- 25 Şubat 2011
- 10.393
- 25.119
- 598
İlginç bir bakış açısı... kadınlar doğası gereği özgüven eksikliği mi yaşıyor..
Bir gün durakta bekliyorum.. kadın var 2metre ötede beni süzüyor.. ayakkabımdan başladı yukarı doğru saçıma kadar bakıyor güneş gözlüğümü saçıma ittim bende onun gözlerine bakmaya başladım ne bakıyorsun gibisinden.. belki bakışlarını kaçırır diye.. yok arkadaş kadın bakmaya devam ediyor çok ilginçti..
bu tarz sayısız örnek veririm.. hayal mi görüyorum acaba.. :26:
Emin ol erkeklerde de bu var.. hepsi birbirinin ayakkabısına saç traşına,bıyığına,sakalına bakıyor.. kimiside kaslarını inceliyor..![]()
Kadinlar dogasi geregi birbirini cekemiyor, bunu diyorum. Evet bu dusuncemde de kararliyim.
Bazisi ozguven eksikliginden herkes bana bakiyor derdine dusuyor, bu da ayri bir mesele. Cumlelerim duzensiz olmus, o yuzden nerde ne demek istedigim karismis.
Size bakan kisinin belki gozu daldi, belki birine benzetti, belki kiyafetini begendi bakti, yani bunun zilyon tane sebebi olabilir, sahsen benim aklima "beni kiskaniyor" diyene kadar 40 tane dusunce gelir. Ama cok begendi, cekemedi demek daha cazip geliyor tabii sanirim. Bunun da direk egoyla ilgili oldugunu dusunuyorum.