hemcinslerimiz tarafından süzülmek

DatluCadu

5 dakkaya hazırım
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
22.576
769
413
45
yolda, orda, burda ;ayaklardan başlayıp yavaş yavaş yukarıya doğru yapılan süzme harekatı. iş kafaya geldiğinde şayet kıyafet beğenildi ise, alaycı bir çekememezlik bakışı; yok beğenilmedi ise, küçümseyici bir gülümseme. tabi ki o anda bende beliren gülümseme de ; Hayırdır ne arıyorsun?

Bunun iki nedeni var. Birincisi; gerçekten güzel bir taraflarınız(yüzünüz, gözünüz vs.gibi) ya da giyiminiz var ki dikkat çekiyorsunuz. İkincisi ise; kıskanç insanların belirgin huyu baştan aşağı süzmektir. Biliniz ki karşınızdaki öyle bir insan... görmezden gelmek en iyi cevap olacaktır:)

hahha çok güldüm konuyu görünce çünkü okadar maruz kalıyoruz ki böyle şeylere benim de baktıklarım oldu ama ben kötü

bakmam ki bakar geçerim, ama bana öylemi önce ayakkabılardan başlar sürdüğüm oje taktığım küpeye kadar yanım dan

geçerken parfümü mü koklayan mı neler neler..

Elin rus'u ya rus hani çoğuuuuuu kadının kıskandığı kadınlar yazın aquaya gittim , annem rusca konuşuyorlar belli rus

zaten bacaklar endam yüz maşallah ama gel gör ki kadın beni nasıl kesiyor lezbiyen desem yok pis pis bakıyor.. Şaştım..

Bunlara artık alıştım
:ssz::27:

yolda, orda, burda ;ayaklardan başlayıp yavaş yavaş yukarıya doğru yapılan süzme harekatı. iş kafaya geldiğinde şayet kıyafet beğenildi ise, alaycı bir çekememezlik bakışı; yok beğenilmedi ise, küçümseyici bir gülümseme. tabi ki o anda bende beliren gülümseme de ; Hayırdır ne arıyorsun?

harika bir konuya değinmişsin, herkes birbirine o kadar çok bakıyor ki! anlamsız uzunlukta bakışlar atılıyor sürekli.. aslında buna taciz deniyor ama ciddiye alan yok, o ayrı bir konu..

Sık yaşadığım olay.
Ve her seferinde bir yerimde bir bozukluk mu var diye kendimi kontrol etmeme sebebiyet veren durum.
Arkadaşlarıma göre beğendiklerinden bakıyorlar.
Bana göre beğenirsen bir bakar geçersin öyle tepeden tırnağa süzmezsin.
Aammaan olsun karşıcins bakmasın da hemcinslerime razıyım:)

kadın kadının kurdudur dıe bosuna dememısler...hep kaynana gelın görumce atısmaları duyuyoruz..hıcbır erkegın damat kayınpeder anlasmalıklarını duyar mısın cok nadırdır bu...kadınız kıskancız cekemıyoruz ve en komıgı bunu cok bellı ederken kabul edemıyoruzz :D

Ben hem maruz kalan hem de bırakanım galiba :)güzel ve çirkin olmasına takılmam kimsenin ama hem erkekleri hemde kadınları inceleme gibi bir sorunum var.Sorun mu bilemiyorum erkekleri incelerkende yüzünün biçimine bakıyorum genelde kadınların ayakkabısından tut takısına.Geneldede söylerim.Dışarı çıktığımda 3 4 kişiye mutlaka iltifat ederim hiç tanımasamda.Fakat neden yanlış anlaşılır bilemiyorum ben açığım nadiren etekte giyerim.Bir keresinde otobüse bir kız bindi yüzü falan çok güzeldi kapalıydı çok hoştu otobüzten aynı yerde indik bende çok güzelsiniz çok güzelde giyinmişsiniz özendim vallahi bu açık halimle dedim :)Kız bana ne dese beğenirsiniz ters ters baktı hıı çok belli oluyo özendiğiniz dedi bende birşey söylemedim üzerine.İnceleme dediğim 6 7 saniyedir max bu arada stare at bakışı değil :)Bende çok defa süzülüyorum genelde dostça gülümsüyorum aynı karşılığı alıyorum.Sıkıntı edecek bir durum bence :)

Bende kıskanılmak ihtiyacını başkaları aracılığıyla tatmin edenleri komik buluyorum.Biri çok dikkat çeken farklı birşey giyiyor ya da yapıyor bakanlar olunca aa kıskanılıyorum diyor.Okulumdaki 1.80 boyunda aşırı zayıf ve saçları kıvırcık olan bir erkek arkdaşımız var.saçları o kdar kabarıkki o inceliğine rağmen ister istemez dikkat çekiyor görmemek mümkün değil ama o okuldaki bir çok kişinin kendisinden hoşlandığını falan düşünüyor bizde içimizden gülüyoruz tabi :)) Sizi süzüp kıskandığını sandığınız kişi o sırada sizi birine benzetmiş ve emin olamamaktan dolayı biraz fazla uzun bakmış olabilir, dalmış olabilir, sevdiği ve özlediği birinin yüzünü hatırlatıyorsunuzdur veya giydiğiniz bir ayakkabı başka birini o ayakkabıyla ilgili bir anısına götürmüş ve mutlulukla gülümsüyor olabilir, kötü bir anısını hatırlatmış hüzüne boğulmuş olabilir.....Daha sonu olabilirle biten onlarcasını yazabilirim ama gerek yok bence..Estetik bir görüntü hoş duygular uyandırır bunu yanlış anlamaktan ve sinirinizin bozulmasından vazgeçin bence...

böyle tipler var malesef ama ben bır keresınde yırtık pantolon gıymısıtım tam bayanlar tuvaletınden cıkarken bır kadın bana bakıp tobe yarabbı dedı bende utandım alışverısım ıcıne ettı hayır terslıcem olmucak gıcık tıpler var malesef :1:

fit bir vücuda sahipseniz özellikle spor salonlarında acayip süzerler anlamı 'bu zaten zayıf neden spora geliyor ki'dir :34: sporu seviyorum arkadaş var mı ötesi... bak yine sinirlendim :41::41:

çarşıya her çıktığımda sık başıma gelen bir durum,artık paronayak derecesine geldim,çokmu açık giyiniyorum yada tuhaf giyim şeklimmi var diye düşünmeye başladım.

Ben hem maruz kalan hem de bırakanım galiba :)güzel ve çirkin olmasına takılmam kimsenin ama hem erkekleri hemde kadınları inceleme gibi bir sorunum var.Sorun mu bilemiyorum erkekleri incelerkende yüzünün biçimine bakıyorum genelde kadınların ayakkabısından tut takısına.Geneldede söylerim.Dışarı çıktığımda 3 4 kişiye mutlaka iltifat ederim hiç tanımasamda.Fakat neden yanlış anlaşılır bilemiyorum ben açığım nadiren etekte giyerim.Bir keresinde otobüse bir kız bindi yüzü falan çok güzeldi kapalıydı çok hoştu otobüzten aynı yerde indik bende çok güzelsiniz çok güzelde giyinmişsiniz özendim vallahi bu açık halimle dedim :)Kız bana ne dese beğenirsiniz ters ters baktı hıı çok belli oluyo özendiğiniz dedi bende birşey söylemedim üzerine.İnceleme dediğim 6 7 saniyedir max bu arada stare at bakışı değil :)Bende çok defa süzülüyorum genelde dostça gülümsüyorum aynı karşılığı alıyorum.Sıkıntı edecek bir durum bence :)
benim kastettiğim bakışlarda sözlü ilteşim olmuyor genelde. sizinki takdirlik bir olay, bir bayan bir bayana ancak samimiyetinden ötürü iltifat eder

Bende kıskanılmak ihtiyacını başkaları aracılığıyla tatmin edenleri komik buluyorum.Biri çok dikkat çeken farklı birşey giyiyor ya da yapıyor bakanlar olunca aa kıskanılıyorum diyor.Okulumdaki 1.80 boyunda aşırı zayıf ve saçları kıvırcık olan bir erkek arkdaşımız var.saçları o kdar kabarıkki o inceliğine rağmen ister istemez dikkat çekiyor görmemek mümkün değil ama o okuldaki bir çok kişinin kendisinden hoşlandığını falan düşünüyor bizde içimizden gülüyoruz tabi :)) Sizi süzüp kıskandığını sandığınız kişi o sırada sizi birine benzetmiş ve emin olamamaktan dolayı biraz fazla uzun bakmış olabilir, dalmış olabilir, sevdiği ve özlediği birinin yüzünü hatırlatıyorsunuzdur veya giydiğiniz bir ayakkabı başka birini o ayakkabıyla ilgili bir anısına götürmüş ve mutlulukla gülümsüyor olabilir, kötü bir anısını hatırlatmış hüzüne boğulmuş olabilir.....Daha sonu olabilirle biten onlarcasını yazabilirim ama gerek yok bence..Estetik bir görüntü hoş duygular uyandırır bunu yanlış anlamaktan ve sinirinizin bozulmasından vazgeçin bence...
sinirim bozulmuyor, sadece komik buluyorum. bakmak ayrı , incelemek ayrı. hoş bulursun bakarsın, gülümser geçersin. ama incelenmek rahatsız edici. ama tekrar ediyorum sinir bozucu ile rahatsız edici farklı şeyler!

Yolda yürürken kaç kere aynası olan bir yere girip kendime bakmama acaba komik bişeymi var diye kendimi kasmama sebep bir olay. öyle böyle değil azcık daha baksalar yiyecekler mübarek!! birde süzdükten sonra yanındakine birşey söyleyip güleme huyları vardır bu tip hatunların gülsemmi ağlasammı bilemem:41:

fit bir vücuda sahipseniz özellikle spor salonlarında acayip süzerler anlamı 'bu zaten zayıf neden spora geliyor ki'dir :34: sporu seviyorum arkadaş var mı ötesi... bak yine sinirlendim :41::41:

ayy kesinliklee bunu o kadar çok yaşıyorum kii :)

Defalarca söylerim spor zayıflamak ııcn degıl saglık ıcın yapılır dıye ama yıne o hin bakışlarr ! :))

Ayrıca Ankara'da yaşıyorsanız ve metroya binmek zorundaysanız çekeceğiniz var.Karşılıklı yüz yüze oturuyorsun. İnene kadar bakışlar üzerinden inmiyor ! :1:

ya kızlar ben en paçoz halımle bile çıksam bi suzme böyle hanı hıssedersiniz ya kıskanc bakıslar oluyor. tabi insanın gururunu okşayan bişi ama ben cok rahatsız oluyorum nedense bi özguven eksıklıgı mı ne var bende anlamadım. şöyle bi havalı havalı yuruyemıyrum heyecanlanıyorum birileri beni süzünce hep bunu nasıl atlatabilirim

Yolda kimse tarafindan suzuldugumu hissetmedim su ana kadar. Ben de cok komik gorunmedigi surece kimseye donup 2. kez bakmam. "Herkes beni suzuyor" un sadece insanin egosunu tatmin etmek istedigi icin dustugu bir yanilgi oldugunu dusunuyorum. Ya da ozguven eksikliginden kaynakli kim bana bakip, kim ne dusunur acaba diye her bakisi ustune alinmak, bunlari dert etmek. Sonrasi evde gelip "beni suzduler, demek ki kiskandilar" dusunceleri.. Her bakisi ustumuze alip anlamlar cikarmamak lazim. Dunya sadece bizim etrafinizda donmuyor. Ama kadinlar dogasi geregi bunu yapiyorlar.
Kendine guvenen insanin gelip de yaa bana bakiyorlar hep, rahatsizim gibi seyler soyleyecegini sanmiyorum, duymadim da boyle birsey. Bakan olsa da altinda birsey arama geregi duymaz zaten. :)

Hicbir erkekten diger erkekler beni cekemiyor, yakisikliligimi kiskaniyor gibi dertler duymadim. Kadinin en buyuk dusmani kadindir diye bosa dememisler. :P

Son düzenleme:
Yolda kimse tarafindan suzuldugumu hissetmedim su ana kadar. Ben de cok komik gorunmedigi surece kimseye donup 2. kez bakmam. "Herkes beni suzuyor" un sadece insanin egosunu tatmin etmek istedigi icin dustugu bir yanilgi oldugunu dusunuyorum. Ya da ozguven eksikliginden kaynakli kim bana bakip, kim ne dusunur acaba diye her bakisi ustune alinmak, bunlari dert etmek. Sonrasi evde gelip "beni suzduler, demek ki kiskandilar" dusunceleri.. Her bakisi ustumuze alip anlamlar cikarmamak lazim. Dunya sadece bizim etrafinizda donmuyor. Ama kadinlar dogasi geregi bunu yapiyorlar.
Kendine guvenen insanin gelip de yaa bana bakiyorlar hep, rahatsizim gibi seyler soyleyecegini sanmiyorum, duymadim da boyle birsey. Bakan olsa da altinda birsey arama geregi duymaz zaten. :)

Hicbir erkekten diger erkekler beni cekemiyor, yakisikliligimi kiskaniyor gibi dertler duymadim. Kadinin en buyuk dusmani kadindir diye bosa dememisler. :P

erkekler bizim kadar konuşmuyor da ondan cnm. :1: ben bizzat hem beni süzdüklerini bide fıs fıs knuştuklarına şahit oldum kız aynen sunu dedi. kıza bak ya bnm yarım kadar boyu da bnm 2 katım :1: e tabi dikkatsiz olunca insan cevreye karsı ya da herhangi bir cekiciliği yoksa için de bulundugu toplum için bu tarz davranışların cok da farkına varamaması dogal cnm takma kafaya boşveeerr. sen de kendince güzelsindir ki byle bir yazışma yaptıgına göre egon bayagı şiş :1:

İlginç bir bakış açısı... kadınlar doğası gereği özgüven eksikliği mi yaşıyor.. :37:

Bir gün durakta bekliyorum.. kadın var 2metre ötede beni süzüyor.. ayakkabımdan başladı yukarı doğru saçıma kadar bakıyor güneş gözlüğümü saçıma ittim bende onun gözlerine bakmaya başladım ne bakıyorsun gibisinden.. belki bakışlarını kaçırır diye.. yok arkadaş kadın bakmaya devam ediyor çok ilginçti.. :37:

bu tarz sayısız örnek veririm.. hayal mi görüyorum acaba.. :26:

Emin ol erkeklerde de bu var.. hepsi birbirinin ayakkabısına saç traşına,bıyığına,sakalına bakıyor.. kimiside kaslarını inceliyor.. :24:

ben daha yeni spora yazıldım söylediklerine %100 katılıyorum benimde iki oğlum var gayet fitim ama beni sinir eden bir iki kilo fazlam var (bana göre) gittiğim ilk seans o bakışlar hiç bitmedi zaten en son hiç utanmadan yüzüme en çok bakan o kadın ne niye geliyon falan dedi.. işte bende bir kaç kilo fazlam var göbeğim çıktı falan dedim gülümseyerek..hani nerde göbeğin ben görmüyorum dedi yanındakine dönüp çekemezcesine - bi de çocuğu varmış - falan dedi sonra bana dönüp birinin hakkını yiyosun dedi (şişman olup gelmesi gereken birinin ) :52: tövbe tövbee lan bende para veriyom sende kimin niye hakkını yiyim ben spor hocasıyla aynı fiziğe sahibim orda hala ben senin gibi gider yatarım diyolar ve dik bakışlar hala mevcut ben sadece gülüp geçiyorum amaannn milletle mi uğraşcam.. GENLERİM İÇİN BABAMA TEŞEKKÜRÜ BORÇ BİLİRİM ÇÜNKÜ HALA DELİKANLI GİBİ MAŞALLAH :nazar:

Back