- 25 Aralık 2024
- 140
- 219
- 18
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başka yan etkiler şuan yok . Takip edeceğim farklı yan etkiler görürsem keserim . Sıkıntılı bir ilaç olduğunu biliyorum biraz da o yüzden korkuyorum belki de ilaca bağlıyorum her şeyi bilmiyorum valla inşallah bize de iyi gelirReçetesine bakın yan etkileri yaşıyorsa ilacı kesip hemen doktora gosterin bende kullanıyorum 1 aydır uyku problemlerimiz var ama atak donemlerine bağladım zaten o ilaca başlamadan doktor 3 sayfalık yan etkileri yazılan bi dosya verdi birde imza aldı çünki biraz sıkıntılı bir ilac şukur benim bebeğime dokunmadı faydasını görmeye başladık sizde takipte kalın
İnsallah iyi gelir en önemli yan etkisi nefes darlığı nefes alıp vermekte zorlanırsa hemen acile goturun ama içinizi rahat tutun ben doktoruma sormustum sıkıntılı bir ilac olmasına karşın bu ilacın yan etkisini Yaşayan oldumu hastalarınızda doktorluk mesleğim boyunca hatırladığım kadarıyla yüzlerce hastamdan sadece 2 tane hastam yan etkiyke geldi dedi bende o zaman kullanmaya karar verdimBaşka yan etkiler şuan yok . Takip edeceğim farklı yan etkiler görürsem keserim . Sıkıntılı bir ilaç olduğunu biliyorum biraz da o yüzden korkuyorum belki de ilaca bağlıyorum her şeyi bilmiyorum valla inşallah bize de iyi gelir
Ay içimi rahatlattınız valla . Nefes darlığı yok çok şükür . Bizim doktorumuz da şeker düşüklüğü yapar demişti ondan yana da şuanlık bir problem yaşamadık . Bebek olunca insan daha bir korkuyor . Gözünde kızımın hemanjiom riskli dedi doktor o yüzden mecbur kaldık kullanmaya yoksa hiç istemedimİnsallah iyi gelir en önemli yan etkisi nefes darlığı nefes alıp vermekte zorlanırsa hemen acile goturun ama içinizi rahat tutun ben doktoruma sormustum sıkıntılı bir ilac olmasına karşın bu ilacın yan etkisini Yaşayan oldumu hastalarınızda doktorluk mesleğim boyunca hatırladığım kadarıyla yüzlerce hastamdan sadece 2 tane hastam yan etkiyke geldi dedi bende o zaman kullanmaya karar verdim
Allah sifa etsin ilacı insallah benimde kızımın kuşunda var baya buyuktu ve şişik patlamaya musait bir yerdeydi bizde kullanmaya başladık resmen 1 ayda baya fark etti darısı size insallah senin bebeğin buyuk hemanjiyo muAy içimi rahatlattınız valla . Nefes darlığı yok çok şükür . Bizim doktorumuz da şeker düşüklüğü yapar demişti ondan yana da şuanlık bir problem yaşamadık . Bebek olunca insan daha bir korkuyor . Gözünde kızımın hemanjiom riskli dedi doktor o yüzden mecbur kaldık kullanmaya yoksa hiç istemedim
Benim bebeğimin gözündeki çok ufaktı daha sonradan büyümeye başladı . Sonra kafasının arkasında ensesine yakın bir yerde çıktı dağınık şekilde düzdü deri altından kabarmaya başladı. Daha sonra gözündeki gözünün içindede çıkmaya başlayınca ilaca başladık . Çok büyük değil ama büyümeye yayılmaya müsait maalesefAllah sifa etsin ilacı insallah benimde kızımın kuşunda var baya buyuktu ve şişik patlamaya musait bir yerdeydi bizde kullanmaya başladık resmen 1 ayda baya fark etti darısı size insallah senin bebeğin buyuk hemanjiyo mu
Benim bebeğim 2 aylık . Kiloya göre doz ayarlanıyor diye biliyorum. 4.5 kilo sabah 2 mg akşam 2.5 mg olarak veriyorum 1 hafta sonra sabah 4 akşam 5 olacak şekilde devam edeceğimBen de başlayacağım ilk dozu yanlış verdim sanırım siz kaç dozla başladınız ? Bebeğiniz kaç aylık
Evet kiloya göre ayarlanıyor benim de 7 aylık 10 kilo ama şırınga mg göre doktor eğer mililitrelik ise 0.5 mt ve 0.6 mt şeklinde ayarla eğer kg ise 5 kg 5kg olarak ayarlarsın dedi.Benim bebeğim 2 aylık . Kiloya göre doz ayarlanıyor diye biliyorum. 4.5 kilo sabah 2 mg akşam 2.5 mg olarak veriyorum 1 hafta sonra sabah 4 akşam 5 olacak şekilde devam edeceğim
Endişelenmeyin benimki ufak olmasına rağmen bu ayın sonunda sabah 6 akşam 7 vermeye başlayacağım . Bişey olmaz 5 mg denEvet kiloya göre ayarlanıyor benim de 7 aylık 10 kilo ama şırınga mg göre doktor eğer mililitrelik ise 0.5 mt ve 0.6 mt şeklinde ayarla eğer kg ise 5 kg 5kg olarak ayarlarsın dedi.
Şimdi mililitre yok herkes direk mg olarak vermiş sanırım ben de 5 mg verdim ilk dozunu şimdi ben boşuna mı endişelenmiş oluyorum acaba… doktora da ulaşamadım haftasonu olduğu için delirecegim ya…
Siz yine takip edin çocuğunuzu yan etki yaparsa kesin . Yani hassas bi ilaç neden şırıngaya göre vermemiş anlayamadım. Bir de ilk dozu hastanede veriyorlar kontrol altında sizin hastanede kaç verdiler. Kağıt veriyorlar dozlar yazıyor verilmedi mi sizeEvet kiloya göre ayarlanıyor benim de 7 aylık 10 kilo ama şırınga mg göre doktor eğer mililitrelik ise 0.5 mt ve 0.6 mt şeklinde ayarla eğer kg ise 5 kg 5kg olarak ayarlarsın dedi.
Şimdi mililitre yok herkes direk mg olarak vermiş sanırım ben de 5 mg verdim ilk dozunu şimdi ben boşuna mı endişelenmiş oluyorum acaba… doktora da ulaşamadım haftasonu olduğu için delirecegim ya…
Kagida yazdi ilk dozu hastahanede de vermedi bize gelirken yanınızda ilacı da getirin demedi biz de ilacı önceden almıştık biliyor doktor sa götürmedik de tarif ederdim diyor bir de yaninizda olsaydı… reçeteyi gösteriyorum sizce bu normal mi ?Siz yine takip edin çocuğunuzu yan etki yaparsa kesin . Yani hassas bi ilaç neden şırıngaya göre vermemiş anlayamadım. Bir de ilk dozu hastanede veriyorlar kontrol altında sizin hastanede kaç verdiler. Kağıt veriyorlar dozlar yazıyor verilmedi mi size
Bakın bize verilen kağıt bu ve ilk doz hastanede verildi. Bencede bir hematoloji uzmanına görünün muhtemelen doktorunuz ne yaptığını bilmiyorKagida yazdi ilk dozu hastahanede de vermedi bize gelirken yanınızda ilacı da getirin demedi biz de ilacı önceden almıştık biliyor doktor sa götürmedik de tarif ederdim diyor bir de yaninizda olsaydı… reçeteyi gösteriyorum sizce bu normal mi ?
Neyse müsaade altındayız zaten yarın rica edeceğim buradaki hematoloji doktoru ile gorusecegim… ozel hastahaneye gidiyorduk bir de o kadar aylar boyunca ilaca başlayamamıştık bir türlü doktor da kendi verdiği ilacın içinden nasıl bir ölçek çıkacağından bir haber…
Keşke kg/mg olayını görseydim o zaman kesin bu kadar sürünmezdim doğru doz vermişim ama sağlık Bakanlığının zehir danışma hattı bile bunu hesaplamaktan bir haber…Eki Görüntüle 3528467
12 saatte 1 verilmesi önemliymiş
Allah korumuş gerçekten. Tabiki de hakkınızı arayınKeşke kg/mg olayını görseydim o zaman kesin bu kadar sürünmezdim doğru doz vermişim ama sağlık Bakanlığının zehir danışma hattı bile bunu hesaplamaktan bir haber…
Şimdi her yere yapabildiğim kadar şikayet kaydı açacağım ve bana soruşturma açılacak büyük ihtimalle bunu da kullanacağım… enfeksiyon kapabilirdik yoğun bakima girdik çıktık…