Hemangiol şurup kullananlar

dmlkrt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2024
6
0
29
Merhabalar;
Bebeğine hemangiol şurup kullanan var mı ?
Bebeğim 2 aylık yeni başladıl şuruba ve sürekli ağlıyor huzursuzluk uykusuzluğu var şurup yan etkisi olabilir mi ?
Daha sonradan ilacı kullandıkça yan etkiler azalıyor mu kullanan varsa lütfen cevap yazabilir mi

Reçetesine bakın yan etkileri yaşıyorsa ilacı kesip hemen doktora gosterin bende kullanıyorum 1 aydır uyku problemlerimiz var ama atak donemlerine bağladım zaten o ilaca başlamadan doktor 3 sayfalık yan etkileri yazılan bi dosya verdi birde imza aldı çünki biraz sıkıntılı bir ilac şukur benim bebeğime dokunmadı faydasını görmeye başladık sizde takipte kalın

Başka yan etkiler şuan yok . Takip edeceğim farklı yan etkiler görürsem keserim . Sıkıntılı bir ilaç olduğunu biliyorum biraz da o yüzden korkuyorum belki de ilaca bağlıyorum her şeyi bilmiyorum valla inşallah bize de iyi gelir

İnsallah iyi gelir en önemli yan etkisi nefes darlığı nefes alıp vermekte zorlanırsa hemen acile goturun ama içinizi rahat tutun ben doktoruma sormustum sıkıntılı bir ilac olmasına karşın bu ilacın yan etkisini Yaşayan oldumu hastalarınızda doktorluk mesleğim boyunca hatırladığım kadarıyla yüzlerce hastamdan sadece 2 tane hastam yan etkiyke geldi dedi bende o zaman kullanmaya karar verdim

Ay içimi rahatlattınız valla . Nefes darlığı yok çok şükür . Bizim doktorumuz da şeker düşüklüğü yapar demişti ondan yana da şuanlık bir problem yaşamadık . Bebek olunca insan daha bir korkuyor . Gözünde kızımın hemanjiom riskli dedi doktor o yüzden mecbur kaldık kullanmaya yoksa hiç istemedim

Allah sifa etsin ilacı insallah benimde kızımın kuşunda var baya buyuktu ve şişik patlamaya musait bir yerdeydi bizde kullanmaya başladık resmen 1 ayda baya fark etti darısı size insallah senin bebeğin buyuk hemanjiyo mu

Benim bebeğimin gözündeki çok ufaktı daha sonradan büyümeye başladı . Sonra kafasının arkasında ensesine yakın bir yerde çıktı dağınık şekilde düzdü deri altından kabarmaya başladı. Daha sonra gözündeki gözünün içindede çıkmaya başlayınca ilaca başladık . Çok büyük değil ama büyümeye yayılmaya müsait maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…