Sozluk bolumu amacini asmasin. Ben kendimce bu konuyu tanimladim, herkes de baskasina mudahale etmeden tanimlasin. Sozluk bolumu budur.

Son düzenleme:

Cümlelerimi çarpıtmazsanız daha iyi anlaşabiliriz sanırım.. ben kimse için beni kıskanıyor ayy ben ben süperim de çekemiyor demedim.. o tavır içinde bile olmadım

Kadınların doğası gereği birbirini çekemediği düşüncesine katılmıyorum bu konuda anlaşamayız zaten..Maalesef toplumumuza yerleşmiş olan, cahilliğe, özgüven eksikliğine,çocukluktan yetiştirmeyle gelen ezilmişliğe "doğamız gereği" diyeceksek işimiz var..bunun da bir çok nedeni vardır.

Evet,o kadının bir sürü nedeni olabilir..öyle bile olsa bakmanın bir sınırı vardır ki asıl sorun olan da bu zaten.
Toplum içinde insanlara rahatsız edecek mesafede yaklaşmak gibi, uzun uzun,taciz seviyesine varabilecek şekilde bakmak da olumsuz bir davranıştır.. Bu da kafamızdan uydurduğumuz bir hayal değil.

Heh o zaman "bazısı" derseniz anlarız. bu konuda özgüven eksiği olanlar genelde yalan da söylerler.. Ama burada açılan konunun amacı bu değil.. anlatılan da bu değil..

Konu ile bağlantılı farklı bir yere temas etmek istediniz sanırım....

konu süper :)
siz bizim sitedeki gönül gudubetini görseniz; naparsınız bilmiyorum. dün üstümde mavi bir badi bir de kot eteğim vardı; pek de mini sayılmazdı ama evden cıktım parkta oturuyor ; beni bir süzdü;alttan yukarı ...sanki çırılçıplak sokakta dolaşıyormuşum herkes bakıyor gibi hissttim... bir gun soracam da acaba kadın giyisileri giyen bir erkek misiniz diye kocasını iyi tanıyorum tontoş bir amca... ALLAH ADAMA YARDIM ETSİN... BUGUN AYNI GUDUBETİ YİNE GÖRDÜM SİTEYE BİR SÜRE GİREMEDİM...

konu gerçekten güzel :)
sürekli olağan şeyler bunlar.
ama aynı zamanda enteresan da gelmiyor değil.
ben alıştım herhalde artık onlar bakıyor bende gülüp geçiyorum sizde öyle yapın :):):)

Erkeklere mi kadınlara mı kızacağımı şaşırdım vallahi

Erkekler 0Kadınları anlamıyorum ama. Değişik giyimli yada güzel biri görünce bende derim aa ne güzel giyinmiş yada güzel kızmış falan diye içimden. Ama böyle gözleri dikip bakmaktaki amaçları ne acaba ?

Yavrum yazık bazıları da böyle dudak büküyor :)

Birisine benzetip bakma olayı farklı. İnsan anlıyor ne niyetle baktığını gözlerden. Psikopat derecesinde egoist olmadığımız için "ayy beeeni kesin kıskaaandı" demiyoruz olayı polemiğe taşımayalım.

Kadınlar tuvaletinde daha bi gıcık.Sanki jüri üyeleri sizi süzüyor..

Metro da zaten yüz yüze olmamak için ya uyuyorum ya da telefonla oynuyorum bişey okuyorum...

Yerine göre anlamı değişebilen eylemdir.
Eğer otobüsteyseniz sizi süzen kadın yaşça sizden büyükse "kalk kız bana yer ver" bakışıdır
Eğer düğündeyseniz ve sizi süzen kadınlar varsa "vay anam nasıl da döktürüyor" bakışıdır
Eğer kız arkadaşlarınızla bi yerlerdeyseniz ve sizi çok fena süzüyorsa büyük ihtimal "ay yooo bu bandon daho guzol olmuss off" bakışıdır
Eğer mahallenizdeyseniz ve komşu teyzeyse sizi süzen "nereye gidiyon yine gezenti" bakışıdır
Eğer iş yerindeyseniz "bütün işi üstümüze yıktı şerefsiizzzz" bakışıdır
toparlıyorum bir kadın sizi süzüyorsa dostlar pek de iyi iyi şeyler düşünmüyordur.Yok yani niye süzüyosun bakacaksan insan gibi bak.Camışlığın alemi yok cık cık cık

ıykk.. beni,üzerimde bir gariplik mi var acaba, düğmem mi açık kalmış gibi düşüncelere sevk eden iğrenç bir durum. ayrıca şahsen hiç dikkat etmeyen ve merak yoksunu bir insanım.. bana ne, ne giymişse giymiş

çok güzel özetlemişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…