yolda, orda, burda ;ayaklardan başlayıp yavaş yavaş yukarıya doğru yapılan süzme harekatı. iş kafaya geldiğinde şayet kıyafet beğenildi ise, alaycı bir çekememezlik bakışı; yok beğenilmedi ise, küçümseyici bir gülümseme. tabi ki o anda bende beliren gülümseme de ; Hayırdır ne arıyorsun?
yolda, orda, burda ;ayaklardan başlayıp yavaş yavaş yukarıya doğru yapılan süzme harekatı. iş kafaya geldiğinde şayet kıyafet beğenildi ise, alaycı bir çekememezlik bakışı; yok beğenilmedi ise, küçümseyici bir gülümseme. tabi ki o anda bende beliren gülümseme de ; Hayırdır ne arıyorsun?
benim kastettiğim bakışlarda sözlü ilteşim olmuyor genelde. sizinki takdirlik bir olay, bir bayan bir bayana ancak samimiyetinden ötürü iltifat ederBen hem maruz kalan hem de bırakanım galiba :)güzel ve çirkin olmasına takılmam kimsenin ama hem erkekleri hemde kadınları inceleme gibi bir sorunum var.Sorun mu bilemiyorum erkekleri incelerkende yüzünün biçimine bakıyorum genelde kadınların ayakkabısından tut takısına.Geneldede söylerim.Dışarı çıktığımda 3 4 kişiye mutlaka iltifat ederim hiç tanımasamda.Fakat neden yanlış anlaşılır bilemiyorum ben açığım nadiren etekte giyerim.Bir keresinde otobüse bir kız bindi yüzü falan çok güzeldi kapalıydı çok hoştu otobüzten aynı yerde indik bende çok güzelsiniz çok güzelde giyinmişsiniz özendim vallahi bu açık halimle dedim :)Kız bana ne dese beğenirsiniz ters ters baktı hıı çok belli oluyo özendiğiniz dedi bende birşey söylemedim üzerine.İnceleme dediğim 6 7 saniyedir max bu arada stare at bakışı değil :)Bende çok defa süzülüyorum genelde dostça gülümsüyorum aynı karşılığı alıyorum.Sıkıntı edecek bir durum bence :)
sinirim bozulmuyor, sadece komik buluyorum. bakmak ayrı , incelemek ayrı. hoş bulursun bakarsın, gülümser geçersin. ama incelenmek rahatsız edici. ama tekrar ediyorum sinir bozucu ile rahatsız edici farklı şeyler!Bende kıskanılmak ihtiyacını başkaları aracılığıyla tatmin edenleri komik buluyorum.Biri çok dikkat çeken farklı birşey giyiyor ya da yapıyor bakanlar olunca aa kıskanılıyorum diyor.Okulumdaki 1.80 boyunda aşırı zayıf ve saçları kıvırcık olan bir erkek arkdaşımız var.saçları o kdar kabarıkki o inceliğine rağmen ister istemez dikkat çekiyor görmemek mümkün değil ama o okuldaki bir çok kişinin kendisinden hoşlandığını falan düşünüyor bizde içimizden gülüyoruz tabi :)) Sizi süzüp kıskandığını sandığınız kişi o sırada sizi birine benzetmiş ve emin olamamaktan dolayı biraz fazla uzun bakmış olabilir, dalmış olabilir, sevdiği ve özlediği birinin yüzünü hatırlatıyorsunuzdur veya giydiğiniz bir ayakkabı başka birini o ayakkabıyla ilgili bir anısına götürmüş ve mutlulukla gülümsüyor olabilir, kötü bir anısını hatırlatmış hüzüne boğulmuş olabilir.....Daha sonu olabilirle biten onlarcasını yazabilirim ama gerek yok bence..Estetik bir görüntü hoş duygular uyandırır bunu yanlış anlamaktan ve sinirinizin bozulmasından vazgeçin bence...
fit bir vücuda sahipseniz özellikle spor salonlarında acayip süzerler anlamı 'bu zaten zayıf neden spora geliyor ki'dirsporu seviyorum arkadaş var mı ötesi... bak yine sinirlendim
Yolda kimse tarafindan suzuldugumu hissetmedim su ana kadar. Ben de cok komik gorunmedigi surece kimseye donup 2. kez bakmam. "Herkes beni suzuyor" un sadece insanin egosunu tatmin etmek istedigi icin dustugu bir yanilgi oldugunu dusunuyorum. Ya da ozguven eksikliginden kaynakli kim bana bakip, kim ne dusunur acaba diye her bakisi ustune alinmak, bunlari dert etmek. Sonrasi evde gelip "beni suzduler, demek ki kiskandilar" dusunceleri.. Her bakisi ustumuze alip anlamlar cikarmamak lazim. Dunya sadece bizim etrafinizda donmuyor. Ama kadinlar dogasi geregi bunu yapiyorlar.
Kendine guvenen insanin gelip de yaa bana bakiyorlar hep, rahatsizim gibi seyler soyleyecegini sanmiyorum, duymadim da boyle birsey. Bakan olsa da altinda birsey arama geregi duymaz zaten. :)
Hicbir erkekten diger erkekler beni cekemiyor, yakisikliligimi kiskaniyor gibi dertler duymadim. Kadinin en buyuk dusmani kadindir diye bosa dememisler.
Yolda kimse tarafindan suzuldugumu hissetmedim su ana kadar. Ben de cok komik gorunmedigi surece kimseye donup 2. kez bakmam. "Herkes beni suzuyor" un sadece insanin egosunu tatmin etmek istedigi icin dustugu bir yanilgi oldugunu dusunuyorum. Ya da ozguven eksikliginden kaynakli kim bana bakip, kim ne dusunur acaba diye her bakisi ustune alinmak, bunlari dert etmek. Sonrasi evde gelip "beni suzduler, demek ki kiskandilar" dusunceleri.. Her bakisi ustumuze alip anlamlar cikarmamak lazim. Dunya sadece bizim etrafinizda donmuyor. Ama kadinlar dogasi geregi bunu yapiyorlar.
Kendine guvenen insanin gelip de yaa bana bakiyorlar hep, rahatsizim gibi seyler soyleyecegini sanmiyorum, duymadim da boyle birsey. Bakan olsa da altinda birsey arama geregi duymaz zaten. :)
Hicbir erkekten diger erkekler beni cekemiyor, yakisikliligimi kiskaniyor gibi dertler duymadim. Kadinin en buyuk dusmani kadindir diye bosa dememisler.
fit bir vücuda sahipseniz özellikle spor salonlarında acayip süzerler anlamı 'bu zaten zayıf neden spora geliyor ki'dirsporu seviyorum arkadaş var mı ötesi... bak yine sinirlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?